Курячі ковбаски від Ігоря Місевича

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

kuriny-e

Якщо ви вже навчилися готувати домашні ковбаски з яловичини і свинини, а також баварські ковбаски за рецептами Ігоря Місевича, то саме час освоїти приготування не менш смачних курячих ковбасок з грибами.

Інгредієнти:

Курячі стегенця500 г

Сметана (25%) – 1-2 ст. л.

Сіль1,5 ч. л.

Мелений чорний перець1 ч. л.

Коріандр – 1 / 2 ч. л.

Печериці150 г

Цибуля1 шт.

Суміш рослинної олії та вершкового масла – 30 г

Кулінарна нитка і голка

Приготування:

1. З курячих стегенець зніміть шкірки, промийте їх, зріжте наявний жир. Потім шкурки присипте сіллю і залиште на 3-5 хвилин. Після чого промийте, обсушіть паперовим рушником і зшийте з них мішечки. М’ясо зніміть з кістки, покладіть в морозилку, щоб воно злегка затверділо.

2. Потім дрібно нарубайте. Додайте до м’яса дрібно порізаний курячий жир, а також сіль, перець, коріандр. Перемішайте. Дрібно наріжте шампіньйони і цибулю, обсмажте в невеликій кількості суміші рослинної олії та вершкового масла. Остудіть до кімнатної температури.

3. Змішайте з курячим фаршем. Поставте фарш в холодильник на 1 годину. Якщо фарш виявиться недостатньо вологим, додайте 1-2 ложки жирної сметани.

4. Наповніть фаршем мішечки з курячих шкурок і зашейте їх нитками. Решітку гриля змастіть рослинною олією. Перевертайте ковбаски кожні 5 хвилин, змащуючи кожен бік цукровим сиропом.

5. Смажте ковбаски до рум’яної скоринки 20-25 хвилин. З готових ковбасок витягніть нитки.

Video: Як приготувати вдома курячі ковбаски?

Дивіться рецепт курячих ковбасок від Ігоря Місевича на сайті шоу "Все буде смачно!"

Video: Як приготувати вдома курячі ковбаски?

Дивіться рецепт курячих ковбасок від Ігоря Місевича на сайті шоу "Все буде смачно!"
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Консервовані огірки (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської
Желейний торт від Лізи Глинської
Чебуреки від Сергія Калініна та Бориса Барського
Азербайджанська долма від Хаяла Алекперова
Варення із соснових шишок
Окрошка від Ігоря Місевича
Пряна окрошка на кефірі
Рецепти торта Наполеон від Тетяни Литвинової (Все буде смачно!)
Шашлик з баранини від Мікаеля Арояна та Діми Коляденка (Все буде смачно)
Буженина у винному маринаді від Влади Литовченко
ТОП-5 рецептів кабачків
Новини партнерів
ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
кабачки в кетчупе чили на зиму
Кабачки в кетчупі чилі на зиму
рецепт икры из кабачков, рецепт приготовления кабачковой икры, как приготовить кабачковую икру рецепт, состав кабачковой икры, как приготовить кабачковую икру
Кабачкова ікра як у магазині