Фарширований гарбуз: рецепт приготування

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Як приготувати фарширований гарбуз? Ця страва крім того, що смачна, вона ще й дуже красиво і ефектно буде виглядати на будь-якому столі – будь це святкове частування або повсякденна вечеря. Читайте покроковий рецепт фаршированого гарбуза в нашому матеріалі.

Читайте також: Фаршировані перці з сиром і фісташками: рецепт Сергія Калініна

Інгредієнти:

  • гарбуз мускатний – 3 шт.
  • яловича гомілка – 1 кг
  • борошно – 100 г
  • помідори – 3 шт.
  • морква – 2 шт.
  • цибуля – 3 шт.
  • олія – 60 мл
  • вино червоне сухе – 170 мл
  • часник – 2 зубчики
  • розмарин  – 3 гілочки
  • сіль – 10 г
  • чорний мелений перець – 6 г

Читайте також: Реберця, фаршировані виноградом: рецепт приготування

 Спосіб приготування:

  1. Наріжте на шматки яловичу гомілку, обкачайте у борошні та обсмажте на олії впродовж 5 хв. з кожного боку. Додайте розрізану на 8 частин цибулю, кружальця моркви та скибочки помідорів.  Тушкуйте 15 хв.
  2. Влийте вино та тушкуйте ще 10 хв. Зніміть готове м’ясо з кісток, поверніть у пательню до овочів. Посоліть, поперчіть та перемішайте.
  3. У гарбузів зріжте верхівку з плодоніжкою, відріжте хвостик, щоб утворилася кришечка. Дістаньте насіння та зайву м’якоть, залишивши стінки  завтовшки 1,5 см.
  4. Покладіть усередину гарбузів розмарин та часник. Потім викладіть м‘ясо з овочами. Накрийте гарбузовими кришками, поставте на деко з пергаментом та випікайте 1 год. за температури 160°С.

Читайте також: Фаршировані мушлі: рецепт приготування

Video: Фарширований гарбуз: рецепт покроково

Як приготувати фарширований гарбуз? Рецепт покроково дивіться в нашому матеріалі

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Штоллен — рецепт різдвяного пирога
Сациві від Мікаеля Арояна
Пиріг з капустою
Пиріг з броколі
Хінкалі: 3 кращих рецепти
Тефтелі з рисом
Круасани та листкові конверти від Тетяни Литвинової
Полуничні капкейки
Рогалики з повидлом
Попкорн із курки від Сергія Калініна (відеорецепт)
Класичні деруни від Тетяни Литвинової
Млинці на молоці: ТОП-7 рецептів
Як зварити яйця за хвилину?
Торт Мурашник від Наталі Кротової
Каннеллоні з м’ясним фаршем

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
десерты на день благодарения, какие десерты приготовить на день благодарения, рецепты десертов на день благодарения, американский тыквенный пирог, яблочный пирог с корицей и орехами, груши в белом соусе, оладьи из тыквы, тыквенный чизкейк
5 кращих десертів на День подяки
что приготовить на день благодарения, меню на день благодарения, рецепты блюд на день благодарения, рецепты на день благодарения, запеченная индейка, клюквенный соус, тыквенный суп, пирог из тыквы, яблочный сидр
Що приготувати на День подяки: 5 рецептів