Суп «Бродетто по-анконськи»: рецепт приготування


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів


Переглянути відгуки

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Цей суп родом з Анкони – стародавнього міста-порту в Італії, і традиційно він повинен складатися з тринадцяти сортів риби, що відповідає кількості учасників таємної вечері. Ми ж пропонуємо вам приготувати цю страву на основі скумбрії, кальмарів і хека. Смак вийде насиченим і збалансованим. Читайте в нашому матеріалі покроковий рецепт супу «Бродетто по-анконськи».

Інгредієнти:

  • скумбрія – 800 г
  • кальмари – 200 г
  • філе хека – 300 г
  • помідори «сливки» – 10 шт.
  • часник – 5 зубчиків
  • цибуля – 2 шт.
  • біле сухе вино – 125 мл
  • вода – 750 мл
  • олія – 100 мл
  • сіль – 10 г
  • сушений чебрець – 3 г
  • сушений орегано – 3 г
  • лавровий лист – 2 шт.
  • хліб пшеничний – 300 г

Читайте також: Суп палак панір: рецепт приготування

Спосіб приготування:

  1. Розріжте цибулю на 4 частини, часник наріжте слайсами. Обсмажте 5 хв. у каструлі з олією. Потім додайте біле сухе вино, варіть 10 хв. Після цього покладіть очищені від шкірки помідори, влийте воду, додайте лавровий лист. Тушкуйте 10 хв.
  2. Потім додайте порізане шматочками філе хека, шматочки почищеної скумбрії, сіль, сушений орегано, сушений чебрець та воду. Тушкуйте ще 10 хв. Потім додайте порізані кальмари, проваріть суп ще 2 хв.
  3. З тостового хліба зріжте скоринку та поріжте його на трикутники. Викладіть на деко з пергаментом та поставте на 5 хв. у духовку при температурі 180°C.  Дайте грінкам охолонути 2 хв., потім натріть їх часником.
  4. Для подачі – на дно кожної тарілки покладіть одну грінку, потім налийте суп і вставте ще по одній грінці.

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ.



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)
Млинці: найпростіший рецепт для початківців
Десерт «Квітка кохання»: рецепт приготування
Перепілка з «золотим» яйцем: рецепт приготування
Торт-піньята «Солодка душа»: рецепт приготування
Каре телятини «Приворотне зілля»: рецепт приготування
Закуска «Центр всесвіту»: рецепт приготування
Шоколадний торт «Лава пристрасті»: рецепт приготування
Салат з морепродуктів «Моя перлинка»: рецепт приготування
Печиво-сердечка з компліментами: рецепт приготування
«Все Буде Смачно»: які страви приготують зіркові чоловіки на День Закоханих? (Анонс на 11.02.2018)
Салат-букет: рецепт приготування
Їстівні квіти-льодяники: рецепт приготування
Відомі українці записали відеозвернення до Надії Матвєєвої


Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити