Швидкі пиріжки зі скумбрії в пивному клярі: рецепт приготування

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Кляр зробить будь-яку страву дуже ситною та апетитною, особливо це актуально для риби. Так, скумбрія в пивному клярі виходить дуже ніжною і соковитою порівняно з рибою, смаженою звичайним способом. А легкий сметанний соус із зеленню стане прекрасним доповненням до наших рибних пиріжків. Читайте в нашому матеріалі покроковий рецепт швидких пиріжків зі скумбрії в пивному клярі.

Інгредієнти:

  • скумбрія – 400 г
  • пиво світле – 250 мл
  • яйця – 2 шт.
  • борошно – 160 г
  • сметана (20%) – 200 г
  • соєвий соус – 60 мл
  • олія – ​​300 мл
  • лимон – 1 шт.
  • кріп – 4 гілочки
  • петрушка – 4 гілочки
  • сіль – 15 г
  • карі – 3 г
  • сушений чебрець – 3 г
  • чорний мелений перець – 3 г
  • білий мелений перець – 3 г

Читайте також: Риба у тісті

Спосіб приготування:

  1. Приготуйте кляр: відділіть білки від жовтків. До білків додайте сіль, збийте. З‘єднайте борошно, карі, чебрець, білий та чорний мелений перець. Влийте пиво, перемішайте. Далі додайте жовтки, знову перемішайте і влийте олію. Потім поступово введіть збиті білки.
  2. Очищену від голови, хвоста, плавників та нутрощів скумбрію розберіть на філе, зніміть шкіру та дістаньте кісточки. Наріжте філе шматочками і посипте їх сіллю.
  3. Занурте шматочки риби у кляр, смажте 2 хв. у розігрітій олії. Готові пиріжки викладіть на паперові рушники.
  4. Для соусу: змішайте сметану, соєвий соус, натерту цедру з половини лимона та додайте подрібнені петрушку і кріп. Подавайте соус до пиріжків зі скумбрії.

Video: Швидкі пиріжки зі скумбрії в пивному клярі: рецепт покроково

Як приготувати швидкі пиріжки зі скумбрії в пивному клярі? Рецепт покроково дивіться в нашому матеріалі

Читайте більше цікавих новин в Viber і Telegram СТБ.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Вино з абрикос: рецепт приготування в домашніх умовах
Шарлотка від Алли Ковальчук
РЕЦЕПТ: Капустяна шарлотка
Бабагануш: рецепт з баклажанів
Заморожені кубики шампанського для літніх коктейлів
Все про абрикос: найкращі рецепти
15 смачних страв, які можна приготувати в чашці
5 невідомих сніданків світу з 5 країн
Картопляні трояндочки з пармезаном та свіжим чебрецем
Консервовані огірки (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської
Желейний торт від Лізи Глинської

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ягодные соусы к мясу, ягодные соусы рецепт, рецепты ягодных соусов к мясу, какао соус подать к мясу, ягодный соус к мясу
Ягідні соуси до м’яса: ТОП-5 рецептів
красная смородина на зиму
Желе з червоної смородини: рецепт на зиму