Червоний каррі з реберцями: рецепт приготування

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Червоний каррі з реберцями – дуже смачна страва на тайський манер тільки ще смачніше. Вона точно припаде до смаку любителям гострої та пряної їжі. Покроковий рецепт червоного каррі з реберцями шукайте в матеріалі.

Інгредієнти:

  • свинячі реберця – 1 кг
  • картопля – 500 г
  • цибуля – 1 шт.
  • кінза – 10 гілочок
  • лимон – 1 шт.
  • сир «адигейський» – 250 г
  • кокосова стружка – 100 г
  • соєвий соус – 50 мл
  • олія – 20 мл
  • вода – 750 мл
  • цукор – 16 г

Для пасти карі:

  • перець чилі – 3 шт.
  • часник – 6 зубчиків
  • червона салатна цибуля – 1 шт.
  • корінь імбиру – 5 см
  • м’ята – 2 гілочки
  • кінза – 4 гілочки
  • зерна коріандру – 5 г
  • зіра – 12 г
  • олія – 40 мл
  • сіль – 10 г
  • карі (сухий, червоний) – 6 г
  • паприка – 8 г

Спосіб приготування:

    1. Приготуйте пасту карі: перебийте у блендері перець чилі без насіння, шматочки червоної цибулі, імбир, часник, м’яту, кінзу та олію. Додайте перетерті зерна коріандру та зіру, а також сіль, сухий червоний карі та паприку. Дайте настоятись 5-10 хв.
    2. Залийте кокосову стружку окропом та залиште на 30 хв. Потім витисніть з розпареної стружки кокосове молоко за допомогою марлі.
    3. У сковорідці з олією обсмажте подрібнену цибулю, додайте 2 ст. л. готової пасти карі, перемішайте. Через 1 хв. додайте порізану кубиком картоплю, обсмажте впродовж 3 хв. Додайте розрізані по 2 кістки реберця, обсмажте 3 хв., влийте воду і тушкуйте 30 хв.
    4. Потім додайте соєвий соус, кокосове молоко, цукор і тушкуйте страву ще 5 хв. Наприкінці приготування влийте сік лимона, покладіть порізаний кубиками сир та подрібнену кінзу. Перемішайте і приберіть страву з вогню.

Video: Червоний каррі з реберцями: рецепт покроково

Як приготувати червоний каррі з реберцями? Рецепт покроково дивіться в нашому матеріалі

Читайте больше интересных новостей в Viber и Telegram СТБ

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Пиріг з броколі
Хінкалі: 3 кращих рецепти
Тефтелі з рисом
Круасани та листкові конверти від Тетяни Литвинової
Полуничні капкейки
Рогалики з повидлом
Попкорн із курки від Сергія Калініна (відеорецепт)
Класичні деруни від Тетяни Литвинової
Млинці на молоці: ТОП-7 рецептів
Як зварити яйця за хвилину?
Торт Мурашник від Наталі Кротової
Каннеллоні з м’ясним фаршем
Вареники з картоплею, грибами та засмажкою
Макарони під м’ясним фаршем
Картопля по-македонски

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
что приготовить из авокадо, рецепт блюд из авокадо, рецепт приготовления блюд из авокадо, как приготовить блюда из авокадо, состав блюд из авокадо, как приготовить блюда из авокадо, салат с креветками и авокадо, тартар из тунца и авокадо, такос с курицей и авокадо, роллы со скумбрией и авокадо
Що приготувати із авокадо: 5 рецептів
рецепт быстрой шарлотки с яблоками и корицей, рецепт приготовления быстрой шарлотки с яблоками и корицей, как приготовить быструю шарлотку с яблоками и корицей, состав быстрой шарлотки с яблоками и корицей, как приготовить быструю шарлотку с яблоками и корицей
Швидка шарлотка з яблуками та корицею