Цвітна капуста з сиром пармезан та білим вином

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
ВегетаріанствоІталійська кухня
Цвітна капуста з сиром пармезан та білим вином - вишукана європейська закуска, приготування якою складається лише з 3-х кроків
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Цвітна капуста (кочан)1 шт
Вино біле1 склянка
Цибуля1 шт
Бульйон1 склянка
Пармезан за смаком
Сіль за смаком
Перець за смаком
Додати в список покупок

Як приготувати закуску з сиром

  1. Цвітну капусту з плотними кочанами вимиваємо та нарізаємо шматочками, дрібно ріжемо цибулю
  2. Цибулю обсмажуємо до золотавого кольору, додаємо капусту та тушимо 25 хвилин
  3. Солимо, перчимо, вливаємо вино та бульйон. Тушимо ще 15 хвилин. В кінці додаємо пармезан.

Якщо під рукою немає бульйону, можна взяти просту воду

Цвітна капуста з сиром пармезан та білим вином готова!

Читайте також: Піца 4 сира: рецепт приготування

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Лаваш зі смаженими грибами
Смажені креветки під часниковим соусом
Білі гриби з копченим сиром Скаморца (фоторецепт)
Гарячі бутерброди: 7 рецептів на кожен день тижня
Лаваш з сиром
Закуска з дині та пармської шинки
Домашня малосольна скумбрія
Рулетики з баклажанів з сирною начинкою
В’ялені сливи з часником і чебрецем
Човники з баклажанів із часниковим соусом
В’ялені помідори (фоторецепт)
Малосольні огірки: ТОП-5 рецептів
Консервована кукурудза з маслом і салямі
Закуска з лаваша з крабовими паличками
Хумус з молодим буряком

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт яблочного штруделя из лаваша, рецепт яблочного штруделя из лаваша пошагово, состав яблочного штруделя из лаваша, как готовить яблочный штрудель из лаваша пошагово, как приготовить яблочный штрудель из лаваша
Швидкий яблучний штрудель з лаваша
шарлотка на кефире рецепт
Шарлотка на кефірі з яблуками