Ігор Місевич пропонує приготувати свинячу рульку за своїм авторським рецептом. Для цього необхідно замаринувати м’ясо у вині та мінеральній воді і нафарширувати грибами з малиною. Рулька вийде дуже ніжною і соковитою всередині, а зовні на вас чекає хрустка ароматна скоринка. Читайте в нашому матеріалі, як приготувати рульку, фаршировану грибами.
Інгредієнти:
- свиняча рулька – 1,2–1,5 кг
- часник – 6–7 шт.
- лавровий лист – 2 шт.
- червоне сухе вино – 200 мл
- сильногазована мінеральна вода – 1 літр
- печериці – 200 г
- цибуля – 1 шт.
- заморожена малина – 20 шт.
- олія – 30 мл
- чорний мелений перець – ¼ ч.л.
- сіль – дрібка
- чорний перець горошком – 3–4 шт.
Читайте також: Курячі кишені з помідорами, сиром сулугуні та горіхами: рецепт приготування
Спосіб приготування:
- Рульку обвугліть, поскобліть ножем, помийте і просушіть паперовим рушником. Вийміть з рульки кістку. Нагрійте вино, мінеральну воду, спеції до температури 36,6 градусів. Замаринуйте рульку на годину.
- Цибулю почистіть. Гриби помийте. Наріжте цибулю і гриби кубиками 5 х 5 мм. Обсмажуйте цибулю і гриби на окремих сковорідках 4–5 хвилин до золотистої скоринки. Змішайте цибулю, гриби, сіль, чорний мелений перець в мисці. Додайте заморожену малину. Нафаршируйте рульку обсмаженими грибами і малиною. Зашийте протилежні края рульки ниткою.
- Помістіть рульку в рукав для запікання. Випікайте 2 години при 160 градусах. Потім розгорніть рукав, змастіть рульку власним соком і випікайте при 200 градусах ще 15 хвилин до утворення золотистої скоринки.