Цвітна капуста з сиром пармезан та білим вином


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 2 разів



Цвітна капуста з сиром пармезан та білим вином - вишукана європейська закуска, приготування якою складається лише з 3-х кроків

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Цвітна капуста (кочан)1шт
Вино біле1склянка
Цибуля1шт
Бульйон1склянка
Пармезанза смаком
Сільза смаком
Перецьза смаком
Додати в список покупок

Як приготувати закуску з сиром

  1. Цвітну капусту з плотними кочанами вимиваємо та нарізаємо шматочками, дрібно ріжемо цибулю
  2. Цибулю обсмажуємо до золотавого кольору, додаємо капусту та тушимо 25 хвилин
  3. Солимо, перчимо, вливаємо вино та бульйон. Тушимо ще 15 хвилин. В кінці додаємо пармезан.

Якщо під рукою немає бульйону, можна взяти просту воду

Цвітна капуста з сиром пармезан та білим вином готова!

Читайте також: Піца 4 сира: рецепт приготування



Мені вдалося!

Рекомендуємо
Кабачки в кетчупі чилі на зиму
Мариновані кабачки: швидкий рецепт
Полуничний смузі
Варення з полуниці без варіння
Тарт з полуницею
Грибна окрошка на мінеральній воді
Легкий салат з кабачка з помідором
Проста закуска з кабачка з сирним соусом
Окрошка на квасі з кефіром і гірчицею (фоторецепт)
Запіканка з молодої картоплі з яблуками (фоторецепт)
Квіти кабачка в клярі (Все буде добре, відеорецепт)
Варення з ревеню з печерицями від Євгена Клопотенко (Все буде добре, відео)
Оладки з кабачків з сиром
Пишні оладки на кефірі


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити