Чапчхе: рецепт приготування


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Чапчхе – дуже смачна і популярна корейська страва з тонких макаронів капелліні. Прянощі, які в неї входять, надають страві неймовірний аромат. Читайте як приготувати чапчхе в нашому покроковому рецепті.

Читайте також: Сирна запіканка з локшини з яблуками від Сергія Калініна

Інгредієнти:

  • капеліні – 100 г
  • яловичина (вирізка) – 100 г
  • яйце – 1 шт.
  • морква – 1 шт.
  • болгарський перець – 3 шт.
  • гливи – 100 г
  • печериці – 100 г
  • часник – 1 зубчик
  • корінь імбиру – 3 см
  • шпинат – 200 г
  • цукор – 100 г
  • соєвий соус – 100 мл
  • соняшникова олія – 5 мл
  • кунжутна олія – 20 мл
  • петрушка – 2 гілочки
  • кунжут (смажений) – 25 г
  • сіль – 4 г
  • сода – 12 г

Читайте також: Теплий салат з реберець по-китайськи: рецепт приготування

Спосіб приготування:

  1. Відваріть капеліні впродовж 4 хв. у воді з сіллю та содою. Злийте на сито, промийте і залиште для стікання води.
  2. Яйце змішайте з сіллю і підсмажте тонкий млинець по 30 с з кожного боку. Перекладіть на паперовий рушник. Після остигання скрутіть в трубочку і наріжте.
  3. Почистіть та подрібніть часник та корінь імбиру, підсмажте на кунжутній олії 30 с. Додайте нарізану соломкою моркву, смажте 2 хв. Потім додайте нарізану брусочками яловичину, смажте 5 хв.
  4. Далі – наріжте болгарський перець, гливи та шампіньйони. Відріжте корінці у шпинату та розріжте листя навпіл. Перекладіть усе у сковорідку та додайте цукор. Смажте 2 хв.
  5. Після цього покладіть у сковорідку розрізані на 3 частини капеліні, додайте цукор та соєвий соус. Перемішайте. Готову страву посипте подрібненою петрушкою, викладіть зверху соломку з яєчного млинця та присипте смаженим кунжутом.

Video: Чапчхе рецепт пошагово

Как приготовить чапчхе? Рецепт пошагово смотрите в нашем материале

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу

Рекомендуємо
Буженина у винному маринаді від Влади Литовченко
ТОП-5 рецептів кабачків
Мед з кульбаб – простий рецепт приготування
Жульєн від Тетяни Литвинової та Дмитра Монатика (Все буде смачно – відеорецепт)
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Не для льоду: ТОП-7 варіантів використання формочок для льоду
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)
Вафельні трубочки від Алли Ковальчук (Все буде смачно)
Домашній хліб в духовці від Тетяни Литвинової
Безалкогольний глінтвейн від Оксани та Альбіни з Київ вдень та вночі
Класичні деруни від Тетяни Литвинової (Все буде смачно)
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити