Рулька, фарширована грибами: рецепт приготування


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Ігор Місевич пропонує приготувати свинячу рульку за своїм авторським рецептом. Для цього необхідно замаринувати м’ясо у вині та мінеральній воді і нафарширувати грибами з малиною. Рулька вийде дуже ніжною і соковитою всередині, а зовні на вас чекає хрустка ароматна скоринка. Читайте в нашому матеріалі, як приготувати рульку, фаршировану грибами.

Інгредієнти:

  • свиняча рулька – 1,2–1,5 кг
  • часник – 6–7 шт.
  • лавровий лист – 2 шт.
  • червоне сухе вино – 200 мл
  • сильногазована мінеральна вода – 1 літр
  • печериці – 200 г
  • цибуля – 1 шт.
  • заморожена малина – 20 шт.
  • олія – 30 мл
  • чорний мелений перець – ¼ ч.л.
  • сіль – дрібка
  • чорний перець горошком – 3–4 шт.

Читайте також: Курячі кишені з помідорами, сиром сулугуні та горіхами: рецепт приготування

Спосіб приготування:

  1. Рульку обвугліть, поскобліть ножем, помийте і просушіть паперовим рушником. Вийміть з рульки кістку. Нагрійте вино, мінеральну воду, спеції до температури 36,6 градусів. Замаринуйте рульку на годину.
  2. Цибулю почистіть. Гриби помийте. Наріжте цибулю і гриби кубиками 5 х 5 мм. Обсмажуйте цибулю і гриби на окремих сковорідках 4–5 хвилин до золотистої скоринки. Змішайте цибулю, гриби, сіль, чорний мелений перець в мисці. Додайте заморожену малину. Нафаршируйте рульку обсмаженими грибами і малиною. Зашийте протилежні края рульки ниткою.
  3. Помістіть рульку в рукав для запікання. Випікайте 2 години при 160 градусах. Потім розгорніть рукав, змастіть рульку власним соком і випікайте при 200 градусах ще 15 хвилин до утворення золотистої скоринки.

Video: Рулька, фарширована грибами: рецепт покроково

Як приготувати рульку, фаршировану грибами? Рецепт покроково дивіться в нашому матеріалі

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ.



Мені вдалося!

Рекомендуємо
Варення із соснових шишок
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Окрошка від Ігоря Місевича
Пряна окрошка на кефірі
Рецепти торта Наполеон від Тетяни Литвинової (Все буде смачно!)
Шашлик з баранини від Мікаеля Арояна та Діми Коляденка (Все буде смачно)
Буженина у винному маринаді від Влади Литовченко
ТОП-5 рецептів кабачків
Мед з кульбаб – простий рецепт приготування
Жульєн від Тетяни Литвинової та Дмитра Монатика (Все буде смачно – відеорецепт)
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Не для льоду: ТОП-7 варіантів використання формочок для льоду
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
заморозить клубнику, как заморозить клубнику, заморозить клубнику на зиму, как правильно заморозить клубнику, как заморозить клубнику на зиму
Як заморозити полуницю
заливной пирог с клубникой и сметаной
Заливний пиріг з полуницею і сметаною