Сациві з баклажанів: рецепт приготування


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Сациві – дуже смачна грузинська страва, в класичному рецепті готують її з курки. Як приготувати сациві з баклажанів читайте в нашому покроковому рецепті. Ви з легкістю навчитеся її готувати. Адже крім того, що сациві з баклажанів корисна і смачна страва, її ще й легко готувати.

Читайте також: Сациві від Мікаеля Арояна

Інгредієнти:

  • баклажани – 1 кг
  • волоські горіхи – 200 г
  • цибуля – 3 шт.
  • кінза – 5 гілочок
  • базилік – 5 гілочок
  • перець чилі – 1 шт.
  • часник – 4 зубчики
  • гранатовий сік – 125 мл
  • вода – 500 мл
  • олія – 170 мл
  • гвоздика (мелена) – 2 г
  • куркума – 5 г
  • коріандр (мелений) – 2 г
  • сіль – 15 г

Спосіб приготування:

  1. Очистіть баклажани від шкірки, наріжте кружальцями, посоліть, а через 15 хв. обсушіть паперовим рушником. Додайте олію, перемішайте, залиште на 2-3 хв, потім обсмажте баклажани на сухій сковороді.
  2. Обсмажте на олії  до м’якості нарізану кубиками цибулю. Додайте перетерті волоські горіхи, подрібнений перець чилі, куркуму, коріандр, мелену гвоздику, сіль та воду. Перемішайте і доведіть масу до кипіння на малому вогні.
  3. Вичавіть у сотейник часник, додайте гранатовий сік та дрібно нарізану кінзу і базилік. Перемішайте. Викладіть баклажани у форму та залийте соусом. Остудіть до кімнатної температури та поставте на ніч у холодильник.

Читайте також: Хінкалі: рецепт тіста та фаршу класичний

Video: Сациви з баклажанів: рецепт

Читайте, як приготувати сациві з баклажанів в нашому покроковому рецепті. Просту, але смачну і корисну страву - сациві з баклажанів ви навчитеся готувати прямо зараз

Читайте більше цікавих новин в Viber і Telegram СТБ



Мені вдалося!

Рекомендуємо
Варення із соснових шишок
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Окрошка від Ігоря Місевича
Пряна окрошка на кефірі
Рецепти торта Наполеон від Тетяни Литвинової (Все буде смачно!)
Шашлик з баранини від Мікаеля Арояна та Діми Коляденка (Все буде смачно)
Буженина у винному маринаді від Влади Литовченко
ТОП-5 рецептів кабачків
Мед з кульбаб – простий рецепт приготування
Жульєн від Тетяни Литвинової та Дмитра Монатика (Все буде смачно – відеорецепт)
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Не для льоду: ТОП-7 варіантів використання формочок для льоду
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
лодочки из кабачков, лодочки из кабачков рецепт, рецепт лодочек из кабачков, как приготовить лодочки из кабачков, лодочки из кабачков рецепт приготовления
Оригінальні човники з кабачків з бринзою
кабачки польза, чем полезны кабачки
Чим хороший кабачок: 5 доводів