Як і скільки варити кукурудзу? На це питання відповів Ігор Місевич! Він пропонує рецепт вареної кукурудзи, яка вийде смачною і ніжною. Читайте скільки часу варити кукурудзу і, що вам для цього знадобиться.
Інгредієнти:
Кукурудза (харчова молочна) – 6 шт.
Лимон – ½ шт.
Сіль – за смаком
Спосіб приготування:
Крок 1: Кукурудзу очистіть від листя.
Крок 2: На дно п’ятилітрової каструлі викладіть шар кукурудзяного листя, потім – кукурудзу, залийте окропом, накрийте кришкою і поставте на невеликий вогонь.
Крок 3: Після закипання зменшіть вогонь і варіть 20 хв. У воду додайте лимонний сік. Загасіть вогонь і дайте кукурудзі постояти 5 хв.
Крок 4: Потім вийміть з води. Кожну варену кукурудзу посипте сіллю за смаком.