Балик зі свинини (Все буде добре) (відеорецепт)


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів
балык из свинины


Приготувати вдома балик зі свинини вийде смачніше і дешевше. Рецепт від кулінарного експерта Сергія Калініна!

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Свиняча вирізка500г
Бальзамічний оцет3ст.л.
Мелений сушений імбир0.50ч.л.
Соєвий соус3ст.л.
Чорний перецьза смаком
Рис150г
Чай1ст.л.
Вишневі гілочкиза смаком
Додати в список покупок

Як приготувати балик зі свинини: рецепт покроково

Крок 1. Змішуємо соєвий соус, бальзамічний оцет, мелений імбир і чорний перець. Набираємо частину маринаду в шприц і вводимо його в м’ясо, роблячи уколи по всій поверхні шматка

Крок 2. Відправляємо м’ясо в маринад, накриваємо тарілкою і ставимо під гніт на 8-10 годин. Обсушуємо м’ясо на паперовій серветці, потім злегка обсмажуємо його з усіх боків на розігрітій олії

Крок 3. Рис заливаємо невеликою кількістю води: вона повинна його повністю покрити. Даємо рису повністю увібрати воду. Потім змішуємо з чайним листям

Крок 4. Загортаємо суміш у фольгу, залишивши зверху невеликий отвір для виходу диму. Викладаємо фольгу з рисом в чавунну пательню або будь-який товстостінний посуд і ставимо на інтенсивний вогонь

Крок 5. Коли суміш нагріється і почне виділятися дим, відправляємо на посуд решітку, на неї викладаємо свинину, накриваємо посуд кришкою, зменшуємо вогонь і коптимо м’ясо протягом 60 хвилин: по 30 хвилин з кожного боку

Як приготувати балик зі свинини: відеорецепт



Мені вдалося!

Рекомендуємо
Смачні кабачки в сметані
Цибулевий пиріг з плавленим сиром
Млинці з заварним кремом та полуницею (фоторецепт)
Апетитний свиний стейк з молодою картоплею (фоторецепт)
Овочевий суп з молодою картоплею і м’ясними фрикадельками
Рулетики з кабачків (Все буде добре – відеорецепт)
Пюре із кабачків для дитини
Гасконське лечо з кабачками
Варення з кабачків (Все буде добре, відеорецепт)
Холодна кава гляссе
Деруни з кабачків
Швидкі кабачки в мікрохвильовці
Запіканка із кабачків з сиром (Все буде добре, відеорецепт)
Смажені кабачки з часником – рецепт


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити