Іспанський суп зі свинячих хвостиків: рецепт приготування


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів


Переглянути відгуки

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Цей суп виходить наваристим і ситним, але абсолютно нежирним. І важливо, що для його приготування використовуються прості і всім доступні інгредієнти. Крім того, особливого смаку і аромату йому додає поєднання цибулі-порею, селери та петрушки. Читайте в нашому матеріалі покроковий рецепт іспанського супу зі свинячих хвостиків, який зігріє вас в холодну погоду і зарядить енергією.

Інгредієнти:

  • свинячі хвости – 1,5 кг
  • ріпчаста цибуля – 1 шт.
  • помідори у власному соку – 200 г
  • цибуля-порей – 1 шт.
  • стебло селери – 1 шт.
  • петрушка – 5 гілочок
  • олія – 40 мл
  • вершкове масло – 20 г
  • лавровий лист – 2 шт.
  • чорний мелений перець – 6 г
  • сіль – 10 г

Читайте також: Суп «Бродетто по-анконськи»: рецепт приготування

Спосіб приготування:

  1. Вимочені хвостики почистіть та промийте. Розріжте упоперек шматочками по 5 см та обсмажте на суміші олії та вершкового масла 5 хв. Додайте півкільця цибулі та смажте ще 5 хв.
  2. Перекладіть хвостики з цибулею в каструлю, долийте воду, додайте сіль, чорний мелений перець та лавровий лист. Накрите кришкою та доведіть до кипіння.
  3. Після закипання додайте кільця білої частини цибулі-порей, порізане стебло селери та томати у власному соку. Перемішайте, готуйте 1,5 год. на повільному вогні.
  4. Потім дістаньте з супу хвостики та лавровий лист. Перебийте суп на пюре. Викладіть хвостики у тарілки, залийте супом, прикрасьте страву подрібненою петрушкою.

Читайте більше цікавих новин в Viber і Telegram СТБ.



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)
Млинці: найпростіший рецепт для початківців
Десерт «Квітка кохання»: рецепт приготування
Перепілка з «золотим» яйцем: рецепт приготування
Торт-піньята «Солодка душа»: рецепт приготування
Каре телятини «Приворотне зілля»: рецепт приготування
Закуска «Центр всесвіту»: рецепт приготування
Шоколадний торт «Лава пристрасті»: рецепт приготування
Салат з морепродуктів «Моя перлинка»: рецепт приготування
Печиво-сердечка з компліментами: рецепт приготування
«Все Буде Смачно»: які страви приготують зіркові чоловіки на День Закоханих? (Анонс на 11.02.2018)
Салат-букет: рецепт приготування
Їстівні квіти-льодяники: рецепт приготування
Відомі українці записали відеозвернення до Надії Матвєєвої


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити