Червоний каррі з реберцями: рецепт приготування


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Червоний каррі з реберцями – дуже смачна страва на тайський манер тільки ще смачніше. Вона точно припаде до смаку любителям гострої та пряної їжі. Покроковий рецепт червоного каррі з реберцями шукайте в матеріалі.

Інгредієнти:

  • свинячі реберця – 1 кг
  • картопля – 500 г
  • цибуля – 1 шт.
  • кінза – 10 гілочок
  • лимон – 1 шт.
  • сир «адигейський» – 250 г
  • кокосова стружка – 100 г
  • соєвий соус – 50 мл
  • олія – 20 мл
  • вода – 750 мл
  • цукор – 16 г

Для пасти карі:

  • перець чилі – 3 шт.
  • часник – 6 зубчиків
  • червона салатна цибуля – 1 шт.
  • корінь імбиру – 5 см
  • м’ята – 2 гілочки
  • кінза – 4 гілочки
  • зерна коріандру – 5 г
  • зіра – 12 г
  • олія – 40 мл
  • сіль – 10 г
  • карі (сухий, червоний) – 6 г
  • паприка – 8 г

Спосіб приготування:

    1. Приготуйте пасту карі: перебийте у блендері перець чилі без насіння, шматочки червоної цибулі, імбир, часник, м’яту, кінзу та олію. Додайте перетерті зерна коріандру та зіру, а також сіль, сухий червоний карі та паприку. Дайте настоятись 5-10 хв.
    2. Залийте кокосову стружку окропом та залиште на 30 хв. Потім витисніть з розпареної стружки кокосове молоко за допомогою марлі.
    3. У сковорідці з олією обсмажте подрібнену цибулю, додайте 2 ст. л. готової пасти карі, перемішайте. Через 1 хв. додайте порізану кубиком картоплю, обсмажте впродовж 3 хв. Додайте розрізані по 2 кістки реберця, обсмажте 3 хв., влийте воду і тушкуйте 30 хв.
    4. Потім додайте соєвий соус, кокосове молоко, цукор і тушкуйте страву ще 5 хв. Наприкінці приготування влийте сік лимона, покладіть порізаний кубиками сир та подрібнену кінзу. Перемішайте і приберіть страву з вогню.

Video: Червоний каррі з реберцями: рецепт покроково

Як приготувати червоний каррі з реберцями? Рецепт покроково дивіться в нашому матеріалі

Читайте больше интересных новостей в Viber и Telegram СТБ



Мені вдалося!

Рекомендуємо
Окрошка від Ігоря Місевича
Пряна окрошка на кефірі
Рецепти торта Наполеон від Тетяни Литвинової (Все буде смачно!)
Шашлик з баранини від Мікаеля Арояна та Діми Коляденка (Все буде смачно)
Буженина у винному маринаді від Влади Литовченко
ТОП-5 рецептів кабачків
Мед з кульбаб – простий рецепт приготування
Жульєн від Тетяни Литвинової та Дмитра Монатика (Все буде смачно – відеорецепт)
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Не для льоду: ТОП-7 варіантів використання формочок для льоду
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)
Вафельні трубочки від Алли Ковальчук (Все буде смачно)


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити