Як приготувати салат з кальмарами
- Приготуйте маринад: перебийте у блендері лимонну та апельсинову цедру, корінь імбиру, апельсиновий сік, олію та перець чилі. Кальмар наріжте кільцями та замаринуйте у цій суміші протягом 20 хв.
- Олію ароматизуйте зубчиком часнику, обсмажте на ній кальмара з додаванням соєвого соусу протягом 3 хв. Моркву, цибулю та болгарський перець наріжте соломкою і також обсмажте 5 хв.
- Відваріть капелліні впродовж 3 хв. Змішайте з овочами у сковорідці. Мідії в мушлях відваріть у киплячій воді впродовж 3 хв.
- Сформуйте салат з морепродуктами: розкладіть на тарілці листя салату, зверху викладіть капелліні з овочами, на капелліні покладіть кільця кальмара, а зверху – мушлі з мідіями. В одну мушлю замість мідії покладіть, за бажанням, продезінфіковану каблучку.
ГОТУЄМО З НАМИ
Салат з руколою і креветками