Гороховий суп


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Гороховий суп за цим рецептом готують із сухого гороху. Він ароматний, ситний, а приготувати його можна за 6 простих кроків

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Ігредієнти

Сухий горох – 500 г

Копчені свинячі ребра – 500 г

Бекон – 100 г

Цибулина – 1 шт.

Морква – 1 шт.

Картопля – 5-6 шт.

Олія – 1 ст. л.

Гірчиця – 3-4 ст. л.

Часник – 3 зубчики

Кріп і петрушка – по 1 пучку

Сіль

Чорний перець мелений

Як приготувати гороховий суп

Крок 1. Горох промиваємо, заливаємо невеликою кількістю води і відстоюємо 3-4 години. Свинячі ребра рубаємо на частини і варимо годину-півтори в каструлі, поки м’ясо не відокремиться від кісток.

Крок 2. Цибулю, моркву і картоплю очищаємо і нарізаємо: цибулю і моркву дрібно, а картопля крупніше.

Крок 3. Готовий бульйон проціджуємо, повертаємо в каструлю. Знімаємо м’ясо з кісток. Горох додаємо в бульйон і варимо півгодини, додаємо картоплю і тримаємо на середньому вогні ще 20 хвилин.

Крок 4. В цей час в сковороді розігріваємо олію і обсмажуємо цибулю і моркву до золотистого кольору. Додаємо все це в суп, варимо ще 10 хвилин.

Крок 5. За 5 хвилин до закінчення варіння додаємо м’ясо і спеції.

Крок 6. Промиваємо і дрібно ріжемо зелень, чистимо і дрібно рубаємо часник. Бекон нарізаємо тонкими смужками. Всі разом додаємо в суп, прогріваємо 1-2 хвилини. Після того, як знімаємо з вогню, даємо настоятися ще півгодини, і потім подаємо до столу.

Читайте також: Пісний борщ



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Жульєн від Тетяни Литвинової та Дмитра Монатика (Все буде смачно – відеорецепт)
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Не для льоду: ТОП-7 варіантів використання формочок для льоду
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)
Вафельні трубочки від Алли Ковальчук (Все буде смачно)
Домашній хліб в духовці від Тетяни Литвинової
Безалкогольний глінтвейн від Оксани та Альбіни з Київ вдень та вночі
Класичні деруни від Тетяни Литвинової (Все буде смачно)
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)
Млинці: найпростіший рецепт для початківців
Десерт «Квітка кохання»: рецепт приготування
Перепілка з «золотим» яйцем: рецепт приготування


Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити