Рулет з індички: рецепт приготування


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

М’ясний рулет – це ситна та смачна страва, яке однозначно прикрасить святковий стіл. Для основи рулету використовується філе індички, попередньо замариноване в спеціях. А для начинки чудово підійде свіжий болгарський перець, шпинат та горіхи. Читайте в нашому матеріалі докладніше, як приготувати рулет з індички.

Інгредієнти:

  • філе індички – 1 шт.
  • шпинат – 200 г
  • волоські горіхи – 200 г
  • болгарський перець – 1 шт.
  • паприка (мелена) – 4 г
  • чорний мелений перець – 6 г
  • чебрець сушений – 3 г
  • орегано сушений – 3 г
  • розмарин – 4 гілочки
  • олія – 50 мл
  • гірчиця (соус) – 20 мл
  • сіль – 20 г
  • цукор – 25 г

Читайте також: Рулет з кролятини з омлетом: рецепт приготування

Спосіб приготування:

  1. Індиче філе розріжте та розкрийте «книжкою», накрийте плівкою та відбийте у пласт завтовшки 1 см. Змішайте чебрець, паприку, орегано, чорний мелений перець, сіль та олію. Натріть м’ясо сумішшю та залиште під плівкою на 15 хв.
  2. Болгарський перець очистіть від насіння, наріжте смужками. Відтисніть з замороженого шпинату воду, викладіть його по всій поверхні м’яса. На шпинат насипте подрібнені горіхи, потім по довгому краю покладіть смужки болгарського перцю.
  3. Загорніть рулет, перев’яжіть кулінарною ниткою. Покладіть на деко з пергаментом гілочки розмарину, а зверху – рулет. Запікайте при температурі 180 °С впродовж 1,5 години.
  4. Змішайте цукор, олію та гірчицю. Дістаньте рулет з духовки, приберіть розмарин та змастіть м’ясо підготовленою сумішшю. Запікайте ще 10 хв. до рум‘яної скоринки. З готового рулету зніміть кулінарну нитку.

Video: Рулет з індички: рецепт покроково

Як приготувати рулет з індички? Рецепт покроково дивіться в нашому матеріалі

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ.



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Мед з кульбаб – простий рецепт приготування
Жульєн від Тетяни Литвинової та Дмитра Монатика (Все буде смачно – відеорецепт)
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Не для льоду: ТОП-7 варіантів використання формочок для льоду
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)
Вафельні трубочки від Алли Ковальчук (Все буде смачно)
Домашній хліб в духовці від Тетяни Литвинової
Безалкогольний глінтвейн від Оксани та Альбіни з Київ вдень та вночі
Класичні деруни від Тетяни Литвинової (Все буде смачно)
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)
Млинці: найпростіший рецепт для початківців
Десерт «Квітка кохання»: рецепт приготування


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити