Цвітна капуста з сиром пармезан та білим вином


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 2 разів


Переглянути відгуки

Цвітна капуста з сиром пармезан та білим вином - вишукана європейська закуска, приготування якою складається лише з 3-х кроків

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Додати в список покупок
Цвітна капуста (кочан)1шт
Вино біле1склянка
Цибуля1шт
Бульйон1склянка
Пармезанза смаком
Сільза смаком
Перецьза смаком

Як приготувати закуску з сиром

  1. Цвітну капусту з плотними кочанами вимиваємо та нарізаємо шматочками, дрібно ріжемо цибулю
  2. Цибулю обсмажуємо до золотавого кольору, додаємо капусту та тушимо 25 хвилин
  3. Солимо, перчимо, вливаємо вино та бульйон. Тушимо ще 15 хвилин. В кінці додаємо пармезан.

Якщо під рукою немає бульйону, можна взяти просту воду

Цвітна капуста з сиром пармезан та білим вином готова!

Читайте також: Піца 4 сира: рецепт приготування



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Яблучний пиріг зі штрейзелем
Відбивна зі свинини в класичній паніровці
Класичні деруни (фоторецепт)
Панкейки – простий рецепт американських млинців
Кімчі: рецепт корейскої квашеної капусти
Грецький салат (фоторецепт)
Тахіні: рецепт кунжутної пасти
Бісквіт в мультиварці
Соус гуакамоле (фоторецепт)
Яблуко, запечене в тісті (фоторецепт)
Сирна запіканка в мультиварці
Пісний торт
Імбирний чай (фоторецепт)
Печені яблука в мультиварці


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити