Шоколадний фондан від Лізи Глинської

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Ліза Глинська розповіла, як приготувати французький шоколадний кекс з твердою і хрусткою оболонкою, але рідкий всередині

Інгредієнти для шоколадного фондану

Натуральний чорний шоколад 70% – 170 г

Вершкове масло – 150 г

Яйця – 5 шт.

Цукор – 70 г

Борошно – 70 г

Какао – 1-2 ст.л.

ГОТУЄМО З НАМИ
Маффіни від Лізи Глинської (Все буде смачно)

Як приготувати шоколадний фондан

Шоколад ламаємо на шматочки.

Шоколад з маслом ставимо на водяну баню. Нагріваємо до розчинення: набираємо в невелику каструлю або сотейник воду (буквально 2 см заввишки) і ставимо на вогонь, нехай закипає. Беремо миску (краще з товстого вогнетривкого скла), яку можна поставити згори на сотейник таким чином, щоб дно миски не торкалося води, що кипить. Даємо охолонути до температури 30-36 °С.

Яйця збиваємо з цукром. Додаємо шоколад з маслом, перемішуємо.

Додаємо борошно, акуратно перемішуємо (тісто не має бути сильно густим, воно має важко спадати з ложки).

Відкладаємо частина тіста у форми для льоду і ставимо в морозилку до повного замерзання.

Змащуємо форми для випікання збитим маслом, покриваємо поверхню какао-порошком.

Розливаємо по формах тісто, в тісто опускаємо заморожені кубики начинки.

Ставимо форми на деко і відправляємо в розігріту до 180 °C духовку на 8-10 хвилин.

Смачного!

Video: Як приготувати шоколадний фондан

Як приготувати шоколадний фондан. Рецепт приготування шоколадного фондану
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Вегетаріанський гамбургер
Апельсиновий торт від Лізи Глинської
Сирні кекси та баниця
Кальмари, фаршировані картоплею (відеорецепт)
Тістечка Картопля від Тетяни Литвинової
7 класних рецептів зимової лазаньї
Що зробити, щоб картопля в мундирі не тріскалася?
Хлібний кекс з рибою
Торт Мурашник
Печиво з маком і кунжутом
Млинці з морепродуктами
Шоколадний торт Лава пристрасті
Торт Руді
Як приготувати смажені фаршировані перці
Як правильно квасити капусту

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
яблочный кекс
Яблучний кекс
зеленый суп-пюре, рецепт приготовления зеленого супа-пюре, рецепт зеленого супа-пюре, рецепт супа-пюре из брокколи, рецепт супа-пюре из брокколи и кабачка, рецепт приготовления супа-пюре из кабачка
Зелений суп-пюре (Все буде добре)