Фарширований кролик, запечений у свинячій сітці: рецепт приготування


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Фарширований кролик, запечений у свинячий сітці, виходить соковитим, ніжним та ароматним. Кролятина фарширується рисом, овочами і грибами, а зверху обертається свинячою сіткою та запікається. Цю страву рекомендуємо подавати з овочами, приготованими на грилі та зеленню. Читайте в нашому матеріалі, як приготувати фаршированого кролика, запеченого в свинячий сітці.

Інгредієнти:

  • кролятина – 1,5 кг
  • кроляча печінка – 1 шт.
  • кроляче серце – 1 шт.
  • кролячі нирки – 2 шт.
  • жирова сітка свиняча – 50 см
  • рис довгозернистий – 120 г
  • печериці – 300 г
  • волоські горіхи – 100 г
  • бекон – 150 г
  • цибуля – 1 шт.
  • морква – 1 шт.
  • часник – 5 зубчиків
  • біле сухе вино – 625 мл
  • вода – 500 мл
  • олія – 120 мл
  • вершкове масло – 25 г
  • чебрець сушений – 6 г
  • кріп сушений – 5 г
  • червоний мелений перець – 5 г
  • сіль – 25 г

Читайте також: Рулет з фаршу в плетінці з цибулі-порею: рецепт приготування

Спосіб приготування:

  1. Обсмажте на суміші олії та масла подрібнений бекон впродовж 3 хв. Додайте подрібнені печінку, серце та нирки кролика, смажте ще 3 хв. Потім додайте подрібнену цибулю, натерту моркву і подрібнені печериці. Смажте 3 хв.
  2. Після цього додайте волоські горіхи, подрібнений часник, сушений кріп, сушений чебрець та сіль. Перемішайте. Викладіть промитий рис, влийте вино та воду. Тушкуйте 20 хв. під кришкою.
  3. Тушку кролика натріть сіллю. Черевце наповніть начинкою з рису, овочів та грибів. Зашийте. Викладіть кролика на вимочену у вині жирову сітку, змастіть сумішшю червоного меленого перцю, сушеного чебрецю, кропу та олії. Зв´яжіть ніжки кролика, замотайте нафаршировану тушку у жирову сітку.  Покладіть кролика у сітці на деко з вином та водою. Накрийте фольгою.
  4. Запечіть у розігрітій до 220°С духовці впродовж 1 год. Кожні 20 хв. поливайте кролика соусом з дека. Останні 20 хв. випікайте кроля без фольги. Потім розріжте тушку на 3 частини, зріжте нитку. Подавайте з овочами та печерицями-гриль, прикрасьте гілочками чебрецю, листям шавлії, базиліку та цибулею-шніт.

Читайте також: Міт кап: рецепт приготування

Video: Фарширований кролик, запечений у свинячій сітці: рецепт покроково

Як приготувати фаршированого кролика, запеченого у свинячій сітці? Рецепт покроково дивіться в нашому матеріалі

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ.



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Жульєн від Тетяни Литвинової та Дмитра Монатика (Все буде смачно – відеорецепт)
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Не для льоду: ТОП-7 варіантів використання формочок для льоду
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)
Вафельні трубочки від Алли Ковальчук (Все буде смачно)
Домашній хліб в духовці від Тетяни Литвинової
Безалкогольний глінтвейн від Оксани та Альбіни з Київ вдень та вночі
Класичні деруни від Тетяни Литвинової (Все буде смачно)
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)
Млинці: найпростіший рецепт для початківців
Десерт «Квітка кохання»: рецепт приготування
Перепілка з «золотим» яйцем: рецепт приготування


Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити