Суп «Бродетто по-анконськи»: рецепт приготування


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Цей суп родом з Анкони – стародавнього міста-порту в Італії, і традиційно він повинен складатися з тринадцяти сортів риби, що відповідає кількості учасників таємної вечері. Ми ж пропонуємо вам приготувати цю страву на основі скумбрії, кальмарів і хека. Смак вийде насиченим і збалансованим. Читайте в нашому матеріалі покроковий рецепт супу «Бродетто по-анконськи».

Інгредієнти:

  • скумбрія – 800 г
  • кальмари – 200 г
  • філе хека – 300 г
  • помідори «сливки» – 10 шт.
  • часник – 5 зубчиків
  • цибуля – 2 шт.
  • біле сухе вино – 125 мл
  • вода – 750 мл
  • олія – 100 мл
  • сіль – 10 г
  • сушений чебрець – 3 г
  • сушений орегано – 3 г
  • лавровий лист – 2 шт.
  • хліб пшеничний – 300 г

Читайте також: Суп палак панір: рецепт приготування

Спосіб приготування:

  1. Розріжте цибулю на 4 частини, часник наріжте слайсами. Обсмажте 5 хв. у каструлі з олією. Потім додайте біле сухе вино, варіть 10 хв. Після цього покладіть очищені від шкірки помідори, влийте воду, додайте лавровий лист. Тушкуйте 10 хв.
  2. Потім додайте порізане шматочками філе хека, шматочки почищеної скумбрії, сіль, сушений орегано, сушений чебрець та воду. Тушкуйте ще 10 хв. Потім додайте порізані кальмари, проваріть суп ще 2 хв.
  3. З тостового хліба зріжте скоринку та поріжте його на трикутники. Викладіть на деко з пергаментом та поставте на 5 хв. у духовку при температурі 180°C.  Дайте грінкам охолонути 2 хв., потім натріть їх часником.
  4. Для подачі – на дно кожної тарілки покладіть одну грінку, потім налийте суп і вставте ще по одній грінці.

Video: Суп «Бродетто по-анконськи»: рецепт покроково

Як приготувати суп «Бродетто по-анконськи»? Рецепт покроково дивіться в нашому матеріалі

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ.



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу

Рекомендуємо
Буженина у винному маринаді від Влади Литовченко
ТОП-5 рецептів кабачків
Мед з кульбаб – простий рецепт приготування
Жульєн від Тетяни Литвинової та Дмитра Монатика (Все буде смачно – відеорецепт)
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Не для льоду: ТОП-7 варіантів використання формочок для льоду
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)
Вафельні трубочки від Алли Ковальчук (Все буде смачно)
Домашній хліб в духовці від Тетяни Литвинової
Безалкогольний глінтвейн від Оксани та Альбіни з Київ вдень та вночі
Класичні деруни від Тетяни Литвинової (Все буде смачно)
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити