Плавлений сир за 30 хвилин


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 2 разів


Переглянути відгуки

Домашній плавлений сир виходить тягучим та м'яким, так як в ньому немає емульгаторів і стабілізаторів, які зазвичай додають в магазинні сирки

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Додати в список покупок
Домашній сир0,5кг
Яйце1шт
Сода0,5ч.л.
Сіль2/3ч.л.

Приготування плавленого сирка

Сир кладемо в миску, додаємо яйце, соду і сіль. Ретельно перемішуємо масу так, щоб в ній не залишилося грудочок.

Для перемішування основи можна взяти міксер або блендер

Ставимо миску з основою на водяну баню і, постійно помішуючи, тримаємо її 10 хвилин. Коли основа стане рідкою, це означає, процес запущений. Продовжуємо помішувати.

Ще через 10-15 хвилин основа повинна стати тягучою — плавлений сир готовий! Додаємо за бажанням часник або зелень, спеції, а також сіль. Знімаємо сирок з водяної бані і перекладаємо в піалу, попередньо змащену вершковим маслом.

Щоб сирок «набрав» потрібний смак, залиште його в холодильнику мінімум на 8 годин



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Французький суп із зеленим горошком
Манник з вишнею (фоторецепт)
Солодка ковбаска з горіхами
Овочевий рататуй – рецепт
Пісна лазанья
Буріто з телятиною
Ряжанка: рецепт
Брауні (фоторецепт)
Яйця по-кубинськи
Салат Цезар з тунцем
Лобіо з квасолі (Все буде добре, відеорецепт)
Паелья з сиром тофу
Пісні голубці з рибою (фоторецепт)
Яблука, квашені в капусті (Все буде добре, відеорецепт)


Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити