Плавлений сир за 30 хвилин

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Закуски
Домашній плавлений сир виходить тягучим та м'яким, так як в ньому немає емульгаторів і стабілізаторів, які зазвичай додають в магазинні сирки
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Домашній сир0,5 кг
Яйце1 шт
Сода0,5 ч.л.
Сіль2/3 ч.л.
Додати в список покупок

Приготування плавленого сирка

Сир кладемо в миску, додаємо яйце, соду і сіль. Ретельно перемішуємо масу так, щоб в ній не залишилося грудочок.

Для перемішування основи можна взяти міксер або блендер

Ставимо миску з основою на водяну баню і, постійно помішуючи, тримаємо її 10 хвилин. Коли основа стане рідкою, це означає, процес запущений. Продовжуємо помішувати.

Ще через 10-15 хвилин основа повинна стати тягучою — плавлений сир готовий! Додаємо за бажанням часник або зелень, спеції, а також сіль. Знімаємо сирок з водяної бані і перекладаємо в піалу, попередньо змащену вершковим маслом.

Щоб сирок «набрав» потрібний смак, залиште його в холодильнику мінімум на 8 годин

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Закуска з лаваша з крабовими паличками
Хумус з молодим буряком
Тушковані раки
Мідії в томатно-часниковому соусі (фоторецепт)
Мариновані кабачки: швидкий рецепт
Кабачкова ікра як у магазині
Квіти кабачка в клярі (Все буде добре, відеорецепт)
На пікнік: сендвіч Джої (фоторецепт)
Закуска із огірків з шинкою і помідорами (фоторецепт)
Лаваш з овочами
ТОП-3 рецепти сирної маси для бутербродів
Тещин язик з баклажанів
Курячі крильця в пивному клярі
Смажені кабачки з часником – рецепт
Проста закуска з кабачка з сирним соусом

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ягодные соусы к мясу, ягодные соусы рецепт, рецепты ягодных соусов к мясу, какао соус подать к мясу, ягодный соус к мясу
Ягідні соуси до м’яса: ТОП-5 рецептів
красная смородина на зиму
Желе з червоної смородини: рецепт на зиму