Фарширований перець від Сергія Калініна

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Фарширований перець – дуже корисне і смачне блюдо, кожна господиня хоч раз готувала його. Сергій Калінін поділився своїм рецептом фаршированого перцю в дуже оригінальному соусі, завдяки якому смак страви кардинально зміниться! Здивуйте родину фаршированими перцями за рецептом Сергія Калініна і ви зберете захоплені вигуки близьких.

Індредієнти:

  • болгарський перець – 6 шт. (1 кг)
  • рис – 100 г
  • яловичина – 200 г
  • свинина – 200 г
  • морква – 1 шт.
  • цибуля – 1 шт.
  • петрушка – 3-4 гілочки
  • базилік – 2 гілочки
  • чебрець – 2 гілочки
  • часник – 1 шт.
  • сіль – по 0,5 ч. л. (Для рису, начинки, соусу)
  • перець – 0,5 ч. л.
  • соняшникова олія – ​​50 мл
  • вершкове масло – 25 г
  • лимон – 1 шт.

Спосіб приготування:

Крок 1: Підготуйте перці. Вимийте їх, відокремте плодоніжки, очистіть від насіння, зріжте перетинки, промийте холодною водою. Очищені перці ошпарити протягом 2 хв. в окропі з лимоном.

Крок 2: Приготуйте начинку. Рис промийте спочатку 3 рази теплою водою, а потім – 3 рази гарячою, відваріть протягом 10 хв. до напівготовності.

Крок 3: У готовий рис додайте вершкове масло, аби начинка не була в’язкою. Остудіть.

Крок 4: Морква, цибуля очистіть і наріжте маленькими кубиками. Обсмажте цибулю і моркву до золотистого кольору.

Крок 5: Приготуйте фарш. Яловичину і свинину пропустіть через м’ясорубку. Посоліть, поперчіть, перемішайте.

Крок 6: Змішайте, фарш, овочі, дрібно порізану зелень, потім додайте рис. Нафаршируйте перці щільно, але без гірки.

Крок 7: Підготуйте овочеву подушку на дно каструлі. Перець наріжте кубиками, помідор – кружальцями, часник роздушіть ножем, додайте гілочки базиліку та чебрецю.

Крок 8: Викладайте перці на овочеву подушку начинкою вгору. Заливайте на 23 водою і тушкуйте протягом 40 хв.

Крок 9: За 5 хв. до кінця приготування заправте перець сметанно-томатним соусом.

Рецепт приготування сметанно-томатного соусу:

Інгредієнти:

  • помідори – 3 шт.
  • сметана – 100 мл
  • сіль перець
  • цукор – 0,5 ч. л.
  • лимон – половинка

Спосіб приготування:

Крок 1: Помідори опустіть в окроп, зніміть з них шкірку, перетріть через сито або в блендері.

Крок 2: Розчиніть сметану в склянці холодної кип’яченої води.

Крок 3: Перетерті помідори змішайте з розчином сметани. Додайте сіль, перець, цукор.

Крок 4: Залийте перці сметанно-томатним соусом доверху так, аби соус не потрапив всередину перців. Тушкуйте перці з соусом ще 5-7 хв.

Video: Фарширований перець: рецепт

Як приготувати фарширований перець? Рецепт Сергія Калініна дуже простий у виконанні і захопить вас своїм смаком! Найкращий рецепт фаршированого перцю шукайте в нашому матеріалі
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Консервовані огірки (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської
Желейний торт від Лізи Глинської
Чебуреки від Сергія Калініна та Бориса Барського
Азербайджанська долма від Хаяла Алекперова
Варення із соснових шишок
Окрошка від Ігоря Місевича
Пряна окрошка на кефірі
Рецепти торта Наполеон від Тетяни Литвинової (Все буде смачно!)
Шашлик з баранини від Мікаеля Арояна та Діми Коляденка (Все буде смачно)
Буженина у винному маринаді від Влади Литовченко
ТОП-5 рецептів кабачків
Новини партнерів
ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
Как приготовить варенье из черной смородины - пошаговый рецепт с фото от победителя кулинарного шоу «МастерШеф-5» Евгения Клопотенко
Варення з чорної смородини з перцем від Євгена Клопотенко (фото)
шоколадный торт с вишней, шоколадный торт с вишней рецепт, шоколадный торт с вишней рецепт приготовления, как приготовить шоколадный торт с вишней, состав шоколадного торта с вишней
Шоколадний торт з вишнею