Австрийский пирог с потрохами


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів


Переглянути відгуки

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

австрійський пиріг з потрушками

начинка:

курячі сердечка – 200 г

куряча печінка – 100 г

курячі шлуночки – 200 г

бекон – 150 г

цибуля – 1 шт.

печериці – 450 г

біле сухе вино – 60 мл

олія – 40 мл

борошно – 50 г

петрушка – 15 гілочок

чебрець – 3 г

лавровий лист – 2 шт.

часник – 1 зубчик

сіль – 10 г

чорний мелений перець – 3 г

тісто:

борошно – 650 г

масло вершкове – 200 г

олія – 20 мл

сіль – 10 г

цукор – 24 г

сухі дріжджі – 11 г

вода – 200 мл

молоко (2,5%) – 125 мл

яйця – 2 шт.

Змішайте борошно, цукор, сіль та сухі дріжджі. Натріть заморожене вершкове масло. Перетріть суміш до утворення крихти.

Окремо з‘єднайте воду, яйце, влийте тепле молоко та збийте до легкої піни. Перелийте рідину до сухої маси та замісіть м’яке тісто. Загорніть у плівку і поставте в холодильник на 1,5 год.

Для начинки – підсмажте нарізаний кубиком бекон без шкірки, додайте подрібнену цибулю, смажте 4 хв. Потім додайте порізані на шматочки та змішані з борошном потрушки. Смажте 5 хв. до рум‘яності.

Додайте часник, чебрець, лаврове листя та подрібнену петрушку. Перемішайте, витримайте на вогні ще 2 хв. Перекладіть вміст сковороди у форму. Влийте вино, перемішайте та запікайте впродовж 1 год. за температури 160°С. Наріжте кубиком шампіньйони, посоліть та поперчіть.

Сформуйте пиріг. Відділіть від тіста 1/3 для кришки пирога та 1/5 частину – для оздоблення. Тісто, що залишилося, розкачайте у пласт, на 4 см більший в діаметрі від форми. Для кришки розкачайте пласт, на 1 см більший від діаметру форми.

У форму, змащену олією, викладіть більший пласт, формуючи борти. Викладіть начинку. Зверху покладіть другий пласт та защипніть краї тіста. У центрі кришки зробіть отвір.

Тісто для оздоблення розкачайте та наріжте на 4 смужки. Скрутіть їх в джгутики та викладіть по верху пирога. Змастіть пиріг збитим яйцем. Запікайте 20 хв. за температури 180°С. Потім накрийте пергаментом та запікайте ще 20 хв.



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)
Млинці: найпростіший рецепт для початківців
Десерт «Квітка кохання»: рецепт приготування
Перепілка з «золотим» яйцем: рецепт приготування
Торт-піньята «Солодка душа»: рецепт приготування
Каре телятини «Приворотне зілля»: рецепт приготування
Закуска «Центр всесвіту»: рецепт приготування
Шоколадний торт «Лава пристрасті»: рецепт приготування
Салат з морепродуктів «Моя перлинка»: рецепт приготування
Печиво-сердечка з компліментами: рецепт приготування
«Все Буде Смачно»: які страви приготують зіркові чоловіки на День Закоханих? (Анонс на 11.02.2018)
Салат-букет: рецепт приготування
Їстівні квіти-льодяники: рецепт приготування
Відомі українці записали відеозвернення до Надії Матвєєвої


Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити