Індича гомілка, фарширована бананами: рецепт приготування

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Приготування цієї страви досить просте і займає зовсім небагато часу. Перед запіканням м’ясо слід витримати в маринаді з прянощів, часниково-цибулиного пюре, лимонного та апельсинового соку. Гомілка фарширується пюре з бананів, попередньо запечених в духовці, і поливається зверху часниковою глазур’ю. Читайте в нашому матеріалі покроковий рецепт индюшиної гомілки, фаршированої бананами.

Інгредієнти:

  • індича гомілка – 1 шт.
  • банани – 3 шт.
  • вершкове  масло – 100 г
  • олія – 80 мл
  • часник – 2 зубчики
  • цибуля – 1 шт.
  • апельсин – 1 шт.
  • лимон – 1 шт.
  • коньяк – 60 мл
  • кінза – 4 гілочки
  • кмин (мелений) – 3 г
  • орегано сушений – 2 г
  • куркума – 2 г
  • чорний мелений перець – 6 г
  • цукор – 4 г
  • сіль – 25 г

Читайте також: Фаршировані ніжки кролика на морквяній подушці з овочевим фріко: рецепт приготування

Спосіб приготування:

  1. Стягніть з верхньої частини гомілки шкіру, але не відрізайте. Підріжте м’ясо біля кістки, виверніть його, як панчоху, разом зі шкірою та відрубайте кістку якомога ближче до суглоба.
  2. Підготуйте маринад: перебийте у блендері на пюре цибулю та часник. Додайте цукор, кмин, орегано, чорний мелений перець, куркуму, сіль, лимонний та апельсиновий сік, нарізану кінзу та олію. Замаринуйте гомілку в суміші на 2 год.
  3. Покладіть на деко з пергаментом банани, запечіть впродовж 15 хв. за температури 250°С. Очистіть від шкірки, розімніть виделкою.
  4. Для глазурі – з’єднайте чавлений часник, чорний мелений перець, сіль, коньяк та вершкове масло.
  5. Нафаршируйте замариновану гомілку банановим пюре, зашийте розріз кулінарною ниткою. Змастіть зверху глазур’ю та запікайте 45 хв. за температури 180°С.

Video: Індича гомілка, фарширована бананами: рецепт покроково

Як приготувати індичу гомілку, фаршировану бананами? Рецепт покроково дивіться в нашому матеріалі

Читайте більше цікавих новин в Viber і Telegram СТБ.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Як приготувати тісто для вареників
Вареники з картоплею, грибами та засмажкою
8 новорічних страв з усього світу
Як правильно ліпити хачапурі?
Рецепт: відкритий грибний пиріг
Ліниві вареники
3 швидкі піци
Пивна піца – рецепт
Як приготувати чебуреки
Глінтвейн — новорічний рецепт
Імбирні пряники
Піца від Вінченцо Барба і Олександра Кривошапко (Все буде смачно)
Штоллен — рецепт різдвяного пирога
Сациві від Мікаеля Арояна
Пиріг з капустою

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
выпечка на старый новый год, что приготовить на старый новый год, рецепты выпечки на старый новый год, отрывной пирог с яблоками, кекс с изюмом на сметане, львовский сырник, печенье с изюмом
Випічка на Старий Новий рік
что приготовить на старый новый год, меню на старый новый год, блюда на старый новый год, щедрая кутья, узвар, вареники с сюрпризом, блинчики с курицей и перцем, свинина в медово-имбирном соусе
Стіл на Старий Новий рік