Рулет з кролятини з омлетом: рецепт приготування

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

М’ясний рулет – відмінна альтернатива котлетам та буженині. Ця страва без сумнівів стане прикрасою святкового столу і припаде до смаку навіть найвибагливішим гостям. В якості начинки використовуються шинка та омлет, тому рулет виходить дуже ситним і смачним. Читайте в нашому матеріалі покроковий рецепт рулету з кролятини з омлетом.

Інгредієнти:

  • кролятина – 1,5 кг
  • шинка – 120 г
  • бекон – 50 г
  • болгарський перець (зелений) – 4 шт.
  • яйця – 2 шт.
  • молоко (2,5%) – 80 мл
  • біле сухе вино – 375 мл
  • олія – 80 мл
  • базилік (фіолетовий) – 2 гілочки
  • петрушка – 2 гілочки
  • розмарин – 2 гілочки
  • мелений імбир – 3 г
  • чорний мелений перець – 6 г
  • сіль – 13 г

Читайте також: Рулет зі свинячої голови: рецепт приготування

Спосіб приготування:

  1. Виріжте з тушки кролика кістки. Отриманий пласт м´яса відбийте, натріть сіллю, меленим імбиром та чорним меленим перцем. Зверху викладіть слайси шинки.
  2. Збийте яйця з молоком. Додайте сіль, подрібнене листя петрушки, базиліку та розмарину. Знову збийте, перелийте суміш  на сковороду з олією, смажте омлет по 2 хв. з кожного боку. Потім розріжте його навпіл та викладіть поверх шинки на пласт кролятини.
  3. Загорніть м‘ясо рулетом, зафіксуйте кулінарною ниткою, перекладіть у каструлю з олією, обсмажте з усіх боків до рум‘яності. Влийте біле сухе вино, покладіть гілочку розмарину. Тушкуйте рулет 20 хв. без кришки.
  4. Після цього покладіть на рулет смужки бекону, а на дно каструлі та по боках від рулету викладіть смужки болгарського перцю. Накрийте каструлю фольгою та відправте у розігріту до 200°С духовку на 40 хв. За 10 хв. до готовності зніміть фольгу. З готового рулету приберіть кулінарну нитку, подавайте з перцем.

Читайте також: Рулет зі скумбрії з овочами та соусом з білого вина: рецепт приготування

Video: Рулет з кролятини з омлетом: рецепт покроково

Як приготувати рулет з кролятини з омлетом? Рецепт покроково дивіться в нашому матеріалі

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Вино з абрикос: рецепт приготування в домашніх умовах
Шарлотка від Алли Ковальчук
РЕЦЕПТ: Капустяна шарлотка
Бабагануш: рецепт з баклажанів
Заморожені кубики шампанського для літніх коктейлів
Все про абрикос: найкращі рецепти
15 смачних страв, які можна приготувати в чашці
5 невідомих сніданків світу з 5 країн
Картопляні трояндочки з пармезаном та свіжим чебрецем
Консервовані огірки (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської
Желейний торт від Лізи Глинської

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ягодные соусы к мясу, ягодные соусы рецепт, рецепты ягодных соусов к мясу, какао соус подать к мясу, ягодный соус к мясу
Ягідні соуси до м’яса: ТОП-5 рецептів
красная смородина на зиму
Желе з червоної смородини: рецепт на зиму