М’ясні кульки з яловичини: рецепт у фритюрі


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів


Переглянути відгуки

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

М’ясні кульки, або як їх ще називають мітболи – чудова закуска для великої компанії. Плюс – їх можна легко приготувати якщо до вас раптом нагрянули гості. Як приготувати м’ясні кульки? Є маса рецептів цього блюда. Ми пропонуємо найсмачніший рецепт м’ясних кульок з яловичини у фритюрі.

Читайте також: Дімляма: рецепт тіста та начинки

Інгредієнти:

  • яловичина (лопатка) — 400 г
  • морква (середня) — 1 шт.
  • борошно — 150 г
  • яйце — 1 шт.
  • сметана (20%) – 40 мл
  • сіль — 5 г
  • чорний мелений перець — 1 г
  • олія — 250 мл

Спосіб приготування:

  1. Приготуйте з яловичини фарш, відбийте.
  2. Додайте натерту моркву, яйце, борошно, сметану, сіль та перець. Перемішайте.
  3. Сформуйте кульки. Обкачайте у борошні та обсмажте у фритюрі впродовж 3-4 хв. до рум’яної скоринки.


Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)
Млинці: найпростіший рецепт для початківців
Десерт «Квітка кохання»: рецепт приготування
Перепілка з «золотим» яйцем: рецепт приготування
Торт-піньята «Солодка душа»: рецепт приготування
Каре телятини «Приворотне зілля»: рецепт приготування
Закуска «Центр всесвіту»: рецепт приготування
Шоколадний торт «Лава пристрасті»: рецепт приготування
Салат з морепродуктів «Моя перлинка»: рецепт приготування
Печиво-сердечка з компліментами: рецепт приготування
«Все Буде Смачно»: які страви приготують зіркові чоловіки на День Закоханих? (Анонс на 11.02.2018)
Салат-букет: рецепт приготування
Їстівні квіти-льодяники: рецепт приготування
Відомі українці записали відеозвернення до Надії Матвєєвої


Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити