Індича гомілка, фарширована бананами: рецепт приготування


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів


Переглянути відгуки

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Приготування цієї страви досить просте і займає зовсім небагато часу. Перед запіканням м’ясо слід витримати в маринаді з прянощів, часниково-цибулиного пюре, лимонного та апельсинового соку. Гомілка фарширується пюре з бананів, попередньо запечених в духовці, і поливається зверху часниковою глазур’ю. Читайте в нашому матеріалі покроковий рецепт индюшиної гомілки, фаршированої бананами.

Інгредієнти:

  • індича гомілка – 1 шт.
  • банани – 3 шт.
  • вершкове  масло – 100 г
  • олія – 80 мл
  • часник – 2 зубчики
  • цибуля – 1 шт.
  • апельсин – 1 шт.
  • лимон – 1 шт.
  • коньяк – 60 мл
  • кінза – 4 гілочки
  • кмин (мелений) – 3 г
  • орегано сушений – 2 г
  • куркума – 2 г
  • чорний мелений перець – 6 г
  • цукор – 4 г
  • сіль – 25 г

Читайте також: Фаршировані ніжки кролика на морквяній подушці з овочевим фріко: рецепт приготування

Спосіб приготування:

  1. Стягніть з верхньої частини гомілки шкіру, але не відрізайте. Підріжте м’ясо біля кістки, виверніть його, як панчоху, разом зі шкірою та відрубайте кістку якомога ближче до суглоба.
  2. Підготуйте маринад: перебийте у блендері на пюре цибулю та часник. Додайте цукор, кмин, орегано, чорний мелений перець, куркуму, сіль, лимонний та апельсиновий сік, нарізану кінзу та олію. Замаринуйте гомілку в суміші на 2 год.
  3. Покладіть на деко з пергаментом банани, запечіть впродовж 15 хв. за температури 250°С. Очистіть від шкірки, розімніть виделкою.
  4. Для глазурі – з’єднайте чавлений часник, чорний мелений перець, сіль, коньяк та вершкове масло.
  5. Нафаршируйте замариновану гомілку банановим пюре, зашийте розріз кулінарною ниткою. Змастіть зверху глазур’ю та запікайте 45 хв. за температури 180°С.

Читайте більше цікавих новин в Viber і Telegram СТБ.



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)
Млинці: найпростіший рецепт для початківців
Десерт «Квітка кохання»: рецепт приготування
Перепілка з «золотим» яйцем: рецепт приготування
Торт-піньята «Солодка душа»: рецепт приготування
Каре телятини «Приворотне зілля»: рецепт приготування
Закуска «Центр всесвіту»: рецепт приготування
Шоколадний торт «Лава пристрасті»: рецепт приготування
Салат з морепродуктів «Моя перлинка»: рецепт приготування
Печиво-сердечка з компліментами: рецепт приготування
«Все Буде Смачно»: які страви приготують зіркові чоловіки на День Закоханих? (Анонс на 11.02.2018)
Салат-букет: рецепт приготування
Їстівні квіти-льодяники: рецепт приготування
Відомі українці записали відеозвернення до Надії Матвєєвої


Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити