Фарширований короп з буряковим соусом

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

короп – 2,5 кг

яйця – 2 шт.

цибуля ріпчаста – 2 шт.

морква – 2 шт.

буряк – 1 шт.

хліб (білий) – 100 г

крохмаль – 30 г

вершкове масло – 20 г

олія – 20 мл

вода – 40 мл

апельсин – 1 шт.

цукор – 4 г

білий мелений перець – 3 г

сіль – 5 г

буряковий соус:

буряк – 1 шт.

хрін (паста) – 45 г

сіль – 5 г

Очистіть рибу від луски, зябер та очей, зробіть надрізи від черевця біля голови з обох боків, переламайте хребет: голова має залишитися зверху на шкірі. Через місце від‘єднання голови дістаньте нутрощі.

Стягніть шкіру з головою у напрямку до хвоста, відкладіть. Зріжте філе, видаліть кісточки, наріжте кубиком та двічі пропустіть через м´ясорубку з дрібною решіткою. Додайте до фаршу вимочений у воді та відтиснутий хліб, обсмажену на суміші олії та масла подрібнену цибулю, яйця, цукор, сіль та білий мелений перець. Перемішайте.

Шкіру коропа щільно наповніть фаршем. На деко з пергаментом викладіть кільця буряка, моркви та апельсина. Зверху покладіть фаршированого коропа черевцем донизу. Змастіть рибу розчином крохмалю та води. Відправте у розігріту до 200°С духовку на 30 хв.

Для соусу – запечений буряк поріжте довільними шматками та блендером перетріть разом з хроном до однорідності. Готовому коропу дайте остигнути, перекладіть на блюдо, наріжте і подавайте з соусом та шматочком лимона.

Video: Як приготувати фаршированого коропа з буряковим соусом?

Дивіться рецепт фаршированого коропа з буряковим соусом на сайті кулінарного проекту Все Буде Смачно!
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Консервовані огірки (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської
Желейний торт від Лізи Глинської
Чебуреки від Сергія Калініна та Бориса Барського
Азербайджанська долма від Хаяла Алекперова
Варення із соснових шишок
Окрошка від Ігоря Місевича
Пряна окрошка на кефірі
Рецепти торта Наполеон від Тетяни Литвинової (Все буде смачно!)
Шашлик з баранини від Мікаеля Арояна та Діми Коляденка (Все буде смачно)
Буженина у винному маринаді від Влади Литовченко
ТОП-5 рецептів кабачків
Новини партнерів
ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
кабачки в кетчупе чили на зиму
Кабачки в кетчупі чилі на зиму
рецепт икры из кабачков, рецепт приготовления кабачковой икры, как приготовить кабачковую икру рецепт, состав кабачковой икры, как приготовить кабачковую икру
Кабачкова ікра як у магазині