Теплий салат з реберець по-китайськи: рецепт приготування

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Шукаєте як приготувати теплий салат з реберець по-китайськи? Ми розповімо як приготувати цю незвичайну і неймовірно смачну страва. А якщо їх заправити томатно-гірчичним соусом з пивом і часником, який ви також знайдете в рецепті – смак буде просто божественним. Читайте покроковий рецепт теплого салату з реберець по-китайськи в нашому матеріалі.

Читайте також: Касуле з копченими реберцями

Інгредієнти:

  • свинячі реберця – 1 кг
  • морква – 1 шт.
  • цибуля – 2 шт.
  • часник – 2 зубчики
  • болгарський перець – 2 шт.
  • перець чилі – 1 шт.
  • печериці – 200 г
  • волоські горіхи (підсмажені) – 50 г
  • олія – 60 мл
  • розмарин – 3 гілочки
  • сіль – 15 г
  • чорний перець горошком – 2 шт.
  • лавровий лист – 2 шт.

Для соуса:

  • томатна паста – 150 г
  • гірчиця – 40 мл
  • цукор – 120 г
  • оцет (6%) – 80 мл
  • пиво світле – 250 мл
  • часник – 2 зубчики
  • цибуля – 1 шт.

Читайте також: Салат з качиної грудки з полуничним соусом

Спосіб приготування:

    1. Відваріть пласт реберець у воді з сіллю, лавровим листом та чорним перцем горошком впродовж 40 хв. Остудіть та поріжте соломкою. В сковорідці з олією підсмажте розмарин, подрібнений перець чилі та розчавлений часник. Через 1-2 хв. дістаньте і покладіть у сковорідку м’ясо з реберець. Смажте 5 хв.
    2. Моркву та болгарський перець наріжте соломкою, покладіть на сковорідку з олією. Додайте нарізані слайсами печериці, потім – півкільця цибулі. Посоліть та смажте 5 хв. до напівготовності.
    3. Для соусу – з‘єднайте в сотейнику томатну пасту, гірчицю, цукор, оцет, світле пиво, подрібнені часник та цибулю. Варіть 40 хв. до зменшення об‘єму у два рази. Перебийте масу у блендері до однорідності.
    4. Сформуйте салат: викладіть на тарілку овочі, потім м’ясо з реберець. Полийте все соусом, а зверху посипте подрібненими підсмаженими волоськими горіхами.

Video: Теплий салат з реберець по-китайськи: рецепт покроково

Як приготувати теплий салат з реберець по-китайськи? Рецепт покроково дивіться в нашому матеріалі

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Пиріг з броколі
Хінкалі: 3 кращих рецепти
Тефтелі з рисом
Круасани та листкові конверти від Тетяни Литвинової
Полуничні капкейки
Рогалики з повидлом
Попкорн із курки від Сергія Калініна (відеорецепт)
Класичні деруни від Тетяни Литвинової
Млинці на молоці: ТОП-7 рецептів
Як зварити яйця за хвилину?
Торт Мурашник від Наталі Кротової
Каннеллоні з м’ясним фаршем
Вареники з картоплею, грибами та засмажкою
Макарони під м’ясним фаршем
Картопля по-македонски

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
что приготовить из авокадо, рецепт блюд из авокадо, рецепт приготовления блюд из авокадо, как приготовить блюда из авокадо, состав блюд из авокадо, как приготовить блюда из авокадо, салат с креветками и авокадо, тартар из тунца и авокадо, такос с курицей и авокадо, роллы со скумбрией и авокадо
Що приготувати із авокадо: 5 рецептів
рецепт быстрой шарлотки с яблоками и корицей, рецепт приготовления быстрой шарлотки с яблоками и корицей, как приготовить быструю шарлотку с яблоками и корицей, состав быстрой шарлотки с яблоками и корицей, как приготовить быструю шарлотку с яблоками и корицей
Швидка шарлотка з яблуками та корицею