Рулет з курки з білими грибами: рецепт приготування


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів


Переглянути відгуки

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Шукайте, щоб цікавого приготувати з курки і грибів? А як щодо приготування рулету з курки та з білими грибами? Рецепт приготування покроковий ви знайдете в нашому матеріалі.

Читайте також: Рулет з гречкою, куркою та грибами: рецепт покроковий

Інгредієнти:

  • білі гриби (свіжі) – 500 г
  • білі гриби (сухі) – 10 г
  • лисички (свіжі) – 300 г
  • курка – 1 шт. (1,6-1,8 кг)
  • цибуля – 1 шт.
  • петрушка – 2 гілочки
  • часник – 1 зубчик
  • майоран сухий – 3 г
  • вершкове масло – 25 г
  • сир «гауда» – 100 г
  • сіль – 10 г
  • чорний мелений перець – 3 г
  • чорний перець горошком – 3 шт.
  • гвоздика – 2 шт.
  • лавровий лист – 1 шт.
  • коріандр (зерна) – 2 шт.

Читайте також: Шашлички з курки і білих грибів: рецепт приготування

Спосіб приготування:

    1. Перетріть у ступці чорний перець горошком, гвоздику, лавровий лист, зерна коріандру та сіль. Додайте перебиті на пил сушені білі гриби, перемішайте.
    2. З цілої випотрошеної курки дістаньте каркас, а також кістки з ніжок та крилець. Натріть м’ясо грибною приправою, згорніть у рулет і залиште маринуватися на 10 хв.
    3. Для начинки – почистіть та поріжте кубиком цибулю і часник, обсмажте на вершковому маслі до м‘якості. Додайте відварені та порізані кубиком гриби, майоран, сіль та чорний мелений перець. Смажте 5 хв.
    4. Потім додайте подрібнену петрушку, перемішайте і приберіть начинку з вогню. Додайте натертий сир і ще раз перемішайте.
    5. Розгорніть м‘ясо, приберіть надлишок спецій, покладіть на центр начинку, знову загорніть рулетом. Обв’яжіть рулет кулінарною ниткою, покладіть на деко з пергаментом та запікайте 1 год. 15 хв. за температури 190oC. Перед подачею приберіть нитку.

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)
Млинці: найпростіший рецепт для початківців
Десерт «Квітка кохання»: рецепт приготування
Перепілка з «золотим» яйцем: рецепт приготування
Торт-піньята «Солодка душа»: рецепт приготування
Каре телятини «Приворотне зілля»: рецепт приготування
Закуска «Центр всесвіту»: рецепт приготування
Шоколадний торт «Лава пристрасті»: рецепт приготування
Салат з морепродуктів «Моя перлинка»: рецепт приготування
Печиво-сердечка з компліментами: рецепт приготування
«Все Буде Смачно»: які страви приготують зіркові чоловіки на День Закоханих? (Анонс на 11.02.2018)
Салат-букет: рецепт приготування
Їстівні квіти-льодяники: рецепт приготування
Відомі українці записали відеозвернення до Надії Матвєєвої


Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити