Теплий салат із кролятини та грибів: рецепт приготування

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

М’ясо кролика вважається дієтичним і легкозасвоюваним, тому з нього можна приготувати дійсно вишукані страви. Важливо лише правильно замаринувати м’ясо, щоб воно вийшло ніжним і соковитим. Ми пропонуємо для салату імбирний маринад. У цій страві гриби та листя салату підкреслять особливий смак кролятини, а м’який соус з олії та винного оцту додадуть витонченості. Читайте в нашому матеріалі покроковий рецепт теплого салату з кролятини та грибів.

Інгредієнти:

  • філе кролика – 200 г
  • гливи – 150 г
  • в´ялені помідори – 100 г
  • насіння соняшника (очищене) – 30 г
  • корінь імбиру – 10 г
  • рукола – 40 г
  • салат фрізе – 2 листки
  • салат лолло россо – 2 листки
  • салат айсберг – 2 листки
  • олія – 80 мл
  • винний оцет (червоний) – 20 мл
  • насіння фенхелю – 3 г
  • сушений чебрець – 2 г
  • чорний мелений перець – 2 г
  • сіль – 5 г

Читайте також: Дієтичні салати на новий рік: топ-10 рецептів

Спосіб приготування:

  1. Обсмажте на олії шматочки кореню імбиру впродовж 2 хв. Вимочіть у воді тушку кролика, розберіть на філе та наріжте м‘ясо шматочками. Додайте нарізане філе до імбиру, смажте до рум‘яності.
  2. Додайте нарізані пластинками гливи, посоліть, поперчіть, додайте сушений чебрець та перемішайте. Смажте 5 хв., потім зніміть з вогню та дістаньте імбир.
  3. Порвіть руками салат фрізе, лолло россо та айсберг. Додайте листя руколи, дрібно нарізані в´ялені помідори та емульсію з олії та винного оцту. Перемішайте.
  4. Викладіть на порційні тарілки салатну суміш, зверху покладіть філе кролика з гливами.  Присипте салат насінням фенхелю та соняшника.

Читайте також: Простий салат із печериць і курки на Новий рік: топ-3 варіанта приготування

Video: Теплий салат із кролятини та грибів: рецепт покроково

Як приготувати теплий салат із кролятини та грибів? Рецепт покроково дивіться в нашому матеріалі

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Пиріг з броколі
Хінкалі: 3 кращих рецепти
Тефтелі з рисом
Круасани та листкові конверти від Тетяни Литвинової
Полуничні капкейки
Рогалики з повидлом
Попкорн із курки від Сергія Калініна (відеорецепт)
Класичні деруни від Тетяни Литвинової
Млинці на молоці: ТОП-7 рецептів
Як зварити яйця за хвилину?
Торт Мурашник від Наталі Кротової
Каннеллоні з м’ясним фаршем
Вареники з картоплею, грибами та засмажкою
Макарони під м’ясним фаршем
Картопля по-македонски

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
что приготовить из авокадо, рецепт блюд из авокадо, рецепт приготовления блюд из авокадо, как приготовить блюда из авокадо, состав блюд из авокадо, как приготовить блюда из авокадо, салат с креветками и авокадо, тартар из тунца и авокадо, такос с курицей и авокадо, роллы со скумбрией и авокадо
Що приготувати із авокадо: 5 рецептів
рецепт быстрой шарлотки с яблоками и корицей, рецепт приготовления быстрой шарлотки с яблоками и корицей, как приготовить быструю шарлотку с яблоками и корицей, состав быстрой шарлотки с яблоками и корицей, как приготовить быструю шарлотку с яблоками и корицей
Швидка шарлотка з яблуками та корицею