Індича гомілка, фарширована бананами: рецепт приготування


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Приготування цієї страви досить просте і займає зовсім небагато часу. Перед запіканням м’ясо слід витримати в маринаді з прянощів, часниково-цибулиного пюре, лимонного та апельсинового соку. Гомілка фарширується пюре з бананів, попередньо запечених в духовці, і поливається зверху часниковою глазур’ю. Читайте в нашому матеріалі покроковий рецепт индюшиної гомілки, фаршированої бананами.

Інгредієнти:

  • індича гомілка – 1 шт.
  • банани – 3 шт.
  • вершкове  масло – 100 г
  • олія – 80 мл
  • часник – 2 зубчики
  • цибуля – 1 шт.
  • апельсин – 1 шт.
  • лимон – 1 шт.
  • коньяк – 60 мл
  • кінза – 4 гілочки
  • кмин (мелений) – 3 г
  • орегано сушений – 2 г
  • куркума – 2 г
  • чорний мелений перець – 6 г
  • цукор – 4 г
  • сіль – 25 г

Читайте також: Фаршировані ніжки кролика на морквяній подушці з овочевим фріко: рецепт приготування

Спосіб приготування:

  1. Стягніть з верхньої частини гомілки шкіру, але не відрізайте. Підріжте м’ясо біля кістки, виверніть його, як панчоху, разом зі шкірою та відрубайте кістку якомога ближче до суглоба.
  2. Підготуйте маринад: перебийте у блендері на пюре цибулю та часник. Додайте цукор, кмин, орегано, чорний мелений перець, куркуму, сіль, лимонний та апельсиновий сік, нарізану кінзу та олію. Замаринуйте гомілку в суміші на 2 год.
  3. Покладіть на деко з пергаментом банани, запечіть впродовж 15 хв. за температури 250°С. Очистіть від шкірки, розімніть виделкою.
  4. Для глазурі – з’єднайте чавлений часник, чорний мелений перець, сіль, коньяк та вершкове масло.
  5. Нафаршируйте замариновану гомілку банановим пюре, зашийте розріз кулінарною ниткою. Змастіть зверху глазур’ю та запікайте 45 хв. за температури 180°С.

Video: Індича гомілка, фарширована бананами: рецепт покроково

Як приготувати індичу гомілку, фаршировану бананами? Рецепт покроково дивіться в нашому матеріалі

Читайте більше цікавих новин в Viber і Telegram СТБ.



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Жульєн від Тетяни Литвинової та Дмитра Монатика (Все буде смачно – відеорецепт)
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Не для льоду: ТОП-7 варіантів використання формочок для льоду
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)
Вафельні трубочки від Алли Ковальчук (Все буде смачно)
Домашній хліб в духовці від Тетяни Литвинової
Безалкогольний глінтвейн від Оксани та Альбіни з Київ вдень та вночі
Класичні деруни від Тетяни Литвинової (Все буде смачно)
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)
Млинці: найпростіший рецепт для початківців
Десерт «Квітка кохання»: рецепт приготування
Перепілка з «золотим» яйцем: рецепт приготування


Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити