ГОТУЄМО З НАМИ
Окрошка з редисом без м’яса
Білий квас – 1,5 л
Телятина – 150 г
Свинячий язик – 150 г
Огірки – 4 шт.
Редис – 4 шт.
Яйця – 4 шт.
Картопля – 4 шт.
Зелена цибуля – 10 г
Петрушка – 5 стебел
Кріп – 5 стебел
Гірчиця – 1 ч. л.
Сіль – 1 ч. л.
Перець – 1 ч. л.
Готуємо окрошку:
1. Телятину варіть 20 хвилин, свинячий язик – 40 хвилин. Картоплю і яйця відваріть до готовності. Картоплю, телятину, свинячий язик, яйця, огірки, редиску і зелень наріжте кубиками.
2. Для заправки: розітріть жовтки з гірчицею, сіллю і перцем, змішайте з білим квасом. Продукти викладайте у тарілки і заливайте квасом.