Фарширований перець від Сергія Калініна

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Фарширований перець – дуже корисне і смачне блюдо, кожна господиня хоч раз готувала його. Сергій Калінін поділився своїм рецептом фаршированого перцю в дуже оригінальному соусі, завдяки якому смак страви кардинально зміниться! Здивуйте родину фаршированими перцями за рецептом Сергія Калініна і ви зберете захоплені вигуки близьких.

Індредієнти:

  • болгарський перець – 6 шт. (1 кг)
  • рис – 100 г
  • яловичина – 200 г
  • свинина – 200 г
  • морква – 1 шт.
  • цибуля – 1 шт.
  • петрушка – 3-4 гілочки
  • базилік – 2 гілочки
  • чебрець – 2 гілочки
  • часник – 1 шт.
  • сіль – по 0,5 ч. л. (Для рису, начинки, соусу)
  • перець – 0,5 ч. л.
  • соняшникова олія – ​​50 мл
  • вершкове масло – 25 г
  • лимон – 1 шт.

Спосіб приготування:

Крок 1: Підготуйте перці. Вимийте їх, відокремте плодоніжки, очистіть від насіння, зріжте перетинки, промийте холодною водою. Очищені перці ошпарити протягом 2 хв. в окропі з лимоном.

Крок 2: Приготуйте начинку. Рис промийте спочатку 3 рази теплою водою, а потім – 3 рази гарячою, відваріть протягом 10 хв. до напівготовності.

Крок 3: У готовий рис додайте вершкове масло, аби начинка не була в’язкою. Остудіть.

Крок 4: Морква, цибуля очистіть і наріжте маленькими кубиками. Обсмажте цибулю і моркву до золотистого кольору.

Крок 5: Приготуйте фарш. Яловичину і свинину пропустіть через м’ясорубку. Посоліть, поперчіть, перемішайте.

Крок 6: Змішайте, фарш, овочі, дрібно порізану зелень, потім додайте рис. Нафаршируйте перці щільно, але без гірки.

Крок 7: Підготуйте овочеву подушку на дно каструлі. Перець наріжте кубиками, помідор – кружальцями, часник роздушіть ножем, додайте гілочки базиліку та чебрецю.

Крок 8: Викладайте перці на овочеву подушку начинкою вгору. Заливайте на 23 водою і тушкуйте протягом 40 хв.

Крок 9: За 5 хв. до кінця приготування заправте перець сметанно-томатним соусом.

Рецепт приготування сметанно-томатного соусу:

Інгредієнти:

  • помідори – 3 шт.
  • сметана – 100 мл
  • сіль перець
  • цукор – 0,5 ч. л.
  • лимон – половинка

Спосіб приготування:

Крок 1: Помідори опустіть в окроп, зніміть з них шкірку, перетріть через сито або в блендері.

Крок 2: Розчиніть сметану в склянці холодної кип’яченої води.

Крок 3: Перетерті помідори змішайте з розчином сметани. Додайте сіль, перець, цукор.

Крок 4: Залийте перці сметанно-томатним соусом доверху так, аби соус не потрапив всередину перців. Тушкуйте перці з соусом ще 5-7 хв.

Video: Фарширований перець: рецепт

Як приготувати фарширований перець? Рецепт Сергія Калініна дуже простий у виконанні і захопить вас своїм смаком! Найкращий рецепт фаршированого перцю шукайте в нашому матеріалі
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Яблучний Спас: соус з яблук
Яблука, запечені у листковому тісті, до Яблучного Спасу
Узбецький плов від Миколи Тищенка
Рецепт супу харчо від Сергія Калініна
Як вибрати якісну згущенку?
Суп-пюре з броколі
Шпундра
Як приготувати рис для суші?
Консервовані помідори
Найпростіший рецепт варення з дині
Як вибрати солодкий кавун?
10 рецептів печива за 15 хвилин
Як заморозити малину на зиму
Як варити кукурудзу: рецепт Ігоря Місевича
Як очистити кукурудзу в качанах швидко і просто

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
крабовый салат с овощами
Простий овочевий салат з крабовими паличками
салат греческий
Салат Грецький