Рисові пундики

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

рисові пундики

Інгредієнти для рисових пундиків

  • рис (круглозернистий) – 360  г
  • борошно – 320 г
  • яйця – 2 шт.
  • молоко (2,5 %) – 125 мл
  • дріжджі (сухі) – 11 г
  • цукор – 175 г
  • сіль – 2 г
  • лимонна кислота – 1 г
  • суха м’ята – 2 г
  • ванільний цукор – 8 г
  • олія – 250 мл
  • лимон – 1 шт.

Як приготувати рисові пундики

  1. Відварений рис подрібніть на пюре. Додайте яйця, збиті з молоком, цукром та ванільним цукром. Потім борошно, змішане з сухими дріжджами. Накрийте рушником, залиште підходити на 1 год.
  2. Змоченими у воді руками відщипніть тісто, обкачайте у борошні, формуючи кульку. У центрі зробіть дірку. Обсмажте пончики у розігрітій олії до рум‘яності.
  3. Посипте пудрою з перетертого цукру, сушеної м‘яти та лимонної кислоти, прикрасьте лимонною цедрою.

Video: Як приготувати рисові пончики?

Дивіться рецепт апетитних рисових пончиків для солодкого сніданку на сайті кулінарного проекту Все Буде Смачно!
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Яблучний Спас: соус з яблук
Яблука, запечені у листковому тісті, до Яблучного Спасу
Узбецький плов від Миколи Тищенка
Рецепт супу харчо від Сергія Калініна
Як вибрати якісну згущенку?
Суп-пюре з броколі
Шпундра
Як приготувати рис для суші?
Консервовані помідори
Найпростіший рецепт варення з дині
Як вибрати солодкий кавун?
10 рецептів печива за 15 хвилин
Як заморозити малину на зиму
Як варити кукурудзу: рецепт Ігоря Місевича
Як очистити кукурудзу в качанах швидко і просто

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
крабовый салат с овощами
Простий овочевий салат з крабовими паличками
салат греческий
Салат Грецький