Суп «Бродетто по-анконськи»: рецепт приготування

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Цей суп родом з Анкони – стародавнього міста-порту в Італії, і традиційно він повинен складатися з тринадцяти сортів риби, що відповідає кількості учасників таємної вечері. Ми ж пропонуємо вам приготувати цю страву на основі скумбрії, кальмарів і хека. Смак вийде насиченим і збалансованим. Читайте в нашому матеріалі покроковий рецепт супу «Бродетто по-анконськи».

Інгредієнти:

  • скумбрія – 800 г
  • кальмари – 200 г
  • філе хека – 300 г
  • помідори «сливки» – 10 шт.
  • часник – 5 зубчиків
  • цибуля – 2 шт.
  • біле сухе вино – 125 мл
  • вода – 750 мл
  • олія – 100 мл
  • сіль – 10 г
  • сушений чебрець – 3 г
  • сушений орегано – 3 г
  • лавровий лист – 2 шт.
  • хліб пшеничний – 300 г

Читайте також: Суп палак панір: рецепт приготування

Спосіб приготування:

  1. Розріжте цибулю на 4 частини, часник наріжте слайсами. Обсмажте 5 хв. у каструлі з олією. Потім додайте біле сухе вино, варіть 10 хв. Після цього покладіть очищені від шкірки помідори, влийте воду, додайте лавровий лист. Тушкуйте 10 хв.
  2. Потім додайте порізане шматочками філе хека, шматочки почищеної скумбрії, сіль, сушений орегано, сушений чебрець та воду. Тушкуйте ще 10 хв. Потім додайте порізані кальмари, проваріть суп ще 2 хв.
  3. З тостового хліба зріжте скоринку та поріжте його на трикутники. Викладіть на деко з пергаментом та поставте на 5 хв. у духовку при температурі 180°C.  Дайте грінкам охолонути 2 хв., потім натріть їх часником.
  4. Для подачі – на дно кожної тарілки покладіть одну грінку, потім налийте суп і вставте ще по одній грінці.

Video: Суп «Бродетто по-анконськи»: рецепт покроково

Як приготувати суп «Бродетто по-анконськи»? Рецепт покроково дивіться в нашому матеріалі

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Вино з абрикос: рецепт приготування в домашніх умовах
Шарлотка від Алли Ковальчук
РЕЦЕПТ: Капустяна шарлотка
Бабагануш: рецепт з баклажанів
Заморожені кубики шампанського для літніх коктейлів
Все про абрикос: найкращі рецепти
15 смачних страв, які можна приготувати в чашці
5 невідомих сніданків світу з 5 країн
Картопляні трояндочки з пармезаном та свіжим чебрецем
Консервовані огірки (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської
Желейний торт від Лізи Глинської

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ягодные соусы к мясу, ягодные соусы рецепт, рецепты ягодных соусов к мясу, какао соус подать к мясу, ягодный соус к мясу
Ягідні соуси до м’яса: ТОП-5 рецептів
красная смородина на зиму
Желе з червоної смородини: рецепт на зиму