Новорічні закусочні торти: 4 рецепти

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
ЗакускиРецепты на Новый год 2019
Обов'язково внесіть до свого новорічного меню один з цих святкових закусочних тортів
Зберегти в кулінарну книгу

Печінковий торт

Інгредієнти:

  • теляча печінка— 600 г;
  • яйця — 4 шт.;
  • молоко (2,5%) — 500 мл;
  • борошно (обсмажене) — 200-250 г;
  • цибуля — 4 шт.;
  • морква — 4 шт.;
  • соняшникова олія — 80 мл;
  • рослинно-вершкова суміш — 20 г;
  • майонез — 500 мл.

Спосіб приготування

Телячу печінку відправляємо в гарячу воду на 3-5 хвили. Потім знімаємо з неї тонку верхню плівку. Продовження рецепта читайте тут.


Закусочний торт із курячих ніжок

  1. Приготуйте м’ясні коржі: зніміть з курячих ніжок шкірку, зріжте м’ясо. Пропустіть його разом з цибулею через м’ясорубку з крупною решіткою. Додайте до фаршу манку, сіль, чорний мелений перець та яйця. Перемішайте.
  2. Викладіть на сковорідку з олією 3-4 ст. л. фаршу, формуючи корж. Смажте по 3 хв. з кожного боку. Таким чином обсмажте на олії загалом 5 коржів. Викладіть їх на паперові рушники.
  3. Для крему – змішайте сметану з вичавленим через прес часником, лимонним соком та сіллю. Збийте до пишної консистенції. Змастіть кремом м’ясні коржі та поставте в холодильник на 30 хв.

Продовження рецепта та список інгредієнтів – тут


М’ясний торт

Складові:

  • Фарш м’ясний – 250 г;
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт .;
  • Зелена цибуля – 30 г;
  • Яйця – 3 шт .;
  • Сметана – 100 г;
  • Цукор – 0,5 ч. л.;
  • Борошно – 150 г;
  • Сода харчова – 0,3 ч. л.;
  • Молоко – 250 мл;
  • Плавлений сир – 210 г;
  • Сіль – 0.5 ч. л.;
  • Перець чорний мелений – за смаком;
  • Суміш трав – за смаком;
  • Кріп – 20 г

Покроковий рецепт приготування закусочного м’ясного торта

  1. Цибулю нарізаємо середнім кубиком. Обсмажуємо до легкої золотистої скоринки.
  2. Додаємо фарш і обсмажуємо до готовності, ретельно розбиваючи грудочки. Якщо при обсмажуванні виділяється вода, чекаємо її повного випаровування. У процесі додаємо сіль, перець.
  3. Зелену цибулю дрібно шаткуємо. У миску розбиваємо три яйця, додаємо цукор, сметану, збиваємо вінчиком до однорідності. Борошно змішуємо з содою. Швидко з’єднуємо з яєчної сумішшю.
  4. У тісто додаємо фарш і цибулю, перемішуємо. Тісто викладаємо у форму. Силіконову можна тільки змастити маслом, металеву бажано ще присипати борошном або панірувальними сухарями. Випікаємо в розігрітій до 180 градусів духовці 25-30 хвилин.
  5. Готуємо крем. Сирки натираємо на крупній тертці. Молоко доводимо до кипіння, додаємо сирки. На повільному вогні прогріваємо, помішуючи, поки сирки не розчиняться. Додаємо прованські трави.
  6. Готовий крем накриваємо в контакт харчовою плівкою і залишаємо остигати.
  7. Готовий корж дістаємо з форми і охолоджуємо. Розрізаємо остиглий корж навпіл.
  8. Промащуємо торт остиглим кремом. Дрібно нарізаємо кріп і посипаємо верх торта. Ставимо в холодильник на 3 години.

Млинцевий торт з сьомгою

Складові:

  • млинці – 8 шт .;
  • малосольная сьомга – 400 г;
  • м’який вершковий сир – 600 г;
  • часник – 1 зубчик
  • сметана – 1 ст. л .;
  • маленький пучок кропу
  • маленький пучок петрушки
  • червона ікра – 1 ч. л. для прикраси

Покроковий рецепт приготування млинцевого торта з сьомгою

  1. Засолену сьомгу ріжемо на тонкі пластинки.
  2. Сир ділимо на три частини. Одну частину залишаємо як є. Другу частину (200 гр. Сиру) перемелюємо в блендері. У нас вийде дуже ніжна і смачна паста світло рожевого кольору, яку ми використовуємо для начинки.
  3. Третю частину сиру змішуємо з дрібно порізаним кропом і роздавленим зубчиком часнику.
  4. Кладемо на дно найтовстіший млинець, змащуємо його тієї рожевої пастою, яку ми приготували з сиру і обрізків сьомги. Шар робимо не дуже тонким (3-4 мм)
  5. Кладемо другий млинець. Намазуємо млинець сирної пастою з зеленню. Шар теж товстенький.
  6. Кладемо третій млинець. Змащуємо його білим сиром. Тут шар можна зробити більш тонкий. Викладаємо шматочки малосольної сьомги.
  7. Кладемо четвертий млинець. Намазуємо сирну пасту з сьомгою.
  8. П’ятий млинець – намазуємо шар сиру з зеленню.
  9. Шостий млинець – тонкий шар білого сиру, на який знову кладемо шматочки сьомги. Не забуваємо зверху змастити рибку сиром.
  10. Останній млинець, який буде верхом торта, обмазуємо сиром.
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Сало с чесноком
Закуски на 8 березня
Хрусткі сирні крокети з плавленим сиром
Тарталетки з плавленим сиром
Холодні закуски на Новий рік 2019
Новорічний фуршет: кращі рецепти
Закуски на Новий рік: ТОП-5 оригінальних рецептів
Бутерброди на Новий рік 2019
Закуски на Новий рік 2019 на шпажках
Гарячі закуски на Новий рік 2019
Тарталетки з червоною рибою та сиром
Закуски на Новий рік 2019 з грибами
Швидкі закуски на Новий рік 2019
Сосиски в картопляному тісті
Тарталетки з начинкою


Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ
ІСПАНСЬКІ БУЛОЧКИ “ENSAIMADAS”
рецепт шарлотки с яблоками в мультиварке, рецепт приготовления шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке, состав шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке
Шарлотка з яблуками в мультиварці