Фарширований гарбуз: рецепт приготування


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Як приготувати фарширований гарбуз? Ця страва крім того, що смачна, вона ще й дуже красиво і ефектно буде виглядати на будь-якому столі – будь це святкове частування або повсякденна вечеря. Читайте покроковий рецепт фаршированого гарбуза в нашому матеріалі.

Читайте також: Фаршировані перці з сиром і фісташками: рецепт Сергія Калініна

Інгредієнти:

  • гарбуз мускатний – 3 шт.
  • яловича гомілка – 1 кг
  • борошно – 100 г
  • помідори – 3 шт.
  • морква – 2 шт.
  • цибуля – 3 шт.
  • олія – 60 мл
  • вино червоне сухе – 170 мл
  • часник – 2 зубчики
  • розмарин  – 3 гілочки
  • сіль – 10 г
  • чорний мелений перець – 6 г

Читайте також: Реберця, фаршировані виноградом: рецепт приготування

 Спосіб приготування:

  1. Наріжте на шматки яловичу гомілку, обкачайте у борошні та обсмажте на олії впродовж 5 хв. з кожного боку. Додайте розрізану на 8 частин цибулю, кружальця моркви та скибочки помідорів.  Тушкуйте 15 хв.
  2. Влийте вино та тушкуйте ще 10 хв. Зніміть готове м’ясо з кісток, поверніть у пательню до овочів. Посоліть, поперчіть та перемішайте.
  3. У гарбузів зріжте верхівку з плодоніжкою, відріжте хвостик, щоб утворилася кришечка. Дістаньте насіння та зайву м’якоть, залишивши стінки  завтовшки 1,5 см.
  4. Покладіть усередину гарбузів розмарин та часник. Потім викладіть м‘ясо з овочами. Накрийте гарбузовими кришками, поставте на деко з пергаментом та випікайте 1 год. за температури 160°С.

Читайте також: Фаршировані мушлі: рецепт приготування

Video: Фарширований гарбуз: рецепт покроково

Як приготувати фарширований гарбуз? Рецепт покроково дивіться в нашому матеріалі

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу

Рекомендуємо
Буженина у винному маринаді від Влади Литовченко
ТОП-5 рецептів кабачків
Мед з кульбаб – простий рецепт приготування
Жульєн від Тетяни Литвинової та Дмитра Монатика (Все буде смачно – відеорецепт)
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Не для льоду: ТОП-7 варіантів використання формочок для льоду
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)
Вафельні трубочки від Алли Ковальчук (Все буде смачно)
Домашній хліб в духовці від Тетяни Литвинової
Безалкогольний глінтвейн від Оксани та Альбіни з Київ вдень та вночі
Класичні деруни від Тетяни Литвинової (Все буде смачно)
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити