Салат з морепродуктів «Моя перлинка»: рецепт приготування


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Для романтичної вечері якнайкраще підійде салат з морепродуктів «Моя перлинка». Основними інгредієнтами є кальмари і мідії, до яких додаються карамелізовані овочі. Якщо ви хочете подарувати коханій перстень, то можете вкласти його у раковину мідії – вийде чудовий сюрприз. Читайте в нашому матеріалі, як приготувати салат з морепродуктів «Моя перлинка».

Інгредієнти:

  • кальмар – 150 г
  • мідії в мушлях (розморожені) – 10 шт.
  • капелліні – 100 г
  • апельсин – 1 шт.
  • лимон – 2 шт.
  • перець чилі – 1 шт.
  • корінь імбиру – 3 см
  • морква – 1 шт.
  • болгарський перець – 1 шт.
  • цибуля – 1 шт.
  • часник – 1 зубчик
  • соєвий соус – 30 мл
  • зелений салат – 7 листків
  • олія – 100 мл

Спосіб приготування:

  1. Приготуйте маринад: перебийте у блендері лимонну та апельсинову цедру, корінь імбиру, апельсиновий сік, олію та перець чилі. Кальмар наріжте кільцями та замаринуйте у цій суміші протягом 20 хв.
  2. Олію ароматизуйте зубчиком часнику, обсмажте на ній кальмара з додаванням соєвого соусу протягом 3 хв. Моркву, цибулю та болгарський перець наріжте соломкою і також обсмажте 5 хв.
  3. Відваріть капелліні впродовж 3 хв. Змішайте з овочами у сковорідці. Мідії в мушлях відваріть у киплячій воді впродовж 3 хв.
  4. Сформуйте страву: розкладіть на тарілці листя салату, зверху викладіть капелліні з овочами, на капелліні покладіть кільця кальмара, а зверху – мушлі з мідіями. В одну мушлю замість мідії покладіть, за бажанням, продезінфіковану каблучку.

Читайте також: Запечена хурма з качиним філе: рецепт приготування

Читайте більше цікавих новин в Viber і Telegram СТБ.



Мені вдалося!

Рекомендуємо
Окрошка від Ігоря Місевича
Пряна окрошка на кефірі
Рецепти торта Наполеон від Тетяни Литвинової (Все буде смачно!)
Шашлик з баранини від Мікаеля Арояна та Діми Коляденка (Все буде смачно)
Буженина у винному маринаді від Влади Литовченко
ТОП-5 рецептів кабачків
Мед з кульбаб – простий рецепт приготування
Жульєн від Тетяни Литвинової та Дмитра Монатика (Все буде смачно – відеорецепт)
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Не для льоду: ТОП-7 варіантів використання формочок для льоду
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)
Вафельні трубочки від Алли Ковальчук (Все буде смачно)


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити