Індича гомілка, фарширована бананами: рецепт приготування

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Приготування цієї страви досить просте і займає зовсім небагато часу. Перед запіканням м’ясо слід витримати в маринаді з прянощів, часниково-цибулиного пюре, лимонного та апельсинового соку. Гомілка фарширується пюре з бананів, попередньо запечених в духовці, і поливається зверху часниковою глазур’ю. Читайте в нашому матеріалі покроковий рецепт индюшиної гомілки, фаршированої бананами.

Інгредієнти:

  • індича гомілка – 1 шт.
  • банани – 3 шт.
  • вершкове  масло – 100 г
  • олія – 80 мл
  • часник – 2 зубчики
  • цибуля – 1 шт.
  • апельсин – 1 шт.
  • лимон – 1 шт.
  • коньяк – 60 мл
  • кінза – 4 гілочки
  • кмин (мелений) – 3 г
  • орегано сушений – 2 г
  • куркума – 2 г
  • чорний мелений перець – 6 г
  • цукор – 4 г
  • сіль – 25 г

Читайте також: Фаршировані ніжки кролика на морквяній подушці з овочевим фріко: рецепт приготування

Спосіб приготування:

  1. Стягніть з верхньої частини гомілки шкіру, але не відрізайте. Підріжте м’ясо біля кістки, виверніть його, як панчоху, разом зі шкірою та відрубайте кістку якомога ближче до суглоба.
  2. Підготуйте маринад: перебийте у блендері на пюре цибулю та часник. Додайте цукор, кмин, орегано, чорний мелений перець, куркуму, сіль, лимонний та апельсиновий сік, нарізану кінзу та олію. Замаринуйте гомілку в суміші на 2 год.
  3. Покладіть на деко з пергаментом банани, запечіть впродовж 15 хв. за температури 250°С. Очистіть від шкірки, розімніть виделкою.
  4. Для глазурі – з’єднайте чавлений часник, чорний мелений перець, сіль, коньяк та вершкове масло.
  5. Нафаршируйте замариновану гомілку банановим пюре, зашийте розріз кулінарною ниткою. Змастіть зверху глазур’ю та запікайте 45 хв. за температури 180°С.

Video: Індича гомілка, фарширована бананами: рецепт покроково

Як приготувати індичу гомілку, фаршировану бананами? Рецепт покроково дивіться в нашому матеріалі

Читайте більше цікавих новин в Viber і Telegram СТБ.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Пиріг з броколі
Хінкалі: 3 кращих рецепти
Тефтелі з рисом
Круасани та листкові конверти від Тетяни Литвинової
Полуничні капкейки
Рогалики з повидлом
Попкорн із курки від Сергія Калініна (відеорецепт)
Класичні деруни від Тетяни Литвинової
Млинці на молоці: ТОП-7 рецептів
Як зварити яйця за хвилину?
Торт Мурашник від Наталі Кротової
Каннеллоні з м’ясним фаршем
Вареники з картоплею, грибами та засмажкою
Макарони під м’ясним фаршем
Картопля по-македонски

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
домашние десерты, рецепты приготовления домашних десертов, рецепты домашних десертов, рецепты десертов, десерт в домашних условиях, яблочный штрудель с корицей, халва из тыквы, десерт из айвы, блинчики с грецкими орехами, тарт груша в хрустале
Домашні десерти осені: 5 смачних рецептів
рецепт десерта из айвы, рецепт приготовления десерта из айвы, как приготовить десерт из айвы, состав десерта из айвы, как приготовить десерт из айвы
Десерт із айви