Домашня арахісова паста

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
ВегетаріанствоСніданки
Суперкорисна арахісова паста, яка багата на фолієву й інші кислоти, а також вітаміни й кальцій! Арахісову пасту легко приготувати вдома — варто взяти арахіс, блендер і трохи фантазії
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Арахіс чищенний, несолоний450 г
Сіль0,5 ч.л.
Арахісова, соняшникова чи рапсова олія1 ст.л.
Мед1 ст.л.
Додати в список покупок

Як приготувати арахісову пасту вдома:

  1. Арахіс промиваємо, просушуємо, викладаємо на деко й ставимо в духовку, прогріту до 180 ° С, на 5-7 хвилин.
  2. Після закладаємо арахіс в блендер, пробиваємо хвилину, відкриваємо блендер і відскрібаємо арахіс зі стінок вниз. Знову включаємо блендер і робимо те ж саме.
  3. Додаємо в горіхову масу сіль, мед і масло та знову перебиваємо.

    Якщо масса виходить занадто густою, додайте води

При бажанні, в арахісову пасту можна додати какао, корицю або мускатний горіх. Найсмачніше арахісова паста виходить з шоколадом.

Арахісова паста — дуже корисний, але калорійний продукт. Їжте в міру

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Закуска з лаваша з крабовими паличками
Хумус з молодим буряком
Тушковані раки
Мідії в томатно-часниковому соусі (фоторецепт)
Мариновані кабачки: швидкий рецепт
Кабачкова ікра як у магазині
Квіти кабачка в клярі (Все буде добре, відеорецепт)
На пікнік: сендвіч Джої (фоторецепт)
Закуска із огірків з шинкою і помідорами (фоторецепт)
Лаваш з овочами
ТОП-3 рецепти сирної маси для бутербродів
Тещин язик з баклажанів
Курячі крильця в пивному клярі
Смажені кабачки з часником – рецепт
Проста закуска з кабачка з сирним соусом

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ягодные соусы к мясу, ягодные соусы рецепт, рецепты ягодных соусов к мясу, какао соус подать к мясу, ягодный соус к мясу
Ягідні соуси до м’яса: ТОП-5 рецептів
красная смородина на зиму
Желе з червоної смородини: рецепт на зиму