Швидкі пиріжки зі скумбрії в пивному клярі: рецепт приготування


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Кляр зробить будь-яку страву дуже ситною та апетитною, особливо це актуально для риби. Так, скумбрія в пивному клярі виходить дуже ніжною і соковитою порівняно з рибою, смаженою звичайним способом. А легкий сметанний соус із зеленню стане прекрасним доповненням до наших рибних пиріжків. Читайте в нашому матеріалі покроковий рецепт швидких пиріжків зі скумбрії в пивному клярі.

Інгредієнти:

  • скумбрія – 400 г
  • пиво світле – 250 мл
  • яйця – 2 шт.
  • борошно – 160 г
  • сметана (20%) – 200 г
  • соєвий соус – 60 мл
  • олія – ​​300 мл
  • лимон – 1 шт.
  • кріп – 4 гілочки
  • петрушка – 4 гілочки
  • сіль – 15 г
  • карі – 3 г
  • сушений чебрець – 3 г
  • чорний мелений перець – 3 г
  • білий мелений перець – 3 г

Читайте також: Риба у тісті

Спосіб приготування:

  1. Приготуйте кляр: відділіть білки від жовтків. До білків додайте сіль, збийте. З‘єднайте борошно, карі, чебрець, білий та чорний мелений перець. Влийте пиво, перемішайте. Далі додайте жовтки, знову перемішайте і влийте олію. Потім поступово введіть збиті білки.
  2. Очищену від голови, хвоста, плавників та нутрощів скумбрію розберіть на філе, зніміть шкіру та дістаньте кісточки. Наріжте філе шматочками і посипте їх сіллю.
  3. Занурте шматочки риби у кляр, смажте 2 хв. у розігрітій олії. Готові пиріжки викладіть на паперові рушники.
  4. Для соусу: змішайте сметану, соєвий соус, натерту цедру з половини лимона та додайте подрібнені петрушку і кріп. Подавайте соус до пиріжків зі скумбрії.

Video: Швидкі пиріжки зі скумбрії в пивному клярі: рецепт покроково

Як приготувати швидкі пиріжки зі скумбрії в пивному клярі? Рецепт покроково дивіться в нашому матеріалі

Читайте більше цікавих новин в Viber і Telegram СТБ.



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу

Рекомендуємо
Буженина у винному маринаді від Влади Литовченко
ТОП-5 рецептів кабачків
Мед з кульбаб – простий рецепт приготування
Жульєн від Тетяни Литвинової та Дмитра Монатика (Все буде смачно – відеорецепт)
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Не для льоду: ТОП-7 варіантів використання формочок для льоду
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)
Вафельні трубочки від Алли Ковальчук (Все буде смачно)
Домашній хліб в духовці від Тетяни Литвинової
Безалкогольний глінтвейн від Оксани та Альбіни з Київ вдень та вночі
Класичні деруни від Тетяни Литвинової (Все буде смачно)
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити