Картопля у фользі на багатті: як приготувати корисну страву?

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Шашлик – центральна страва будь-якого кулінарного меню під час травневих виїздів на природу. Але яким би смачним не було соковите м’ясо, обсмажене на розжареному вугіллі, об’їдатися їм без гарніру якось не по-людськи. Потрібно наготувати і різних салатів, і пікантних соусів, і свіжого хліба, а у якості гарніру найкраще запекти картоплю у фользі. Вийде не тільки смачно, а ще й корисно, адже у запеченій картоплі міститься велика кількість цінного для організму калію. Рецепт страви елементарно простий, головне – не забудьте використовувати нашу фішку з морозивом!

Читайте також: як приготувати шашлик з риби

Інгредієнти:

картопля – 3 шт.
часник3 зубчики
чорний мелений перець
сіль
цедра лимона
розмарин, фенхельщіпка
масло вершкове3 ч. л.
пломбір3 ст. л.
оливкова олія

iStock-474085556

Приготування:

Чисту картоплю в шкірці проколіть виделкою в декількох місцях і змастіть оливковою олією.

На лист фольги покладіть часник, сіль, перець, розмарин, фенхель і кілька шматочків цедри лимона. Зверху викладіть картоплю.

Посередині кожної бульби зробіть надріз хрестнавхрест і покладіть на нього шматочок вершкового масла.

Загорніть картоплю у фольгу зі спеціями і запікайте у гарячому попелі приблизно 40 хвилин.

Потім обережно відкрийте фольгу, покладіть на розріз пломбір і на 3 хвилини залиште бульби допекаться разом з морозивом на решітці.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Солоні огірки: класичний рецепт
Вино з абрикос: рецепт приготування в домашніх умовах
Шарлотка від Алли Ковальчук
РЕЦЕПТ: Капустяна шарлотка
Бабагануш: рецепт з баклажанів
Заморожені кубики шампанського для літніх коктейлів
Все про абрикос: найкращі рецепти
15 смачних страв, які можна приготувати в чашці
5 невідомих сніданків світу з 5 країн
Картопляні трояндочки з пармезаном та свіжим чебрецем
Консервированные огурцы (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ягодные соусы к мясу, ягодные соусы рецепт, рецепты ягодных соусов к мясу, какао соус подать к мясу, ягодный соус к мясу
Ягідні соуси до м’яса: ТОП-5 рецептів
красная смородина на зиму
Желе з червоної смородини: рецепт на зиму