Скумбрія в журавлиновому маринаді: рецепт приготування

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Ця смачна та ситна рибна закуска просто незамінна як на обідньому, так і на святковому столі. Вас приємно здивує незвичайне поєднання малосольной скумбрії і кисло-солодкого журавлинного маринаду. До того ж, ця страва в домашніх умовах готується дуже просто і швидко. Читайте в нашому матеріалі покроковий рецепт скумбрії в журавлинному маринаді і насолоджуйтеся оригінальним смаком цієї риби.

Інгредієнти:

  • скумбрія – 400 г
  • цибуля – 1 шт.
  • журавлина – 100 г
  • вода – 100 мл
  • цукор – 25 г
  • сіль – 20 г
  • оцет (9%) – 40 мл
  • червоне сухе вино – 40 мл
  • кориця мелена – 2 г
  • чорний мелений перець – 11 г
  • білий мелений перець – 3 г
  • духмяний мелений перець – 3 г
  • лавровий лист – 2 шт.

Читайте також: Косичка зі щуки в імбирному маринаді: рецепт приготування

Спосіб приготування:

  1. Приготуйте маринад: налийте в каструлю воду, додайте оцет, сіль, цукор, чорний, духмяний та білий мелений перець, лавровий лист, мелену корицю. Перемішайте, після закипання – проваріть 5 хв.
  2. Потім додайте червоне сухе вино, журавлину та півкільця цибулі. Знову доведіть до кипіння впродовж 5 хв. Дістаньте з маринаду лавровий лист і перебийте суміш до однорідності. Залиште охолонути.
  3. Очищену та розібрану на філе скумбрію посипте сіллю та чорним меленим перцем. Залиште на 2 год. Потім промийте і поріжте на шматки. Складіть в банку, залийте маринадом, не доходячи до горлечка на 1 см. Залиште скумбрію маринуватися на 6 год. у холодильнику.

Video: Скумбрія в журавлиновому маринаді: рецепт покроково

Як приготувати скумбрію в журавлиновому маринаді? Рецепт покроково дивіться в нашому матеріалі

Читайте більше цікавих новин в Viber і Telegram СТБ.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Консервовані огірки (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської
Желейний торт від Лізи Глинської
Чебуреки від Сергія Калініна та Бориса Барського
Азербайджанська долма від Хаяла Алекперова
Варення із соснових шишок
Окрошка від Ігоря Місевича
Пряна окрошка на кефірі
Рецепти торта Наполеон від Тетяни Литвинової (Все буде смачно!)
Шашлик з баранини від Мікаеля Арояна та Діми Коляденка (Все буде смачно)
Буженина у винному маринаді від Влади Литовченко
ТОП-5 рецептів кабачків
Новини партнерів
ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
Как приготовить варенье из черной смородины - пошаговый рецепт с фото от победителя кулинарного шоу «МастерШеф-5» Евгения Клопотенко
Варення з чорної смородини з перцем від Євгена Клопотенко (фото)
шоколадный торт с вишней, шоколадный торт с вишней рецепт, шоколадный торт с вишней рецепт приготовления, как приготовить шоколадный торт с вишней, состав шоколадного торта с вишней
Шоколадний торт з вишнею