Шоколадний фондан від Лізи Глинської

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Ліза Глинська розповіла, як приготувати французький шоколадний кекс з твердою і хрусткою оболонкою, але рідкий всередині

Інгредієнти для шоколадного фондану

Натуральний чорний шоколад 70% – 170 г

Вершкове масло – 150 г

Яйця – 5 шт.

Цукор – 70 г

Борошно – 70 г

Какао – 1-2 ст.л.

ГОТУЄМО З НАМИ
Маффіни від Лізи Глинської (Все буде смачно)

Як приготувати шоколадний фондан

Шоколад ламаємо на шматочки.

Шоколад з маслом ставимо на водяну баню. Нагріваємо до розчинення: набираємо в невелику каструлю або сотейник воду (буквально 2 см заввишки) і ставимо на вогонь, нехай закипає. Беремо миску (краще з товстого вогнетривкого скла), яку можна поставити згори на сотейник таким чином, щоб дно миски не торкалося води, що кипить. Даємо охолонути до температури 30-36 °С.

Яйця збиваємо з цукром. Додаємо шоколад з маслом, перемішуємо.

Додаємо борошно, акуратно перемішуємо (тісто не має бути сильно густим, воно має важко спадати з ложки).

Відкладаємо частина тіста у форми для льоду і ставимо в морозилку до повного замерзання.

Змащуємо форми для випікання збитим маслом, покриваємо поверхню какао-порошком.

Розливаємо по формах тісто, в тісто опускаємо заморожені кубики начинки.

Ставимо форми на деко і відправляємо в розігріту до 180 °C духовку на 8-10 хвилин.

Смачного!

Video: Як приготувати шоколадний фондан

Як приготувати шоколадний фондан. Рецепт приготування шоколадного фондану
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Вино з абрикос: рецепт приготування в домашніх умовах
Шарлотка від Алли Ковальчук
РЕЦЕПТ: Капустяна шарлотка
Бабагануш: рецепт з баклажанів
Заморожені кубики шампанського для літніх коктейлів
Все про абрикос: найкращі рецепти
15 смачних страв, які можна приготувати в чашці
5 невідомих сніданків світу з 5 країн
Картопляні трояндочки з пармезаном та свіжим чебрецем
Консервовані огірки (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської
Желейний торт від Лізи Глинської

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ягодные соусы к мясу, ягодные соусы рецепт, рецепты ягодных соусов к мясу, какао соус подать к мясу, ягодный соус к мясу
Ягідні соуси до м’яса: ТОП-5 рецептів
красная смородина на зиму
Желе з червоної смородини: рецепт на зиму