Шоколадний фондан від Лізи Глинської

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Ліза Глинська розповіла, як приготувати французький шоколадний кекс з твердою і хрусткою оболонкою, але рідкий всередині

Інгредієнти для шоколадного фондану

Натуральний чорний шоколад 70% – 170 г

Вершкове масло – 150 г

Яйця – 5 шт.

Цукор – 70 г

Борошно – 70 г

Какао – 1-2 ст.л.

ГОТУЄМО З НАМИ
Маффіни від Лізи Глинської (Все буде смачно)

Як приготувати шоколадний фондан

Шоколад ламаємо на шматочки.

Шоколад з маслом ставимо на водяну баню. Нагріваємо до розчинення: набираємо в невелику каструлю або сотейник воду (буквально 2 см заввишки) і ставимо на вогонь, нехай закипає. Беремо миску (краще з товстого вогнетривкого скла), яку можна поставити згори на сотейник таким чином, щоб дно миски не торкалося води, що кипить. Даємо охолонути до температури 30-36 °С.

Яйця збиваємо з цукром. Додаємо шоколад з маслом, перемішуємо.

Додаємо борошно, акуратно перемішуємо (тісто не має бути сильно густим, воно має важко спадати з ложки).

Відкладаємо частина тіста у форми для льоду і ставимо в морозилку до повного замерзання.

Змащуємо форми для випікання збитим маслом, покриваємо поверхню какао-порошком.

Розливаємо по формах тісто, в тісто опускаємо заморожені кубики начинки.

Ставимо форми на деко і відправляємо в розігріту до 180 °C духовку на 8-10 хвилин.

Смачного!

Video: Як приготувати шоколадний фондан

Як приготувати шоколадний фондан. Рецепт приготування шоколадного фондану
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Штоллен — рецепт різдвяного пирога
Сациві від Мікаеля Арояна
Пиріг з капустою
Пиріг з броколі
Хінкалі: 3 кращих рецепти
Тефтелі з рисом
Круасани та листкові конверти від Тетяни Литвинової
Полуничні капкейки
Рогалики з повидлом
Попкорн із курки від Сергія Калініна (відеорецепт)
Класичні деруни від Тетяни Литвинової
Млинці на молоці: ТОП-7 рецептів
Як зварити яйця за хвилину?
Торт Мурашник від Наталі Кротової
Каннеллоні з м’ясним фаршем

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт глинтвейна от простуды, рецепт приготовления глинтвейна от простуды, как приготовить глинтвейн от простуды, состав глинтвейна от простуды, как приготовить глинтвейн от простуды
Глінтвейн від застуди — рецепт
рецепт гаспачо с авокадо, рецепт приготовления гаспачо с авокадо, как приготовить гаспачо с авокадо, состав гаспачо с авокадо, как приготовить гаспачо с авокадо
Гаспачо з авокадо