Теплий салат із кролятини та грибів: рецепт приготування

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

М’ясо кролика вважається дієтичним і легкозасвоюваним, тому з нього можна приготувати дійсно вишукані страви. Важливо лише правильно замаринувати м’ясо, щоб воно вийшло ніжним і соковитим. Ми пропонуємо для салату імбирний маринад. У цій страві гриби та листя салату підкреслять особливий смак кролятини, а м’який соус з олії та винного оцту додадуть витонченості. Читайте в нашому матеріалі покроковий рецепт теплого салату з кролятини та грибів.

Інгредієнти:

  • філе кролика – 200 г
  • гливи – 150 г
  • в´ялені помідори – 100 г
  • насіння соняшника (очищене) – 30 г
  • корінь імбиру – 10 г
  • рукола – 40 г
  • салат фрізе – 2 листки
  • салат лолло россо – 2 листки
  • салат айсберг – 2 листки
  • олія – 80 мл
  • винний оцет (червоний) – 20 мл
  • насіння фенхелю – 3 г
  • сушений чебрець – 2 г
  • чорний мелений перець – 2 г
  • сіль – 5 г

Читайте також: Дієтичні салати на новий рік: топ-10 рецептів

Спосіб приготування:

  1. Обсмажте на олії шматочки кореню імбиру впродовж 2 хв. Вимочіть у воді тушку кролика, розберіть на філе та наріжте м‘ясо шматочками. Додайте нарізане філе до імбиру, смажте до рум‘яності.
  2. Додайте нарізані пластинками гливи, посоліть, поперчіть, додайте сушений чебрець та перемішайте. Смажте 5 хв., потім зніміть з вогню та дістаньте імбир.
  3. Порвіть руками салат фрізе, лолло россо та айсберг. Додайте листя руколи, дрібно нарізані в´ялені помідори та емульсію з олії та винного оцту. Перемішайте.
  4. Викладіть на порційні тарілки салатну суміш, зверху покладіть філе кролика з гливами.  Присипте салат насінням фенхелю та соняшника.

Читайте також: Простий салат із печериць і курки на Новий рік: топ-3 варіанта приготування

Video: Теплий салат із кролятини та грибів: рецепт покроково

Як приготувати теплий салат із кролятини та грибів? Рецепт покроково дивіться в нашому матеріалі

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Консервовані огірки (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської
Желейний торт від Лізи Глинської
Чебуреки від Сергія Калініна та Бориса Барського
Азербайджанська долма від Хаяла Алекперова
Варення із соснових шишок
Окрошка від Ігоря Місевича
Пряна окрошка на кефірі
Рецепти торта Наполеон від Тетяни Литвинової (Все буде смачно!)
Шашлик з баранини від Мікаеля Арояна та Діми Коляденка (Все буде смачно)
Буженина у винному маринаді від Влади Литовченко
ТОП-5 рецептів кабачків
Новини партнерів
ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
Как приготовить варенье из черной смородины - пошаговый рецепт с фото от победителя кулинарного шоу «МастерШеф-5» Евгения Клопотенко
Варення з чорної смородини з перцем від Євгена Клопотенко (фото)
шоколадный торт с вишней, шоколадный торт с вишней рецепт, шоколадный торт с вишней рецепт приготовления, как приготовить шоколадный торт с вишней, состав шоколадного торта с вишней
Шоколадний торт з вишнею