Фаршировані свинячі вушка: рецепт приготування

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Свинячі вушка можна не тільки смажити, вони також виходять неймовірно смачні, якщо їх нафарширувати! В результаті вушка будуть представляти собою рулет із начинкою з ситного м’ясного та освіжаючого овочевого фаршу. Таке блюдо буде виглядати просто шикарно на святковому столі. Читайте в нашому матеріалі покроковий рецепт фаршированих свинячих вушок.

Інгредієнти:

  • свинячі вушка – 600 г
  • морква – 1 шт.
  • цибуля – 1 шт.
  • свиняча лопатка – 300 г
  • желатин – 10 г
  • чорний мелений перець – 3 г
  • лавровий лист – 2 шт.
  • гвоздика – 2 шт.
  • корінь петрушки – 1 шт.
  • чорний перець горошком – 3 шт.
  • кріп – 5 гілочок
  • сіль – 24 г

Читайте також: Фарширований гарбуз: рецепт приготування

Спосіб приготування:

  1. Вимочені та почищені вушка залийте водою та доведіть до кипіння. Додайте кільця почищеного кореню петрушки, лавровий лист, чорний перець горошком, гвоздику та сіль. Готуйте 2 год. на повільному вогні. Дістаньте з бульйону і дайте трохи охолонути.
  2. Для фаршу – свинячу лопатку та цибулю пропустіть через м’ясорубку з дрібною решіткою, додайте сіль, чорний мелений перець, перемішайте та дайте настоятися. Також натріть на дрібній терці моркву та подрібніть кріп.
  3. На одне свиняче вухо викладіть шарами моркву, кріп, присипте сухим желатином та сіллю. Викладіть зверхуполовину фаршу, потім ще раз – моркву, кріп, желатин та сіль. Накрийте другою половиною фаршу, знову покладіть моркву, кріп, присипте желатином та сіллю.
  4. Накрийте начинку другим вухом, щільно загорніть у фольгу, потім у харчову плівку та покладіть у зіп-пакет. Відваріть впродовж 1 год. на повільному вогні. Відварені вушка поставте, не дістаючи з пакету, під прес мінімум на 12 год.

Video: Фаршировані свинячі вушка: рецепт покроково

Як приготувати фаршировані свинячі вушка? Рецепт покроково дивіться в нашому матеріалі

Читайте більше цікавих новин в Viber і Telegram СТБ.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Пиріг з броколі
Хінкалі: 3 кращих рецепти
Тефтелі з рисом
Круасани та листкові конверти від Тетяни Литвинової
Полуничні капкейки
Рогалики з повидлом
Попкорн із курки від Сергія Калініна (відеорецепт)
Класичні деруни від Тетяни Литвинової
Млинці на молоці: ТОП-7 рецептів
Як зварити яйця за хвилину?
Торт Мурашник від Наталі Кротової
Каннеллоні з м’ясним фаршем
Вареники з картоплею, грибами та засмажкою
Макарони під м’ясним фаршем
Картопля по-македонски

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт быстрой шарлотки с яблоками и корицей, рецепт приготовления быстрой шарлотки с яблоками и корицей, как приготовить быструю шарлотку с яблоками и корицей, состав быстрой шарлотки с яблоками и корицей, как приготовить быструю шарлотку с яблоками и корицей
Швидка шарлотка з яблуками та корицею
домашние десерты, рецепты приготовления домашних десертов, рецепты домашних десертов, рецепты десертов, десерт в домашних условиях, яблочный штрудель с корицей, халва из тыквы, десерт из айвы, блинчики с грецкими орехами, тарт груша в хрустале
Домашні десерти осені: 5 смачних рецептів