Кольорова молочна рисова каша


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

5950eaa16910b_Bezymyannyy

Рис круглозернистий – 300 г

Молоко – 120 мл

Масло вершкове – 30 г

Цукор – за смаком

Сіль

Вишня – 150 г

Шпинат розморожений листовий – 50 г

Чорниця – 150 г

М’ята

Цукор – 75 г

Готуємо рис:

1. Рис промийте в холодній воді, поки вода не стане прозорою. Налийте воду в каструлю. Додайте сіль.

2. Висипте рис у воду, додайте вершкове масло. Накрийте кришкою і варіть 7 хв.

3. Доведіть молоко до кипіння і влийте його в готовий рис. Варіть ще 10 хв.

Готуємо барвники:

1. З вишні та чорниці вичавте сік за допомогою марлі. Рожевий і фіолетовий барвники готові.

2. Розморожений шпинат пропустіть через блендер і вичавте сік за допомогою марлі. Зелений барвник готовий.

Готуємо кольорову молочну кашу:

1. Кашу розділіть на три частини.

2. У кожну кашу додайте барвник. Змішайте до однорідного кольору.

Готуємо декор з ягід:

1. Ягоди насипте в сотейник, залийте водою, додайте цукор.

2. Доведіть суміш до кипіння і після цього варіть ще 3-5 хв.

Video: Покроковий рецепт молочної каші

Дивіться покроковий рецепт кольорової молочної рисової каші на сайті кулінарного проекту Все Буде Смачно!


Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Жульєн від Тетяни Литвинової та Дмитра Монатика (Все буде смачно – відеорецепт)
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Не для льоду: ТОП-7 варіантів використання формочок для льоду
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)
Вафельні трубочки від Алли Ковальчук (Все буде смачно)
Домашній хліб в духовці від Тетяни Литвинової
Безалкогольний глінтвейн від Оксани та Альбіни з Київ вдень та вночі
Класичні деруни від Тетяни Литвинової (Все буде смачно)
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)
Млинці: найпростіший рецепт для початківців
Десерт «Квітка кохання»: рецепт приготування
Перепілка з «золотим» яйцем: рецепт приготування


Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити