Арахісова паста від Тетяни Литвинової

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

ГОТУЄМО З НАМИ
Енергетичний батончик: рецепт

Для смачного сніданку приготуйте житній хліб за рецептом Тані Литвинової і намажте його домашньою арахісової пастою

Інгредієнти:

  • очищений арахіс – 1 стакан;
  • сіль – щіпка;
  • мед – 3 ст. л.

Покроковий спосіб приготування:

  1. Підсмажте горіхи на сковороді до рум’яного кольору, поки не почне відділятися лушпиння.
  2. Перетріть охолоджені горіхи руками, щоб прибрати лушпиння. Подрібніть арахіс в блендері до пастоподібного стану з сіллю і медом.

ГОТУЄМО З НАМИ
Домашня солона карамель

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Мариноване сало: рецепт в цибулинні
Как правильно и вкусно приготовить сало в рассоле?
Копчене сало
Пікантне сало від Ігоря Місевича
Буженина для гурманов
Буженина у винному маринаді від Влади Литовченко
Як вибрати якісне сало? Поради Ігоря Місевича
РЕЦЕПТ: Буженина запеченная в духовке от Ярославы Федоровой
Буженина у хлібі з пряним хлібним соусом
Пресоване запечене сало
Рулетні тістечка від Лізи Глинської
Як приготувати тісто для вареників
Вареники з картоплею, грибами та засмажкою
8 новорічних страв з усього світу
Як правильно ліпити хачапурі?


Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ
ІСПАНСЬКІ БУЛОЧКИ “ENSAIMADAS”
рецепт шарлотки с яблоками в мультиварке, рецепт приготовления шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке, состав шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке
Шарлотка з яблуками в мультиварці