М’ясний рулет в беконі: рецепт покроковий

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Як приготувати м’ясний рулет в беконі? Якщо ви хочете приготувати щось незвичайне і при цьому дуже смачне – вам точно сподобається наш рецепт. М’ясний рулет в беконі буде відмінним святковим або буденним блюдом на вашому столі. Покроковий рецепт м’ясного рулету в беконі ви знайдете в нашому матеріалі.

Інгредієнти:

  • яловичина (лопатка) – 600 г
  • печінка яловича – 500 г
  • бекон (смужками) – 300 г (12 шт.)
  • цибуля – 1 шт.
  • морква – 1 шт.
  • вершкове масло – 50 г
  • курага – 50 г
  • яйце – 1 шт.
  • сир «фета» – 250 г
  • сметана (15%) – 40 мл
  • сіль – 10 г
  • чорний мелений перець – 4 г
  • мелений мускатний горіх – 2 г
  • олія – 40 мл

Спосіб приготування:

  1. Підготуйте начинку: підсмажте на олії подрібнену цибулю та натерту моркву. Додайте печінку, тушкуйте 20 хв. Остудіть.
  2. Посоліть, поперчіть, додайте масло та перебийте до однорідності. Покладіть нарізану курагу і перемішайте.
  3. Розімніть фету, додайте сметану. Яловичину перекрутіть на фарш, відбийте,  додайте сіль, перець, мускатний горіх та яйце.
  4. Викладіть яловичий фарш квадратом, зверху змастіть пастою з фети, по центру покладіть смужку печінкового паштету та загорніть рулет. Оберніть його плетеним килимком з бекону.
  5. Випікайте впродовж 1 год. за температури 200°C.

Video: М'ясний рулет в беконі: рецепт

Як приготувати м'ясний рулет в беконі? Рецепт покроковий дивіться в нашому матеріалі. М'ясний рулет в беконі буде відмінним святковим або буденним блюдом на вашим столі
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Вино з абрикос: рецепт приготування в домашніх умовах
Шарлотка від Алли Ковальчук
РЕЦЕПТ: Капустяна шарлотка
Бабагануш: рецепт з баклажанів
Заморожені кубики шампанського для літніх коктейлів
Все про абрикос: найкращі рецепти
15 смачних страв, які можна приготувати в чашці
5 невідомих сніданків світу з 5 країн
Картопляні трояндочки з пармезаном та свіжим чебрецем
Консервовані огірки (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської
Желейний торт від Лізи Глинської

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ягодные соусы к мясу, ягодные соусы рецепт, рецепты ягодных соусов к мясу, какао соус подать к мясу, ягодный соус к мясу
Ягідні соуси до м’яса: ТОП-5 рецептів
красная смородина на зиму
Желе з червоної смородини: рецепт на зиму