Сирні грінки з яйцем

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Сніданки
5 хвилин на підготовку інгредієнтів, 10 хвилин на випікання - і сирні грінки з яйцем готові
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Хліб для тостів3 скибочки
Яйця3 шт.
Сир150 г
Масло50 г
Додати в список покупок

Як приготувати сирні грінки з яйцем

  1. Беремо хліб для тостів і ложкою робимо в кожному шматочку поглиблення так, щоб виступала тільки скоринка.
  2. Розбиваємо в поглиблення одне яйце.
  3. Змащуємо виступаючі бортики вершковим маслом і посипаємо натертим сиром.
  4. Солимо, перчимо та відправляємо в духовку, розігріту до 180 градусів, на 10 хвилин.
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Мариновані кабачки: швидкий рецепт
Кабачкова ікра як у магазині
Квіти кабачка в клярі (Все буде добре, відеорецепт)
На пікнік: сендвіч Джої (фоторецепт)
Закуска із огірків з шинкою і помідорами (фоторецепт)
Лаваш з овочами
ТОП-3 рецепти сирної маси для бутербродів
Тещин язик з баклажанів
Курячі крильця в пивному клярі
Смажені кабачки з часником – рецепт
Проста закуска з кабачка з сирним соусом
Швидкі кабачки в мікрохвильовці
Сирні кульки з авокадо
Чіпси з кабачків (Все буде добре, відео)
Хрусткі кабачки з сиром
Новини партнерів
ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
вишня в собственном соку, вишня в собственном соку рецепт, рецепт приготовления вишни в собственном соку, как приготовить вишню в собственном соку, вишня в собственном соку состав
Вишня у власному соку
ягодный соус, ягодный соус рецепт, пошаговый рецепт приготовления ягодного соуса, как приготовить ягодный соус, состав ягодного соуса
Готуємо ягідні соуси: найкращі рецепти