Рибні биточки з пшеничної крупи: рецепт приготування

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Порадуйте себе смачними рибними биточками з пшеничної крупи. Така страва урізноманітнить ваш раціон та стане чудовою та незвичайною вечерею. Читайте як приготувати рибні биточки з пшеничної крупи в нашому покроковому рецепті.

Читайте також: Котлети з вівсянки з грибами: рецепт покроковий

Інгредієнти:

  • пшенична крупа «полтавська №2» – 200 г
  • пшеничні пластівці – 100 г
  • філе мерлузи – 200 г
  • твердий сир «Гауда» – 100 г
  • борошно – 100 г
  • яйця – 3 шт.
  • лимон – 1 шт.
  • олія – 500 мл
  • вода – 500 мл
  • зелена цибуля – 4 пера
  • кріп – 10 гілочок
  • сіль – 10 г
  • перець чорний мелений – 3 г

Читайте також: Котлети з баклажанів: покроковий рецепт приготування

Спосіб приготування:

  1. Промиту пшеничну крупу з водою доведіть до кипіння. Посоліть. Варіть 10 хв., потім дайте настоятися 10 хв. Перекладіть у миску, дайте охолонути 5 хв.
  2. Потім додайте до крупи подрібнене філе мерлузи, порізану зелену цибулю та кріп, натерті на дрібну терку цедру лимона та сир, збите яйце, чорний мелений перець та сіль. Перемішайте. Накрийте миску плівкою та відправте у холодильник на 1,5 год.
  3. Потім сформуйте з круп‘яної маси биточки. Запаніруйте у борошні, збитому яйці та перебитих у подрібнювачі пшеничних пластівцях. Обсмажте по 5 хв. з обох боків.

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Консервовані огірки (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської
Желейний торт від Лізи Глинської
Чебуреки від Сергія Калініна та Бориса Барського
Азербайджанська долма від Хаяла Алекперова
Варення із соснових шишок
Окрошка від Ігоря Місевича
Пряна окрошка на кефірі
Рецепти торта Наполеон від Тетяни Литвинової (Все буде смачно!)
Шашлик з баранини від Мікаеля Арояна та Діми Коляденка (Все буде смачно)
Буженина у винному маринаді від Влади Литовченко
ТОП-5 рецептів кабачків
Новини партнерів
ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ягодный соус, ягодный соус рецепт, пошаговый рецепт приготовления ягодного соуса, как приготовить ягодный соус, состав ягодного соуса
Готуємо ягідні соуси: найкращі рецепти
домашний мармелад, как приготовить домашний мармелад, рецепт приготовления мармелада, состав домашнего мармелада
Домашній мармелад із літніх фруктів та ягід: ТОП-3 рецепти