Фаршировані свинячі вушка: рецепт приготування

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Свинячі вушка можна не тільки смажити, вони також виходять неймовірно смачні, якщо їх нафарширувати! В результаті вушка будуть представляти собою рулет із начинкою з ситного м’ясного та освіжаючого овочевого фаршу. Таке блюдо буде виглядати просто шикарно на святковому столі. Читайте в нашому матеріалі покроковий рецепт фаршированих свинячих вушок.

Інгредієнти:

  • свинячі вушка – 600 г
  • морква – 1 шт.
  • цибуля – 1 шт.
  • свиняча лопатка – 300 г
  • желатин – 10 г
  • чорний мелений перець – 3 г
  • лавровий лист – 2 шт.
  • гвоздика – 2 шт.
  • корінь петрушки – 1 шт.
  • чорний перець горошком – 3 шт.
  • кріп – 5 гілочок
  • сіль – 24 г

Читайте також: Фарширований гарбуз: рецепт приготування

Спосіб приготування:

  1. Вимочені та почищені вушка залийте водою та доведіть до кипіння. Додайте кільця почищеного кореню петрушки, лавровий лист, чорний перець горошком, гвоздику та сіль. Готуйте 2 год. на повільному вогні. Дістаньте з бульйону і дайте трохи охолонути.
  2. Для фаршу – свинячу лопатку та цибулю пропустіть через м’ясорубку з дрібною решіткою, додайте сіль, чорний мелений перець, перемішайте та дайте настоятися. Також натріть на дрібній терці моркву та подрібніть кріп.
  3. На одне свиняче вухо викладіть шарами моркву, кріп, присипте сухим желатином та сіллю. Викладіть зверхуполовину фаршу, потім ще раз – моркву, кріп, желатин та сіль. Накрийте другою половиною фаршу, знову покладіть моркву, кріп, присипте желатином та сіллю.
  4. Накрийте начинку другим вухом, щільно загорніть у фольгу, потім у харчову плівку та покладіть у зіп-пакет. Відваріть впродовж 1 год. на повільному вогні. Відварені вушка поставте, не дістаючи з пакету, під прес мінімум на 12 год.

Video: Фаршировані свинячі вушка: рецепт покроково

Як приготувати фаршировані свинячі вушка? Рецепт покроково дивіться в нашому матеріалі

Читайте більше цікавих новин в Viber і Telegram СТБ.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Як приготувати тісто для вареників
Вареники з картоплею, грибами та засмажкою
8 новорічних страв з усього світу
Як правильно ліпити хачапурі?
Рецепт: відкритий грибний пиріг
Ліниві вареники
3 швидкі піци
Пивна піца – рецепт
Як приготувати чебуреки
Глінтвейн — новорічний рецепт
Імбирні пряники
Піца від Вінченцо Барба і Олександра Кривошапко (Все буде смачно)
Штоллен — рецепт різдвяного пирога
Сациві від Мікаеля Арояна
Пиріг з капустою

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
выпечка на старый новый год, что приготовить на старый новый год, рецепты выпечки на старый новый год, отрывной пирог с яблоками, кекс с изюмом на сметане, львовский сырник, печенье с изюмом
Випічка на Старий Новий рік
что приготовить на старый новый год, меню на старый новый год, блюда на старый новый год, щедрая кутья, узвар, вареники с сюрпризом, блинчики с курицей и перцем, свинина в медово-имбирном соусе
Стіл на Старий Новий рік