Окрошка від Ігоря Місевича

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

ГОТУЄМО З НАМИ
Окрошка з редисом без м’яса

окрошка

Білий квас1,5 л

Телятина150 г

Свинячий язик150 г

Огірки4 шт.

Редис4 шт.

Яйця4 шт.

Картопля – 4 шт.

Зелена цибуля – 10 г

Петрушка5 стебел

Кріп5 стебел

Гірчиця1 ч. л.

Сіль1 ч. л.

Перець1 ч. л.

Готуємо окрошку:

1. Телятину варіть 20 хвилин, свинячий язик40 хвилин. Картоплю і яйця відваріть до готовності. Картоплю, телятину, свинячий язик, яйця, огірки, редиску і зелень наріжте кубиками.

2. Для заправки: розітріть жовтки з гірчицею, сіллю і перцем, змішайте з білим квасом. Продукти викладайте у тарілки і заливайте квасом.

Video: Як зробити окрошку

Як зробити окрошку за рецептом Ігоря Місевича? Для приготування окрошки потрібні два види м'яса, квас, гірчиця і овочі. Повний рецепт, як зробити окрошку - в матеріалі Смачно.
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Штоллен — рецепт різдвяного пирога
Сациві від Мікаеля Арояна
Пиріг з капустою
Пиріг з броколі
Хінкалі: 3 кращих рецепти
Тефтелі з рисом
Круасани та листкові конверти від Тетяни Литвинової
Полуничні капкейки
Рогалики з повидлом
Попкорн із курки від Сергія Калініна (відеорецепт)
Класичні деруни від Тетяни Литвинової
Млинці на молоці: ТОП-7 рецептів
Як зварити яйця за хвилину?
Торт Мурашник від Наталі Кротової
Каннеллоні з м’ясним фаршем

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт глинтвейна от простуды, рецепт приготовления глинтвейна от простуды, как приготовить глинтвейн от простуды, состав глинтвейна от простуды, как приготовить глинтвейн от простуды
Глінтвейн від застуди — рецепт
рецепт гаспачо с авокадо, рецепт приготовления гаспачо с авокадо, как приготовить гаспачо с авокадо, состав гаспачо с авокадо, как приготовить гаспачо с авокадо
Гаспачо з авокадо