Рулет з курки з білими грибами: рецепт приготування

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Шукайте, щоб цікавого приготувати з курки і грибів? А як щодо приготування рулету з курки та з білими грибами? Рецепт приготування покроковий ви знайдете в нашому матеріалі.

Читайте також: Рулет з гречкою, куркою та грибами: рецепт покроковий

Інгредієнти:

  • білі гриби (свіжі) – 500 г
  • білі гриби (сухі) – 10 г
  • лисички (свіжі) – 300 г
  • курка – 1 шт. (1,6-1,8 кг)
  • цибуля – 1 шт.
  • петрушка – 2 гілочки
  • часник – 1 зубчик
  • майоран сухий – 3 г
  • вершкове масло – 25 г
  • сир «гауда» – 100 г
  • сіль – 10 г
  • чорний мелений перець – 3 г
  • чорний перець горошком – 3 шт.
  • гвоздика – 2 шт.
  • лавровий лист – 1 шт.
  • коріандр (зерна) – 2 шт.

Читайте також: Шашлички з курки і білих грибів: рецепт приготування

Спосіб приготування:

    1. Перетріть у ступці чорний перець горошком, гвоздику, лавровий лист, зерна коріандру та сіль. Додайте перебиті на пил сушені білі гриби, перемішайте.
    2. З цілої випотрошеної курки дістаньте каркас, а також кістки з ніжок та крилець. Натріть м’ясо грибною приправою, згорніть у рулет і залиште маринуватися на 10 хв.
    3. Для начинки – почистіть та поріжте кубиком цибулю і часник, обсмажте на вершковому маслі до м‘якості. Додайте відварені та порізані кубиком гриби, майоран, сіль та чорний мелений перець. Смажте 5 хв.
    4. Потім додайте подрібнену петрушку, перемішайте і приберіть начинку з вогню. Додайте натертий сир і ще раз перемішайте.
    5. Розгорніть м‘ясо, приберіть надлишок спецій, покладіть на центр начинку, знову загорніть рулетом. Обв’яжіть рулет кулінарною ниткою, покладіть на деко з пергаментом та запікайте 1 год. 15 хв. за температури 190oC. Перед подачею приберіть нитку.

Video: Рулет з курки з білими грибами: рецепт покроковий

Як приготувати рулет з курки з білими грибами? Рецепт пріготоаленія покроково в нашому матеріалі

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Домашній курячий бульйон, локшина та рулетики в беконі
Три ароматних кекси: з цукатами, шоколадний і сирний
Яблучний Спас: пиріг з яблук та печива
Яблучний Спас: соус з яблук
Яблука, запечені у листковому тісті, до Яблучного Спасу
Узбецький плов від Миколи Тищенка
Рецепт супу харчо від Сергія Калініна
Як вибрати якісну згущенку?
Суп-пюре з броколі
Шпундра
Як приготувати рис для суші?
Консервовані помідори
Найпростіший рецепт варення з дині
Як вибрати солодкий кавун?
10 рецептів печива за 15 хвилин

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
моченые яблоки с брусникой
Мочені яблука з брусницею
блюда из яблок
Молодильні яблука: 6 кращих сезонних рецептів з яблук