Австрийский пирог с потрохами


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

австрійський пиріг з потрушками

начинка:

курячі сердечка – 200 г

куряча печінка – 100 г

курячі шлуночки – 200 г

бекон – 150 г

цибуля – 1 шт.

печериці – 450 г

біле сухе вино – 60 мл

олія – 40 мл

борошно – 50 г

петрушка – 15 гілочок

чебрець – 3 г

лавровий лист – 2 шт.

часник – 1 зубчик

сіль – 10 г

чорний мелений перець – 3 г

тісто:

борошно – 650 г

масло вершкове – 200 г

олія – 20 мл

сіль – 10 г

цукор – 24 г

сухі дріжджі – 11 г

вода – 200 мл

молоко (2,5%) – 125 мл

яйця – 2 шт.

Змішайте борошно, цукор, сіль та сухі дріжджі. Натріть заморожене вершкове масло. Перетріть суміш до утворення крихти.

Окремо з‘єднайте воду, яйце, влийте тепле молоко та збийте до легкої піни. Перелийте рідину до сухої маси та замісіть м’яке тісто. Загорніть у плівку і поставте в холодильник на 1,5 год.

Для начинки – підсмажте нарізаний кубиком бекон без шкірки, додайте подрібнену цибулю, смажте 4 хв. Потім додайте порізані на шматочки та змішані з борошном потрушки. Смажте 5 хв. до рум‘яності.

Додайте часник, чебрець, лаврове листя та подрібнену петрушку. Перемішайте, витримайте на вогні ще 2 хв. Перекладіть вміст сковороди у форму. Влийте вино, перемішайте та запікайте впродовж 1 год. за температури 160°С. Наріжте кубиком шампіньйони, посоліть та поперчіть.

Сформуйте пиріг. Відділіть від тіста 1/3 для кришки пирога та 1/5 частину – для оздоблення. Тісто, що залишилося, розкачайте у пласт, на 4 см більший в діаметрі від форми. Для кришки розкачайте пласт, на 1 см більший від діаметру форми.

У форму, змащену олією, викладіть більший пласт, формуючи борти. Викладіть начинку. Зверху покладіть другий пласт та защипніть краї тіста. У центрі кришки зробіть отвір.

Тісто для оздоблення розкачайте та наріжте на 4 смужки. Скрутіть їх в джгутики та викладіть по верху пирога. Змастіть пиріг збитим яйцем. Запікайте 20 хв. за температури 180°С. Потім накрийте пергаментом та запікайте ще 20 хв.

Video: Как приготовить австрийский пирог с потрохами?

Смотрите рецепт сытного австрийского пирога с потрохами на сайте кулинарного проекта Все Буде Смачно!


Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Жульєн від Тетяни Литвинової та Дмитра Монатика (Все буде смачно – відеорецепт)
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Не для льоду: ТОП-7 варіантів використання формочок для льоду
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)
Вафельні трубочки від Алли Ковальчук (Все буде смачно)
Домашній хліб в духовці від Тетяни Литвинової
Безалкогольний глінтвейн від Оксани та Альбіни з Київ вдень та вночі
Класичні деруни від Тетяни Литвинової (Все буде смачно)
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)
Млинці: найпростіший рецепт для початківців
Десерт «Квітка кохання»: рецепт приготування
Перепілка з «золотим» яйцем: рецепт приготування


Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити