Курячі кишені з помідорами, сиром сулугуні та горіхами: рецепт приготування 

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Ніжність курячого філе якнайкраще підкреслить начинка з сиру сулугуні, помідорів і фундука. У курячому м’ясі проробляються кишені, куди і закладається соковита начинка. Запечені курячі кишені це оригінальна і в той же час проста в приготуванні страва, яка точно сподобається вашим гостям. Читайте в нашому матеріалі, як приготувати курячі кишені з помідорами, сиром сулугуні і горіхами.

Інгредієнти:  

  • куряче філе 750 г
  • сир сулугуні 250 г
  • помідори у власному соку без шкірки 240 г
  • часник 1 зубчик
  • петрушка 3 гілочки
  • фундук 50 г
  • вершки (20%) 400 мл
  • вершкове масло 20 г
  • сіль 15 г
  • паприка мелена 4 г
  • карі 2 г
  • перець чилі мелений 1 г
  • олія  80 мл

Читайте також: Фарширований кролик, запечений у свинячій сітці: рецепт приготування

Спосіб приготування:

  1. Приготуйте начинку: змішайте подрібнений кубиком сир сулугуні, кубики помідорів у власному соку без шкірки та горіхи, подрібнені до крупних крихт.
  2.  У курячого філе зріжте мале філе. На великому зробіть по центру повздовжній надріз, не дорізаючи углиб 1 см. Вставте ніж в розріз і зробіть надрізи по колу з усіх сторін.
  3. Змішайте карі, мелену паприку, сіль, мелений перець чилі та олію. Замаринуйте в цій суміші велике і мале філе.
  4. Потім покладіть у «кишені» великого філе начинку з сиру, помідорів та горіхів. Закрийте зверху малим філе. Обсмажте кишені розрізами вниз на сковорідці з олією та вершковим маслом до золотавості.
  5. Влийте у сковорідку вершки, покладіть розчавлений зубчик часнику. Зніміть ручку зі сковорідки і запечіть «кишені» в духовці впродовж 15 хв. за температури 180°С. Потім посипте тертим сиром та поставте ще на 5 хв. у духовку. Готову страву прикрасьте помідорами чері та зеленю.

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Вино з абрикос: рецепт приготування в домашніх умовах
Шарлотка від Алли Ковальчук
РЕЦЕПТ: Капустяна шарлотка
Бабагануш: рецепт з баклажанів
Заморожені кубики шампанського для літніх коктейлів
Все про абрикос: найкращі рецепти
15 смачних страв, які можна приготувати в чашці
5 невідомих сніданків світу з 5 країн
Картопляні трояндочки з пармезаном та свіжим чебрецем
Консервовані огірки (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської
Желейний торт від Лізи Глинської

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ягодные соусы к мясу, ягодные соусы рецепт, рецепты ягодных соусов к мясу, какао соус подать к мясу, ягодный соус к мясу
Ягідні соуси до м’яса: ТОП-5 рецептів
красная смородина на зиму
Желе з червоної смородини: рецепт на зиму