М’ясний пиріг Монастирська хата: рецепт тіста та начинки

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Пиріг Монастирська хата може бути не тільки солодким! Порадуйте себе і своїх близьких новим смаком. М’ясний пиріг Монастирська хата за нашим рецептом готується просто і виходить надзвичайно смачно. Читайте покроковий рецепт приготування м’ясного пирога Монастирська хата. У нашому матеріалі ви знайдете як зробити тісто і начинку.

Складові:

витяжне тісто:

  • борошно – 960 г
  • соняшникова олія – ​​180 мл
  • яйця – 4 шт.
  • вода – 500 мл
  • сіль – 10 г

начинка:

  • яловичина (лопатка) – 1 кг
  • цибуля – 2 шт.
  • морква – 2 шт.
  • червоний болгарський перець – 1 шт.
  • помідори (великі) – 2 шт.
  • перець чилі – 1 шт.
  • сир (9%) – 300 г
  • кріп – 4 гілочки
  • петрушка – 4 гілочки
  • соняшникова олія – ​​40 мл
  • сіль – 15 г
  • чорний мелений перець – 2 г
  • базилік (сухий) – 2 г
  • орегано (сухий) – 1 г
  • м’ята (суха) – 1 г
  • кунжут – 25 г

соус «бешамель»:

  • вершкове масло – 100 г
  • борошно – 100 г
  • молоко (2,5%) – 1 л
  • твердий сир «гауда» – 50 г
  • мелений мускатний горіх – 2 г
  • мелений білий перець – 2 г
  • сіль – 5 г

Спосіб приготування:

  1. Зробіть витяжне тісто: збийте яйця, воду, сіль і масло. Підмішування борошно, замісити до однорідності.
  2. Для м’ясної начинки: обсмажте подрібнену цибулю і натерту моркву, додайте яловичий фарш, смажте до напівготовності. Посоліть, поперчіть, перемішайте.
  3. Для овочевої начинки: змішайте кубики помідорів з подрібненим болгарським перцем і перцем чилі. Додайте сіль і сухий базилік.
  4. Для сирної начинки: сир перетріть через сито. Додайте орегано, сушену м’яту і подрібнену зелень. Перемішайте.
  5. Розкачайте тісто, по черзі викладайте смужками начинку, загорніть тістом та обріжте.
  6. Випікайте м’ясні, овочеві та сирні трубочки протягом 20 хвилин. при температурі 180 ° C.
  7. Для соусу «бешамель»: розтопіть вершкове масло, додайте борошно, влийте молоко. Додайте мелений мускатний горіх, мелений білий перець і сіль.
  8. Викладіть запечені трубочки гіркою. Кожен шар змащуйте соусом. Зверху з усіх боків змастіть соусом з додаванням тертого сиру. Присипте кунжутом.
  9. Запікайте пиріг 10 хвилин при температурі 180 ° C.

Video: М'ясний пиріг Монастирська хата: як приготувати тісто і начинку

М'ясний пиріг Монастирська хата за нашим рецептом готується просто і виходить дуже смачним. Читайте рецепт покроковий приготування м'ясного пирога Монастирська хата. Як зробити тісто і начинку
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Штоллен — рецепт різдвяного пирога
Сациві від Мікаеля Арояна
Пиріг з капустою
Пиріг з броколі
Хінкалі: 3 кращих рецепти
Тефтелі з рисом
Круасани та листкові конверти від Тетяни Литвинової
Полуничні капкейки
Рогалики з повидлом
Попкорн із курки від Сергія Калініна (відеорецепт)
Класичні деруни від Тетяни Литвинової
Млинці на молоці: ТОП-7 рецептів
Як зварити яйця за хвилину?
Торт Мурашник від Наталі Кротової
Каннеллоні з м’ясним фаршем

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
яблочный пирог в мультиварке
Яблучний пиріг у мультиварці-скороварці
как приготовить тыквенный пирог
Гарбузовий пиріг від Яни Станішевської (фоторецепт)