Як приготувати м’ясний рулет в беконі? Якщо ви хочете приготувати щось незвичайне і при цьому дуже смачне – вам точно сподобається наш рецепт. М’ясний рулет в беконі буде відмінним святковим або буденним блюдом на вашому столі. Покроковий рецепт м’ясного рулету в беконі ви знайдете в нашому матеріалі.
Інгредієнти:
- яловичина (лопатка) – 600 г
- печінка яловича – 500 г
- бекон (смужками) – 300 г (12 шт.)
- цибуля – 1 шт.
- морква – 1 шт.
- вершкове масло – 50 г
- курага – 50 г
- яйце – 1 шт.
- сир «фета» – 250 г
- сметана (15%) – 40 мл
- сіль – 10 г
- чорний мелений перець – 4 г
- мелений мускатний горіх – 2 г
- олія – 40 мл
Спосіб приготування:
- Підготуйте начинку: підсмажте на олії подрібнену цибулю та натерту моркву. Додайте печінку, тушкуйте 20 хв. Остудіть.
- Посоліть, поперчіть, додайте масло та перебийте до однорідності. Покладіть нарізану курагу і перемішайте.
- Розімніть фету, додайте сметану. Яловичину перекрутіть на фарш, відбийте, додайте сіль, перець, мускатний горіх та яйце.
- Викладіть яловичий фарш квадратом, зверху змастіть пастою з фети, по центру покладіть смужку печінкового паштету та загорніть рулет. Оберніть його плетеним килимком з бекону.
- Випікайте впродовж 1 год. за температури 200°C.