Сациві від Мікаеля Арояна

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Novyj-risunok

Мікаель Ароян уже розповідав, як приготувати курчат табакаА тепер кулінарний експерт поділився рецептом страви, яка вражає своїм пікантним і ніжним смаком. Шматочки запеченої молодої курочки в запашному кремовому соусі – саме так виглядає справжній сациві!

Інгредієнти:

курка – 1 шт.

цибуля – 2 шт.

борошно – 1 ч. л.

винний оцет – 1,5 ст. л.

масло – 40 г

кінза – 1 пучок

хмелі-сунелі – 1 ч. л.

коріандр – 1 ч. л.

куркума – 1/2 ч. л.

сіль – 1/3 ч. л.

чорний мелений перець – 1/3 ч. л.

часник – 4 зубчики

волоські горіхи – 250 г

Готуємо сациві:

1. Наріжте курку на шматки і відваріть 40 хвилин на повільному вогні.

2. Розтопіть в духовці вершкове масло.

3. Дістаньте курку з бульйону. Покладіть її на деко, змастіть розтопленим маслом і поставте в духовку при температурі 180°С на 15 хвилин.

4. Налийте топлене масло на сковороду і розігрійте. Обсмажте на сковороді цибулю. Додайте роздавлені зубчики часнику, борошно і подрібнені волоські горіхи.

5. Перемішайте суміш, а потім подрібніть в блендері. Вилийте в сковороду, посоліть і додайте склянку бульйону.

6. Додайте спеції – хмелі-сунелі, коріандр, куркуму і перець. Влийте оцет і перемішайте.

7. Курку покладіть в соус і тушкуйте 5 хвилин. Зніміть з вогню.

8. Кінзу подрібніть і додайте до сациві.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Консервовані огірки (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської
Желейний торт від Лізи Глинської
Чебуреки від Сергія Калініна та Бориса Барського
Азербайджанська долма від Хаяла Алекперова
Варення із соснових шишок
Окрошка від Ігоря Місевича
Пряна окрошка на кефірі
Рецепти торта Наполеон від Тетяни Литвинової (Все буде смачно!)
Шашлик з баранини від Мікаеля Арояна та Діми Коляденка (Все буде смачно)
Буженина у винному маринаді від Влади Литовченко
ТОП-5 рецептів кабачків
Новини партнерів
ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
Как приготовить варенье из черной смородины - пошаговый рецепт с фото от победителя кулинарного шоу «МастерШеф-5» Евгения Клопотенко
Варення з чорної смородини з перцем від Євгена Клопотенко (фото)
шоколадный торт с вишней, шоколадный торт с вишней рецепт, шоколадный торт с вишней рецепт приготовления, как приготовить шоколадный торт с вишней, состав шоколадного торта с вишней
Шоколадний торт з вишнею