Фаршировані ніжки кролика на морквяній подушці з овочевим фріко: рецепт приготування

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Це вишукана страва ідеально підійде для святкового столу і порадує ваших гостей. Ніжки кролика фаршируються беконом, кролячою печінкою і зеленим горошком, а потім запікаються. Блюдо подається на морквяній подушці: пюре моркви поєднується зі спеціями та вершками. У якості гарніру ми пропонуємо овочеве фріко: тушковані баклажан, перець, помідор та прянощі. Читайте в нашому матеріалі докладніше про те, як приготувати фаршировані ніжки кролика на морквяній подушці з овочевим фріко.

Інгредієнти для фаршированих ніжок:

  • задні кролячі ніжки – 3 шт.
  • кроляча печінка –1 шт.
  • куряче філе – 150 г
  • бекон – 50 г
  • сир «фета» – 50 г
  • зелений горошок (заморожений) – 40 г
  • карі – 3 г
  • чорний мелений перець – 8 г
  • насіння фенхелю – 2 г
  • вода – 40 мл
  • сіль – 15 г

Інгредієнти для морквяної подушки:

  • морква – 3 шт.
  • цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • вершкове масло – 50 г
  • цукор – 8 г
  • вершки (33%) – 40 мл
  • вода – 125 мл
  • петрушка сушена – 2 г
  • сіль – 3 г

Інгредієнти для овочевого фріко:

  • болгарський перець – 1 шт.
  • баклажан – 1 шт.
  • цибуля-порей – 1 стебло
  • цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • помідор – 1 шт.
  • оливки – 5 шт.
  • олія – 40 мл
  • часник сушений – 2 г
  • базилік сушений – 1 г
  • сіль – 5 г

Читайте також: Фаршировані свинячі ніжки: рецепт приготування

Спосіб приготування:

  1. Приготуйте начинку: налийте воду на розпечену сковорідку, додайте нарізаний бекон, смажте 5 хв. Додайте подрібнену кролячу печінку та заморожений зелений горошок, смажте ще 3 хв.
  2. Зніміть з вогню, змішайте з перебитим у подрібнювачі курячим філе. Додайте перетерту «фету», сіль, чорний мелений перець та насіння фенхелю. Перемішайте.
  3. Виріжте з кролячих ніжок стегнову кістку так, щоб м‘ясо відкрилося «книжкою», але трималося на кістці гомілки. Натріть сумішшю карі, сіллю та чорним меленим перцем. Перекладіть ніжки на відрізки харчової плівки та викладіть на них начинку. Згорніть рулетом за допомогою плівки, обгорніть ще одним шаром плівки для герметичності.
  4. Розігрійте духовку до 200°С, потім зменшіть температуру до 100°С, поставте у духовку каструлю з гарячою водою. Покладіть у каструлю ніжки в плівці. Готуйте 4 год.
  5. Приготуйте морквяну подушку: розтопіть масло, додайте нарізану моркву та цибулю, а також цукор, сіль, сушену петрушку та воду. Тушкуйте 20 хв. під кришкою. Потім додайте вершки. Зніміть з вогню, перебийте масу на пюре.
  6. Приготуйте овочеве фріко: у розігрітий сотейник з олією викладіть подрібнену цибулю-порей, обсмажте 3 хв. Додайте подрібнену ріпчасту цибулю, сіль, сушений базилік, сушений часник, подрібнені оливки, баклажан, болгарський перець та помідор. Тушкуйте під кришкою 10 хв.
  7. Встановіть на тарілку кулінарне кільце. Викладіть у нього овочеве фріко. Довкола покладіть морквяне пюре, розподіліть його по тарілці. Приберіть кільце. З кролячої ніжки зніміть плівку, відріжте нижню частину, встановіть ніжку поруч з фріко. Прикрасьте свіжим кропом та бальзамічним оцтом.

Читайте також: Фаршировані свинячі вушка: рецепт приготування

Video: Фаршировані ніжки кролика на морквяній подушці з овочевим фріко: рецепт покроково

Як приготувати фаршировані ніжки кролика на морквяній подушці з овочевим фріко? Рецепт покроково дивіться в нашому матеріалі

Читайте більше цікавих новин в Viber і Telegram СТБ.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Консервовані огірки (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської
Желейний торт від Лізи Глинської
Чебуреки від Сергія Калініна та Бориса Барського
Азербайджанська долма від Хаяла Алекперова
Варення із соснових шишок
Окрошка від Ігоря Місевича
Пряна окрошка на кефірі
Рецепти торта Наполеон від Тетяни Литвинової (Все буде смачно!)
Шашлик з баранини від Мікаеля Арояна та Діми Коляденка (Все буде смачно)
Буженина у винному маринаді від Влади Литовченко
ТОП-5 рецептів кабачків
Новини партнерів
ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
Как приготовить варенье из черной смородины - пошаговый рецепт с фото от победителя кулинарного шоу «МастерШеф-5» Евгения Клопотенко
Варення з чорної смородини з перцем від Євгена Клопотенко (фото)
шоколадный торт с вишней, шоколадный торт с вишней рецепт, шоколадный торт с вишней рецепт приготовления, как приготовить шоколадный торт с вишней, состав шоколадного торта с вишней
Шоколадний торт з вишнею