Гренки с кабачком


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів

простий рецепт
Переглянути відгуки

Кабачок нарезаем пластинами толщиной 1 см, солим и запекаем в духовке до готовности. Белый хлеб обжариваем в растительном масле с двух сторон до золотистой корочки, выкладываем на салфетки (чтобы убрать лишнее масло) и натираем одну сторону чесноком. На гренку выкладываем запеченный кабачок, смазываем майонезом и слегка присыпаем  тертым сыром. Еще рецепты гренок Гренки с сыром и […]

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Додати в список покупок
Хлеб тостовый, белый80г
Кабачок60г
Сыр твердый50г
Масло растительное0по вкусу
Майонез0по вкусу
Соль0по вкусу

Кабачок нарезаем пластинами толщиной 1 см, солим и запекаем в духовке до готовности. Белый хлеб обжариваем в растительном масле с двух сторон до золотистой корочки, выкладываем на салфетки (чтобы убрать лишнее масло) и натираем одну сторону чесноком. На гренку выкладываем запеченный кабачок, смазываем майонезом и слегка присыпаем  тертым сыром.


Еще рецепты гренок




Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу

Рекомендуємо
Маринована міні-моцарела в прошутто
Кошики з пармезану з манго та куркою
Курячі крильця чилі зі сметанним соусом
Роли з сьомгою, маскарпоне й авокадо
Бутерброд з червоним тунцем
Фаршировані печериці: покроковий рецепт
Фалафель: рецепт приготування
Гострі баклажани
Форшмак з сиром
Баклажани з м’ясним фаршем
М’ясна запіканка з баклажанами
Куряче філе з грушею
Холодець (фоторецепт)
Жульєн з куркою і грибами


Новини партнерів

ВГОРУ


Додавання в кулінарну книгу

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити