Рулет з гречкою, куркою та грибами: рецепт покроковий

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Як приготувати рулет з начинкою з гречки, курки та грибів? Такий рецепт відмінно підійде для повсякденного обіду, а також і для святкового столу, адже виходить страва ще й дуже гарною. Сам рулет готується з листкового тіста, а начинка виходить дуже корисною і смачною. Покроковий рецепт рулету з гречкою, куркою та грибами шукайте в нашому матеріалі.

Читайте також: Картопляний рулет

Інгредієнти:

  • гречка – 100 г
  • куряче філе – 300 г
  • ріпчаста цибуля – 1 шт.
  • бекон – 250 г
  • печериці – 200 г
  • сіль – 25 г
  • чорний мелений перець – 5 г
  • олія – 30 мл
  • пшеничне борошно – 540 г
  • вершкове масло – 260 г
  • оцет – 10 мл

Спосіб приготування:

  1. Розтопіть 50 г вершкового масла. Борошно змішайте з сіллю і зробіть в центрі лунку. У розтоплене масло додайте воду і оцет. Поступово влийте рідину в борошно і замісіть тісто.
  2. 200 г вершкового масла натріть на тертці з борошном. Вкладіть масу на пергамент і розкачайте в пласт. Тісто також розкачайте в прямокутний пласт.
  3. На край тіста викладіть масляний корж, накрийте його краями тіста і защипніть. Оберніть заготовку харчовою плівкою і покладіть в морозилку на 15 хвилин.
  4. Потім розкачайте заготовку в прямокутний пласт завтовшки 1 см. Складіть втричі книжкою. Оберніть харчовою плівкою і знову приберіть до морозилки на 15 хвилин. Так само зробіть ще 3 рази.
  5. Гречку промийте та відваріть в підсоленій воді впродовж 15 хвилин.
  6. Цибулю, гриби і бекон наріжте кубиками по 5 мм і обсмажте.  Додайте сіль і перець.
  7. Змішайте гречку з обсмаженою цибулею, беконом і грибами. Куряче філе поріжте вздовж на тонкі смужки і відбийте.
  8. Смужки бекону без шкірки викладіть на харчову плівку, щоб вийшов прямокутний пласт. Зверху на бекон викладіть куряче філе і гречку. Скрутіть в рулет і оберніть харчовою плівкою. Покладіть в холодильник на 30 хвилин.
  9. Невелику частину листкового тіста залишіть для оздоблення, іншу частину  — розкачайте в прямокутний пласт. Загорніть у нього рулет з м‘яса і гречки.  Перекладіть заготовку швом донизу на деко зі змащеним пергаментом.
  10. Залишки тіста змішайте з борошном і зробіть прикраси. Викладіть їх на рулет.
  11. Змастіть рулет збитим яйцем. Випікайте в розігрітій до 180 °C духовці впродовж 40 хвилин.

Читайте також: Рулет із сала: рецепт приготування

Читайте більше цікавих новин в Viber і Telegram СТБ

Поділитися рецептом
Спробуй ще
3 швидкі піци
Пивна піца – рецепт
Як приготувати чебуреки
Глінтвейн — новорічний рецепт
Імбирні пряники
Піца від Вінченцо Барба і Олександра Кривошапко (Все буде смачно)
Штоллен — рецепт різдвяного пирога
Сациві від Мікаеля Арояна
Пиріг з капустою
Пиріг з броколі
Хінкалі: 3 кращих рецепти
Тефтелі з рисом
Круасани та листкові конверти від Тетяни Литвинової
Полуничні капкейки
Рогалики з повидлом

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт гранатового браслета с говядиной, рецепт приготовления гранатового браслета с говядиной, как приготовить гранатовый браслет с говядиной, состав гранатового браслета с говядиной, как приготовить гранатовый браслет с говядиной
Гранатовий браслет: 5 варіацій салату
быстрые закуски на новый год 2019, рецепты быстрых закусок на новый год, рецепты быстрых закусок, новогодние быстрые закуски,тарталетки с ананасами и сыром, канапе с брынзой, жареные креветки по чесночным соусом, рулетики из лаваша и крекеры с авокадо и помидорами
Швидкі закуски на Новий рік 2019