М’ясний рулет в беконі: рецепт покроковий


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Як приготувати м’ясний рулет в беконі? Якщо ви хочете приготувати щось незвичайне і при цьому дуже смачне – вам точно сподобається наш рецепт. М’ясний рулет в беконі буде відмінним святковим або буденним блюдом на вашому столі. Покроковий рецепт м’ясного рулету в беконі ви знайдете в нашому матеріалі.

Інгредієнти:

  • яловичина (лопатка) – 600 г
  • печінка яловича – 500 г
  • бекон (смужками) – 300 г (12 шт.)
  • цибуля – 1 шт.
  • морква – 1 шт.
  • вершкове масло – 50 г
  • курага – 50 г
  • яйце – 1 шт.
  • сир «фета» – 250 г
  • сметана (15%) – 40 мл
  • сіль – 10 г
  • чорний мелений перець – 4 г
  • мелений мускатний горіх – 2 г
  • олія – 40 мл

Спосіб приготування:

  1. Підготуйте начинку: підсмажте на олії подрібнену цибулю та натерту моркву. Додайте печінку, тушкуйте 20 хв. Остудіть.
  2. Посоліть, поперчіть, додайте масло та перебийте до однорідності. Покладіть нарізану курагу і перемішайте.
  3. Розімніть фету, додайте сметану. Яловичину перекрутіть на фарш, відбийте,  додайте сіль, перець, мускатний горіх та яйце.
  4. Викладіть яловичий фарш квадратом, зверху змастіть пастою з фети, по центру покладіть смужку печінкового паштету та загорніть рулет. Оберніть його плетеним килимком з бекону.
  5. Випікайте впродовж 1 год. за температури 200°C.

Video: М'ясний рулет в беконі: рецепт

Як приготувати м'ясний рулет в беконі? Рецепт покроковий дивіться в нашому матеріалі. М'ясний рулет в беконі буде відмінним святковим або буденним блюдом на вашим столі


Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу

Рекомендуємо
Буженина у винному маринаді від Влади Литовченко
ТОП-5 рецептів кабачків
Мед з кульбаб – простий рецепт приготування
Жульєн від Тетяни Литвинової та Дмитра Монатика (Все буде смачно – відеорецепт)
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Не для льоду: ТОП-7 варіантів використання формочок для льоду
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)
Вафельні трубочки від Алли Ковальчук (Все буде смачно)
Домашній хліб в духовці від Тетяни Литвинової
Безалкогольний глінтвейн від Оксани та Альбіни з Київ вдень та вночі
Класичні деруни від Тетяни Литвинової (Все буде смачно)
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити