Окрошка від Ігоря Місевича

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

ГОТУЄМО З НАМИ
Окрошка з редисом без м’яса

окрошка

Білий квас1,5 л

Телятина150 г

Свинячий язик150 г

Огірки4 шт.

Редис4 шт.

Яйця4 шт.

Картопля – 4 шт.

Зелена цибуля – 10 г

Петрушка5 стебел

Кріп5 стебел

Гірчиця1 ч. л.

Сіль1 ч. л.

Перець1 ч. л.

Готуємо окрошку:

1. Телятину варіть 20 хвилин, свинячий язик40 хвилин. Картоплю і яйця відваріть до готовності. Картоплю, телятину, свинячий язик, яйця, огірки, редиску і зелень наріжте кубиками.

2. Для заправки: розітріть жовтки з гірчицею, сіллю і перцем, змішайте з білим квасом. Продукти викладайте у тарілки і заливайте квасом.

Video: Як зробити окрошку

Як зробити окрошку за рецептом Ігоря Місевича? Для приготування окрошки потрібні два види м'яса, квас, гірчиця і овочі. Повний рецепт, як зробити окрошку - в матеріалі Смачно.
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Вегетаріанський гамбургер
Апельсиновий торт від Лізи Глинської
Сирні кекси та баниця
Кальмари, фаршировані картоплею (відеорецепт)
Тістечка Картопля від Тетяни Литвинової
7 класних рецептів зимової лазаньї
Що зробити, щоб картопля в мундирі не тріскалася?
Хлібний кекс з рибою
Торт Мурашник
Печиво з маком і кунжутом
Млинці з морепродуктами
Шоколадний торт Лава пристрасті
Торт Руді
Як приготувати смажені фаршировані перці
Як правильно квасити капусту

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
яблочный кекс
Яблучний кекс
зеленый суп-пюре, рецепт приготовления зеленого супа-пюре, рецепт зеленого супа-пюре, рецепт супа-пюре из брокколи, рецепт супа-пюре из брокколи и кабачка, рецепт приготовления супа-пюре из кабачка
Зелений суп-пюре (Все буде добре)