Курячі ковбаски від Ігоря Місевича


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

kuriny-e

Якщо ви вже навчилися готувати домашні ковбаски з яловичини і свинини, а також баварські ковбаски за рецептами Ігоря Місевича, то саме час освоїти приготування не менш смачних курячих ковбасок з грибами.

Інгредієнти:

Курячі стегенця500 г

Сметана (25%) – 1-2 ст. л.

Сіль1,5 ч. л.

Мелений чорний перець1 ч. л.

Коріандр – 1 / 2 ч. л.

Печериці150 г

Цибуля1 шт.

Суміш рослинної олії та вершкового масла – 30 г

Кулінарна нитка і голка

Приготування:

1. З курячих стегенець зніміть шкірки, промийте їх, зріжте наявний жир. Потім шкурки присипте сіллю і залиште на 3-5 хвилин. Після чого промийте, обсушіть паперовим рушником і зшийте з них мішечки. М’ясо зніміть з кістки, покладіть в морозилку, щоб воно злегка затверділо.

2. Потім дрібно нарубайте. Додайте до м’яса дрібно порізаний курячий жир, а також сіль, перець, коріандр. Перемішайте. Дрібно наріжте шампіньйони і цибулю, обсмажте в невеликій кількості суміші рослинної олії та вершкового масла. Остудіть до кімнатної температури.

3. Змішайте з курячим фаршем. Поставте фарш в холодильник на 1 годину. Якщо фарш виявиться недостатньо вологим, додайте 1-2 ложки жирної сметани.

4. Наповніть фаршем мішечки з курячих шкурок і зашейте їх нитками. Решітку гриля змастіть рослинною олією. Перевертайте ковбаски кожні 5 хвилин, змащуючи кожен бік цукровим сиропом.

5. Смажте ковбаски до рум’яної скоринки 20-25 хвилин. З готових ковбасок витягніть нитки.

Video: Як приготувати вдома курячі ковбаски?

Дивіться рецепт курячих ковбасок від Ігоря Місевича на сайті шоу "Все буде смачно!"

Video: Як приготувати вдома курячі ковбаски?

Дивіться рецепт курячих ковбасок від Ігоря Місевича на сайті шоу "Все буде смачно!"


Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Жульєн від Тетяни Литвинової та Дмитра Монатика (Все буде смачно – відеорецепт)
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Не для льоду: ТОП-7 варіантів використання формочок для льоду
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)
Вафельні трубочки від Алли Ковальчук (Все буде смачно)
Домашній хліб в духовці від Тетяни Литвинової
Безалкогольний глінтвейн від Оксани та Альбіни з Київ вдень та вночі
Класичні деруни від Тетяни Литвинової (Все буде смачно)
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)
Млинці: найпростіший рецепт для початківців
Десерт «Квітка кохання»: рецепт приготування
Перепілка з «золотим» яйцем: рецепт приготування


Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити