Австрийский пирог с потрохами

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

австрійський пиріг з потрушками

начинка:

курячі сердечка – 200 г

куряча печінка – 100 г

курячі шлуночки – 200 г

бекон – 150 г

цибуля – 1 шт.

печериці – 450 г

біле сухе вино – 60 мл

олія – 40 мл

борошно – 50 г

петрушка – 15 гілочок

чебрець – 3 г

лавровий лист – 2 шт.

часник – 1 зубчик

сіль – 10 г

чорний мелений перець – 3 г

тісто:

борошно – 650 г

масло вершкове – 200 г

олія – 20 мл

сіль – 10 г

цукор – 24 г

сухі дріжджі – 11 г

вода – 200 мл

молоко (2,5%) – 125 мл

яйця – 2 шт.

Змішайте борошно, цукор, сіль та сухі дріжджі. Натріть заморожене вершкове масло. Перетріть суміш до утворення крихти.

Окремо з‘єднайте воду, яйце, влийте тепле молоко та збийте до легкої піни. Перелийте рідину до сухої маси та замісіть м’яке тісто. Загорніть у плівку і поставте в холодильник на 1,5 год.

Для начинки – підсмажте нарізаний кубиком бекон без шкірки, додайте подрібнену цибулю, смажте 4 хв. Потім додайте порізані на шматочки та змішані з борошном потрушки. Смажте 5 хв. до рум‘яності.

Додайте часник, чебрець, лаврове листя та подрібнену петрушку. Перемішайте, витримайте на вогні ще 2 хв. Перекладіть вміст сковороди у форму. Влийте вино, перемішайте та запікайте впродовж 1 год. за температури 160°С. Наріжте кубиком шампіньйони, посоліть та поперчіть.

Сформуйте пиріг. Відділіть від тіста 1/3 для кришки пирога та 1/5 частину – для оздоблення. Тісто, що залишилося, розкачайте у пласт, на 4 см більший в діаметрі від форми. Для кришки розкачайте пласт, на 1 см більший від діаметру форми.

У форму, змащену олією, викладіть більший пласт, формуючи борти. Викладіть начинку. Зверху покладіть другий пласт та защипніть краї тіста. У центрі кришки зробіть отвір.

Тісто для оздоблення розкачайте та наріжте на 4 смужки. Скрутіть їх в джгутики та викладіть по верху пирога. Змастіть пиріг збитим яйцем. Запікайте 20 хв. за температури 180°С. Потім накрийте пергаментом та запікайте ще 20 хв.

Video: Как приготовить австрийский пирог с потрохами?

Смотрите рецепт сытного австрийского пирога с потрохами на сайте кулинарного проекта Все Буде Смачно!
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Сирні кекси та баниця
Кальмари, фаршировані картоплею (відеорецепт)
Тістечка Картопля від Тетяни Литвинової
7 класних рецептів зимової лазаньї
Що зробити, щоб картопля в мундирі не тріскалася?
Хлібний кекс з рибою
Торт Мурашник
Печиво з маком і кунжутом
Млинці з морепродуктами
Шоколадний торт Лава пристрасті
Торт Руді
Як приготувати смажені фаршировані перці
Як правильно квасити капусту
Хрусткий хмиз від Алли Ковальчук
5 швидких бутербродів на сніданок

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
зеленый суп-пюре, рецепт приготовления зеленого супа-пюре, рецепт зеленого супа-пюре, рецепт супа-пюре из брокколи, рецепт супа-пюре из брокколи и кабачка, рецепт приготовления супа-пюре из кабачка
Зелений суп-пюре (Все буде добре)
зефир рецепт, рецепт зефира, как приготовить зефир в домашних условиях, рецепт яблочного зефира, рецепт сливовового зефира, как приготовить клюквенный зефир
Як приготувати зефір: 3 рецепти