Рулет з індички: рецепт приготування

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

М’ясний рулет – це ситна та смачна страва, яке однозначно прикрасить святковий стіл. Для основи рулету використовується філе індички, попередньо замариноване в спеціях. А для начинки чудово підійде свіжий болгарський перець, шпинат та горіхи. Читайте в нашому матеріалі докладніше, як приготувати рулет з індички.

Інгредієнти:

  • філе індички – 1 шт.
  • шпинат – 200 г
  • волоські горіхи – 200 г
  • болгарський перець – 1 шт.
  • паприка (мелена) – 4 г
  • чорний мелений перець – 6 г
  • чебрець сушений – 3 г
  • орегано сушений – 3 г
  • розмарин – 4 гілочки
  • олія – 50 мл
  • гірчиця (соус) – 20 мл
  • сіль – 20 г
  • цукор – 25 г

Читайте також: Рулет з кролятини з омлетом: рецепт приготування

Спосіб приготування:

  1. Індиче філе розріжте та розкрийте «книжкою», накрийте плівкою та відбийте у пласт завтовшки 1 см. Змішайте чебрець, паприку, орегано, чорний мелений перець, сіль та олію. Натріть м’ясо сумішшю та залиште під плівкою на 15 хв.
  2. Болгарський перець очистіть від насіння, наріжте смужками. Відтисніть з замороженого шпинату воду, викладіть його по всій поверхні м’яса. На шпинат насипте подрібнені горіхи, потім по довгому краю покладіть смужки болгарського перцю.
  3. Загорніть рулет, перев’яжіть кулінарною ниткою. Покладіть на деко з пергаментом гілочки розмарину, а зверху – рулет. Запікайте при температурі 180 °С впродовж 1,5 години.
  4. Змішайте цукор, олію та гірчицю. Дістаньте рулет з духовки, приберіть розмарин та змастіть м’ясо підготовленою сумішшю. Запікайте ще 10 хв. до рум‘яної скоринки. З готового рулету зніміть кулінарну нитку.

Video: Рулет з індички: рецепт покроково

Як приготувати рулет з індички? Рецепт покроково дивіться в нашому матеріалі

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Шарлотка від Алли Ковальчук
РЕЦЕПТ: Капустяна шарлотка
Бабагануш: рецепт з баклажанів
Заморожені кубики шампанського для літніх коктейлів
15 смачних страв, які можна приготувати в чашці
5 невідомих сніданків світу з 5 країн
Картопляні трояндочки з пармезаном та свіжим чебрецем
Консервовані огірки (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської
Желейний торт від Лізи Глинської
Чебуреки від Сергія Калініна та Бориса Барського
Азербайджанська долма від Хаяла Алекперова

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ягодные соусы к мясу, ягодные соусы рецепт, рецепты ягодных соусов к мясу, какао соус подать к мясу, ягодный соус к мясу
Ягідні соуси до м’яса: ТОП-5 рецептів
красная смородина на зиму
Желе з червоної смородини: рецепт на зиму