Американський полуничний пиріг

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

iStock-4683636802

Для тіста:

  • борошно – 320 г
  • сіль – 5 г
  • цукор – 40 г
  • вершкове масло – 160 г
  • вода (крижана) – 50 мл

Для начинки:

  • полуниця – 1200 г
  • цукор – 200 г
  • кукурудзяний крохмаль – 20 г
  • вода – 200 мл
  • желатин – 10 г

Готуємо американський полуничний пиріг:

1. Приготуйте пісочне тісто: змішайте борошно з сіллю, цукром і натертим холодним вершковим маслом. Додайте крижану воду. Зберіть тісто в кулю, оберніть плівкою і залиште в холодильнику на 1 год.

2. Потім розкачайте, виріжте з тіста корж, перекладіть у форму. Із залишків – сформуйте бортики, зайві кінці зріжте ножем. Наколіть тісто виделкою, застеліть пергаментом і випікайте під вагою квасолі впродовж 30 хвилин за температури 180°C.

Video: Як приготувати американський пиріг з полуницею?

Дивіться рецепт американського полуничного пирога на сайті кулінарного проекту Все Буде Смачно!
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Три ароматних кекси: з цукатами, шоколадний і сирний
Яблучний Спас: пиріг з яблук та печива
Яблучний Спас: соус з яблук
Яблука, запечені у листковому тісті, до Яблучного Спасу
Узбецький плов від Миколи Тищенка
Рецепт супу харчо від Сергія Калініна
Як вибрати якісну згущенку?
Суп-пюре з броколі
Шпундра
Як приготувати рис для суші?
Консервовані помідори
Найпростіший рецепт варення з дині
Як вибрати солодкий кавун?
10 рецептів печива за 15 хвилин
Як заморозити малину на зиму

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
Медово-яблочный узвар
Медово-яблучний узвар
рецепт яблочного штруделя из лаваша, рецепт яблочного штруделя из лаваша пошагово, состав яблочного штруделя из лаваша, как готовить яблочный штрудель из лаваша пошагово, как приготовить яблочный штрудель из лаваша
Швидкий яблучний штрудель з лаваша