Окрошка від Ігоря Місевича

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

ГОТУЄМО З НАМИ
Окрошка з редисом без м’яса

окрошка

Білий квас1,5 л

Телятина150 г

Свинячий язик150 г

Огірки4 шт.

Редис4 шт.

Яйця4 шт.

Картопля – 4 шт.

Зелена цибуля – 10 г

Петрушка5 стебел

Кріп5 стебел

Гірчиця1 ч. л.

Сіль1 ч. л.

Перець1 ч. л.

Готуємо окрошку:

1. Телятину варіть 20 хвилин, свинячий язик40 хвилин. Картоплю і яйця відваріть до готовності. Картоплю, телятину, свинячий язик, яйця, огірки, редиску і зелень наріжте кубиками.

2. Для заправки: розітріть жовтки з гірчицею, сіллю і перцем, змішайте з білим квасом. Продукти викладайте у тарілки і заливайте квасом.

Video: Як зробити окрошку

Як зробити окрошку за рецептом Ігоря Місевича? Для приготування окрошки потрібні два види м'яса, квас, гірчиця і овочі. Повний рецепт, як зробити окрошку - в матеріалі Смачно.
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Вино з абрикос: рецепт приготування в домашніх умовах
Шарлотка від Алли Ковальчук
РЕЦЕПТ: Капустяна шарлотка
Бабагануш: рецепт з баклажанів
Заморожені кубики шампанського для літніх коктейлів
Все про абрикос: найкращі рецепти
15 смачних страв, які можна приготувати в чашці
5 невідомих сніданків світу з 5 країн
Картопляні трояндочки з пармезаном та свіжим чебрецем
Консервовані огірки (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської
Желейний торт від Лізи Глинської

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ягодные соусы к мясу, ягодные соусы рецепт, рецепты ягодных соусов к мясу, какао соус подать к мясу, ягодный соус к мясу
Ягідні соуси до м’яса: ТОП-5 рецептів
красная смородина на зиму
Желе з червоної смородини: рецепт на зиму