Рулет з кролятини з омлетом: рецепт приготування


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

М’ясний рулет – відмінна альтернатива котлетам та буженині. Ця страва без сумнівів стане прикрасою святкового столу і припаде до смаку навіть найвибагливішим гостям. В якості начинки використовуються шинка та омлет, тому рулет виходить дуже ситним і смачним. Читайте в нашому матеріалі покроковий рецепт рулету з кролятини з омлетом.

Інгредієнти:

  • кролятина – 1,5 кг
  • шинка – 120 г
  • бекон – 50 г
  • болгарський перець (зелений) – 4 шт.
  • яйця – 2 шт.
  • молоко (2,5%) – 80 мл
  • біле сухе вино – 375 мл
  • олія – 80 мл
  • базилік (фіолетовий) – 2 гілочки
  • петрушка – 2 гілочки
  • розмарин – 2 гілочки
  • мелений імбир – 3 г
  • чорний мелений перець – 6 г
  • сіль – 13 г

Читайте також: Рулет зі свинячої голови: рецепт приготування

Спосіб приготування:

  1. Виріжте з тушки кролика кістки. Отриманий пласт м´яса відбийте, натріть сіллю, меленим імбиром та чорним меленим перцем. Зверху викладіть слайси шинки.
  2. Збийте яйця з молоком. Додайте сіль, подрібнене листя петрушки, базиліку та розмарину. Знову збийте, перелийте суміш  на сковороду з олією, смажте омлет по 2 хв. з кожного боку. Потім розріжте його навпіл та викладіть поверх шинки на пласт кролятини.
  3. Загорніть м‘ясо рулетом, зафіксуйте кулінарною ниткою, перекладіть у каструлю з олією, обсмажте з усіх боків до рум‘яності. Влийте біле сухе вино, покладіть гілочку розмарину. Тушкуйте рулет 20 хв. без кришки.
  4. Після цього покладіть на рулет смужки бекону, а на дно каструлі та по боках від рулету викладіть смужки болгарського перцю. Накрийте каструлю фольгою та відправте у розігріту до 200°С духовку на 40 хв. За 10 хв. до готовності зніміть фольгу. З готового рулету приберіть кулінарну нитку, подавайте з перцем.

Читайте також: Рулет зі скумбрії з овочами та соусом з білого вина: рецепт приготування

Video: Рулет з кролятини з омлетом: рецепт покроково

Як приготувати рулет з кролятини з омлетом? Рецепт покроково дивіться в нашому матеріалі

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ.



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу

Рекомендуємо
Буженина у винному маринаді від Влади Литовченко
ТОП-5 рецептів кабачків
Мед з кульбаб – простий рецепт приготування
Жульєн від Тетяни Литвинової та Дмитра Монатика (Все буде смачно – відеорецепт)
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Не для льоду: ТОП-7 варіантів використання формочок для льоду
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)
Вафельні трубочки від Алли Ковальчук (Все буде смачно)
Домашній хліб в духовці від Тетяни Литвинової
Безалкогольний глінтвейн від Оксани та Альбіни з Київ вдень та вночі
Класичні деруни від Тетяни Литвинової (Все буде смачно)
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити