Новорічні закусочні торти: 4 рецепти

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
ЗакускиРецепти на Новий рік 2019
Обов'язково внесіть до свого новорічного меню один з цих святкових закусочних тортів
Зберегти в кулінарну книгу

Печінковий торт

Інгредієнти:

  • теляча печінка— 600 г;
  • яйця — 4 шт.;
  • молоко (2,5%) — 500 мл;
  • борошно (обсмажене) — 200-250 г;
  • цибуля — 4 шт.;
  • морква — 4 шт.;
  • соняшникова олія — 80 мл;
  • рослинно-вершкова суміш — 20 г;
  • майонез — 500 мл.

Спосіб приготування

Телячу печінку відправляємо в гарячу воду на 3-5 хвили. Потім знімаємо з неї тонку верхню плівку. Продовження рецепта читайте тут.


Закусочний торт із курячих ніжок

  1. Приготуйте м’ясні коржі: зніміть з курячих ніжок шкірку, зріжте м’ясо. Пропустіть його разом з цибулею через м’ясорубку з крупною решіткою. Додайте до фаршу манку, сіль, чорний мелений перець та яйця. Перемішайте.
  2. Викладіть на сковорідку з олією 3-4 ст. л. фаршу, формуючи корж. Смажте по 3 хв. з кожного боку. Таким чином обсмажте на олії загалом 5 коржів. Викладіть їх на паперові рушники.
  3. Для крему – змішайте сметану з вичавленим через прес часником, лимонним соком та сіллю. Збийте до пишної консистенції. Змастіть кремом м’ясні коржі та поставте в холодильник на 30 хв.

Продовження рецепта та список інгредієнтів – тут


М’ясний торт

Складові:

  • Фарш м’ясний – 250 г;
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт .;
  • Зелена цибуля – 30 г;
  • Яйця – 3 шт .;
  • Сметана – 100 г;
  • Цукор – 0,5 ч. л.;
  • Борошно – 150 г;
  • Сода харчова – 0,3 ч. л.;
  • Молоко – 250 мл;
  • Плавлений сир – 210 г;
  • Сіль – 0.5 ч. л.;
  • Перець чорний мелений – за смаком;
  • Суміш трав – за смаком;
  • Кріп – 20 г

Покроковий рецепт приготування закусочного м’ясного торта

  1. Цибулю нарізаємо середнім кубиком. Обсмажуємо до легкої золотистої скоринки.
  2. Додаємо фарш і обсмажуємо до готовності, ретельно розбиваючи грудочки. Якщо при обсмажуванні виділяється вода, чекаємо її повного випаровування. У процесі додаємо сіль, перець.
  3. Зелену цибулю дрібно шаткуємо. У миску розбиваємо три яйця, додаємо цукор, сметану, збиваємо вінчиком до однорідності. Борошно змішуємо з содою. Швидко з’єднуємо з яєчної сумішшю.
  4. У тісто додаємо фарш і цибулю, перемішуємо. Тісто викладаємо у форму. Силіконову можна тільки змастити маслом, металеву бажано ще присипати борошном або панірувальними сухарями. Випікаємо в розігрітій до 180 градусів духовці 25-30 хвилин.
  5. Готуємо крем. Сирки натираємо на крупній тертці. Молоко доводимо до кипіння, додаємо сирки. На повільному вогні прогріваємо, помішуючи, поки сирки не розчиняться. Додаємо прованські трави.
  6. Готовий крем накриваємо в контакт харчовою плівкою і залишаємо остигати.
  7. Готовий корж дістаємо з форми і охолоджуємо. Розрізаємо остиглий корж навпіл.
  8. Промащуємо торт остиглим кремом. Дрібно нарізаємо кріп і посипаємо верх торта. Ставимо в холодильник на 3 години.

Млинцевий торт з сьомгою

Складові:

  • млинці – 8 шт .;
  • малосольная сьомга – 400 г;
  • м’який вершковий сир – 600 г;
  • часник – 1 зубчик
  • сметана – 1 ст. л .;
  • маленький пучок кропу
  • маленький пучок петрушки
  • червона ікра – 1 ч. л. для прикраси

Покроковий рецепт приготування млинцевого торта з сьомгою

  1. Засолену сьомгу ріжемо на тонкі пластинки.
  2. Сир ділимо на три частини. Одну частину залишаємо як є. Другу частину (200 гр. Сиру) перемелюємо в блендері. У нас вийде дуже ніжна і смачна паста світло рожевого кольору, яку ми використовуємо для начинки.
  3. Третю частину сиру змішуємо з дрібно порізаним кропом і роздавленим зубчиком часнику.
  4. Кладемо на дно найтовстіший млинець, змащуємо його тієї рожевої пастою, яку ми приготували з сиру і обрізків сьомги. Шар робимо не дуже тонким (3-4 мм)
  5. Кладемо другий млинець. Намазуємо млинець сирної пастою з зеленню. Шар теж товстенький.
  6. Кладемо третій млинець. Змащуємо його білим сиром. Тут шар можна зробити більш тонкий. Викладаємо шматочки малосольної сьомги.
  7. Кладемо четвертий млинець. Намазуємо сирну пасту з сьомгою.
  8. П’ятий млинець – намазуємо шар сиру з зеленню.
  9. Шостий млинець – тонкий шар білого сиру, на який знову кладемо шматочки сьомги. Не забуваємо зверху змастити рибку сиром.
  10. Останній млинець, який буде верхом торта, обмазуємо сиром.
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Закуски на 8 березня
Хрусткі сирні крокети з плавленим сиром
Тарталетки з плавленим сиром
Холодні закуски на Новий рік 2019
Новорічний фуршет: кращі рецепти
Закуски на Новий рік: ТОП-5 оригінальних рецептів
Бутерброди на Новий рік 2019
Закуски на Новий рік 2019 на шпажках
Гарячі закуски на Новий рік 2019
Тарталетки з червоною рибою та сиром
Закуски на Новий рік 2019 з грибами
Швидкі закуски на Новий рік 2019
Сосиски в картопляному тісті
Тарталетки з начинкою
Канапе — рецепти на Новий рік

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт шарлотки с яблоками в мультиварке, рецепт приготовления шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке, состав шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке
Шарлотка з яблуками в мультиварці
рецепт постного пирога с яблоками, рецепт приготовления постного пирога с яблоками, как приготовить постный пирог с яблоками, состав постного пирога с яблоками, как приготовить постный пирог с яблоками
Пісний пиріг з яблуками