Іспанський суп зі свинячих хвостиків: рецепт приготування

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Цей суп виходить наваристим і ситним, але абсолютно нежирним. І важливо, що для його приготування використовуються прості і всім доступні інгредієнти. Крім того, особливого смаку і аромату йому додає поєднання цибулі-порею, селери та петрушки. Читайте в нашому матеріалі покроковий рецепт іспанського супу зі свинячих хвостиків, який зігріє вас в холодну погоду і зарядить енергією.

Інгредієнти:

  • свинячі хвости – 1,5 кг
  • ріпчаста цибуля – 1 шт.
  • помідори у власному соку – 200 г
  • цибуля-порей – 1 шт.
  • стебло селери – 1 шт.
  • петрушка – 5 гілочок
  • олія – 40 мл
  • вершкове масло – 20 г
  • лавровий лист – 2 шт.
  • чорний мелений перець – 6 г
  • сіль – 10 г

Читайте також: Суп «Бродетто по-анконськи»: рецепт приготування

Спосіб приготування:

  1. Вимочені хвостики почистіть та промийте. Розріжте упоперек шматочками по 5 см та обсмажте на суміші олії та вершкового масла 5 хв. Додайте півкільця цибулі та смажте ще 5 хв.
  2. Перекладіть хвостики з цибулею в каструлю, долийте воду, додайте сіль, чорний мелений перець та лавровий лист. Накрите кришкою та доведіть до кипіння.
  3. Після закипання додайте кільця білої частини цибулі-порей, порізане стебло селери та томати у власному соку. Перемішайте, готуйте 1,5 год. на повільному вогні.
  4. Потім дістаньте з супу хвостики та лавровий лист. Перебийте суп на пюре. Викладіть хвостики у тарілки, залийте супом, прикрасьте страву подрібненою петрушкою.

Video: Іспанський суп зі свинячих хвостиків: рецепт покроково

Як приготувати іспанський суп зі свинячих хвостиків? Рецепт покроково дивіться в нашому матеріалі

Читайте більше цікавих новин в Viber і Telegram СТБ.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Консервовані огірки (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської
Желейний торт від Лізи Глинської
Чебуреки від Сергія Калініна та Бориса Барського
Азербайджанська долма від Хаяла Алекперова
Варення із соснових шишок
Окрошка від Ігоря Місевича
Пряна окрошка на кефірі
Рецепти торта Наполеон від Тетяни Литвинової (Все буде смачно!)
Шашлик з баранини від Мікаеля Арояна та Діми Коляденка (Все буде смачно)
Буженина у винному маринаді від Влади Литовченко
ТОП-5 рецептів кабачків
Новини партнерів
ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ягодный соус, ягодный соус рецепт, пошаговый рецепт приготовления ягодного соуса, как приготовить ягодный соус, состав ягодного соуса
Готуємо ягідні соуси: найкращі рецепти
домашний мармелад, как приготовить домашний мармелад, рецепт приготовления мармелада, состав домашнего мармелада
Домашній мармелад із літніх фруктів та ягід: ТОП-3 рецепти