Як зробити тісто для пельменів


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Як приготувати тісто для пельменів? Може здатися, що це не так уже й важливо. Адже найголовніше в пельменях – це соковита м’ясна начинка. Однак якщо використати поганий рецепт тіста для пельменів, страва вийде смачною лише наполовину. Тому експерти шоу «Все буде смачно!» пропонують ліпити пельмені з якісного тіста на воді, рецепт якого з легкістю освоїть навіть кулінар-аматор.

Інгредієнти тіста для пельменів:

  • борошно – 1 кг
  • вода – 100 мл
  • яйця – 5 шт.
  • сіль – 25 г
  • масло – 50 мл
  • цибуля – 1 шт.

pelmennaya_galereya_v2_1

Як приготувати тісто для пельменів на воді

  1. У гірці з просіяного борошна зробіть поглиблення – всипте сіль.
  2. Збийте окремо до однорідності яйця.
  3. Натріть на тертці цибулину і вичавіть з неї сік за допомогою двох шарів марлі.
  4. Додайте сік цибулі і яйця до борошна.
  5. Замісіть тісто, додаючи масло і воду.
  6. Накрийте тісто замоченим водою рушником і залиште на 30 хвилин.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Простий рецепт тіста для вареників

Video: Тісто для пельменів на воді

Як приготувати тісто для пельменів на воді, ви дізнаєтеся в нашому матеріалі. Цей рецепт тіста для пельменів стане вірним помічником на кухні...


Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Жульєн від Тетяни Литвинової та Дмитра Монатика (Все буде смачно – відеорецепт)
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Не для льоду: ТОП-7 варіантів використання формочок для льоду
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)
Вафельні трубочки від Алли Ковальчук (Все буде смачно)
Домашній хліб в духовці від Тетяни Литвинової
Безалкогольний глінтвейн від Оксани та Альбіни з Київ вдень та вночі
Класичні деруни від Тетяни Литвинової (Все буде смачно)
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)
Млинці: найпростіший рецепт для початківців
Десерт «Квітка кохання»: рецепт приготування
Перепілка з «золотим» яйцем: рецепт приготування


Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити