Як приготувати мідії в томатному соусі
Продукти, які потрібні для приготування

1. Нарізаємо кружечками часник
.jpg)
ГОТУЙМО З НАМИ
Мідії в білому вині
2. Розігріваємо в пательні оливкову олію

3. Викладаємо в олію розмарин і чебрець

4. Додаємо часник

5. Викладаємо в олію мідії і обсмажуємо хвилину

6. Вливаємо біле вино, злегка його випаровуємо і виймаємо мідії, які не розкрилися
.jpg)
7. Додаємо томатний соус, перемішуємо, тушкуємо 5 хвилин і знімаємо з вогню.
.jpg)
Щоб приготувати соус, консервовані томати у власному соку перебиваємо в блендері, додаємо до смаку сіль, перець і подрібнений часник. Кип'ятимо суміш протягом 2 хвилин, потім перетираємо через сито.
Мідії, як і всіх молюсків, потрібно готувати швидко
При подачі посипаємо мідії рубаною зеленню і скроплюємо оливковою олією. Мідії готові!










