Теплий салат із кролятини та грибів: рецепт приготування


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

М’ясо кролика вважається дієтичним і легкозасвоюваним, тому з нього можна приготувати дійсно вишукані страви. Важливо лише правильно замаринувати м’ясо, щоб воно вийшло ніжним і соковитим. Ми пропонуємо для салату імбирний маринад. У цій страві гриби та листя салату підкреслять особливий смак кролятини, а м’який соус з олії та винного оцту додадуть витонченості. Читайте в нашому матеріалі покроковий рецепт теплого салату з кролятини та грибів.

Інгредієнти:

  • філе кролика – 200 г
  • гливи – 150 г
  • в´ялені помідори – 100 г
  • насіння соняшника (очищене) – 30 г
  • корінь імбиру – 10 г
  • рукола – 40 г
  • салат фрізе – 2 листки
  • салат лолло россо – 2 листки
  • салат айсберг – 2 листки
  • олія – 80 мл
  • винний оцет (червоний) – 20 мл
  • насіння фенхелю – 3 г
  • сушений чебрець – 2 г
  • чорний мелений перець – 2 г
  • сіль – 5 г

Читайте також: Дієтичні салати на новий рік: топ-10 рецептів

Спосіб приготування:

  1. Обсмажте на олії шматочки кореню імбиру впродовж 2 хв. Вимочіть у воді тушку кролика, розберіть на філе та наріжте м‘ясо шматочками. Додайте нарізане філе до імбиру, смажте до рум‘яності.
  2. Додайте нарізані пластинками гливи, посоліть, поперчіть, додайте сушений чебрець та перемішайте. Смажте 5 хв., потім зніміть з вогню та дістаньте імбир.
  3. Порвіть руками салат фрізе, лолло россо та айсберг. Додайте листя руколи, дрібно нарізані в´ялені помідори та емульсію з олії та винного оцту. Перемішайте.
  4. Викладіть на порційні тарілки салатну суміш, зверху покладіть філе кролика з гливами.  Присипте салат насінням фенхелю та соняшника.

Читайте також: Простий салат із печериць і курки на Новий рік: топ-3 варіанта приготування

Video: Теплий салат із кролятини та грибів: рецепт покроково

Як приготувати теплий салат із кролятини та грибів? Рецепт покроково дивіться в нашому матеріалі

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ.



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Мед з кульбаб – простий рецепт приготування
Жульєн від Тетяни Литвинової та Дмитра Монатика (Все буде смачно – відеорецепт)
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Не для льоду: ТОП-7 варіантів використання формочок для льоду
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)
Вафельні трубочки від Алли Ковальчук (Все буде смачно)
Домашній хліб в духовці від Тетяни Литвинової
Безалкогольний глінтвейн від Оксани та Альбіни з Київ вдень та вночі
Класичні деруни від Тетяни Литвинової (Все буде смачно)
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)
Млинці: найпростіший рецепт для початківців
Десерт «Квітка кохання»: рецепт приготування


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити