Рулет з гречкою, куркою та грибами: рецепт покроковий

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Як приготувати рулет з начинкою з гречки, курки та грибів? Такий рецепт відмінно підійде для повсякденного обіду, а також і для святкового столу, адже виходить страва ще й дуже гарною. Сам рулет готується з листкового тіста, а начинка виходить дуже корисною і смачною. Покроковий рецепт рулету з гречкою, куркою та грибами шукайте в нашому матеріалі.

Читайте також: Картопляний рулет

Інгредієнти:

  • гречка – 100 г
  • куряче філе – 300 г
  • ріпчаста цибуля – 1 шт.
  • бекон – 250 г
  • печериці – 200 г
  • сіль – 25 г
  • чорний мелений перець – 5 г
  • олія – 30 мл
  • пшеничне борошно – 540 г
  • вершкове масло – 260 г
  • оцет – 10 мл

Спосіб приготування:

  1. Розтопіть 50 г вершкового масла. Борошно змішайте з сіллю і зробіть в центрі лунку. У розтоплене масло додайте воду і оцет. Поступово влийте рідину в борошно і замісіть тісто.
  2. 200 г вершкового масла натріть на тертці з борошном. Вкладіть масу на пергамент і розкачайте в пласт. Тісто також розкачайте в прямокутний пласт.
  3. На край тіста викладіть масляний корж, накрийте його краями тіста і защипніть. Оберніть заготовку харчовою плівкою і покладіть в морозилку на 15 хвилин.
  4. Потім розкачайте заготовку в прямокутний пласт завтовшки 1 см. Складіть втричі книжкою. Оберніть харчовою плівкою і знову приберіть до морозилки на 15 хвилин. Так само зробіть ще 3 рази.
  5. Гречку промийте та відваріть в підсоленій воді впродовж 15 хвилин.
  6. Цибулю, гриби і бекон наріжте кубиками по 5 мм і обсмажте.  Додайте сіль і перець.
  7. Змішайте гречку з обсмаженою цибулею, беконом і грибами. Куряче філе поріжте вздовж на тонкі смужки і відбийте.
  8. Смужки бекону без шкірки викладіть на харчову плівку, щоб вийшов прямокутний пласт. Зверху на бекон викладіть куряче філе і гречку. Скрутіть в рулет і оберніть харчовою плівкою. Покладіть в холодильник на 30 хвилин.
  9. Невелику частину листкового тіста залишіть для оздоблення, іншу частину  — розкачайте в прямокутний пласт. Загорніть у нього рулет з м‘яса і гречки.  Перекладіть заготовку швом донизу на деко зі змащеним пергаментом.
  10. Залишки тіста змішайте з борошном і зробіть прикраси. Викладіть їх на рулет.
  11. Змастіть рулет збитим яйцем. Випікайте в розігрітій до 180 °C духовці впродовж 40 хвилин.

Читайте також: Рулет із сала: рецепт приготування

Читайте більше цікавих новин в Viber і Telegram СТБ

Поділитися рецептом
Рекомендуємо
Консервовані огірки (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської
Желейний торт від Лізи Глинської
Чебуреки від Сергія Калініна та Бориса Барського
Азербайджанська долма від Хаяла Алекперова
Варення із соснових шишок
Окрошка від Ігоря Місевича
Пряна окрошка на кефірі
Рецепти торта Наполеон від Тетяни Литвинової (Все буде смачно!)
Шашлик з баранини від Мікаеля Арояна та Діми Коляденка (Все буде смачно)
Буженина у винному маринаді від Влади Литовченко
ТОП-5 рецептів кабачків
Новини партнерів
ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт икры из кабачков, рецепт приготовления кабачковой икры, как приготовить кабачковую икру рецепт, состав кабачковой икры, как приготовить кабачковую икру
Кабачкова ікра як у магазині
маффины с черешней, рецепт маффинов с черешней пошагово, состав маффинов с черешней, как готовить маффины с черешней, как приготовить маффины с черешней пошагово, маффины с черешней рецепт
Апетитні мафіни з черешнею