Риба у тісті


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

риба в тєстє

тушка хека – 1 шт.

вершкове масло – 70 г

цибуля – 1 шт.

морква – 1 шт.

лимон – 1 шт.

борошно – 250 г

яйце – 2 шт.

кріп – 4 гілочки

петрушка – 2 гілочки

томатна паста – 20 г

сіль – 16 г

чорний мелений перець – 5 г

орегано – 3 г

насіння льону – 50 г

вода – 125 мл

олія – 60 мл 

Змішайте яйце, воду, олію та сіль. Додайте борошно, вимісіть тісто та залиште на 30 хв.

Із тушки хека через розріз у животику дістаньте хребет, розкрийте рибу «книжкою». Натріть сіллю, перцем, меленим орегано, збризніть соком лимона та залиште маринуватися на 10 хв.

Для начинки обсмажте подрібнену цибулю та натерту моркву, додайте томатну пасту, сіль, чорний мелений перець, подрібнені кріп та петрушку.

Розкачайте тісто в три тонкі пласти, змастіть вершковим маслом, присипте кропом. На середину першого пласта викладіть «книжечку» з риби. Покладіть на неї масло, викладіть начинку та закрийте рибу.

Загорніть хека у тісто, перекладіть на інший пласт швом донизу, знову загорніть. Так само перекладіть та загорніть у третій пласт тіста.

Верх пирога змастіть жовтком, присипте насінням льону. Запікайте у розігрітій до 180°C духовці 50 хв.

Video: Как приготовить хека в тесте?

Смотрите рецепт аппетитного пирога с хеком на сайте кулинарного шоу Все Буде Смачно!


Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Жульєн від Тетяни Литвинової та Дмитра Монатика (Все буде смачно – відеорецепт)
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Не для льоду: ТОП-7 варіантів використання формочок для льоду
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)
Вафельні трубочки від Алли Ковальчук (Все буде смачно)
Домашній хліб в духовці від Тетяни Литвинової
Безалкогольний глінтвейн від Оксани та Альбіни з Київ вдень та вночі
Класичні деруни від Тетяни Литвинової (Все буде смачно)
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)
Млинці: найпростіший рецепт для початківців
Десерт «Квітка кохання»: рецепт приготування
Перепілка з «золотим» яйцем: рецепт приготування
Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити